JOESKI Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Значи искам да ви попитам..скоро си взех двд писачка..и не мога да запища мп3-ки на двд диск...купил сам си 20 диска траксдата 4.7гб(които съм сигурен че записвачката ми поддържа)и като си слагам пар4етата във програмата отдолу ми пише че мога да записвам 8.5гб и ми иска някви Dual Layer(двуслойни дискове)...как да си конфигурирам така програма че да записвам на нормалните 4.7гб...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Значи искам да ви попитам..скоро си взех двд писачка..и не мога да запища мп3-ки на двд диск...купил сам си 20 диска траксдата 4.7гб(които съм сигурен че записвачката ми поддържа)и като си слагам пар4етата във програмата отдолу ми пише че мога да записвам 8.5гб и ми иска някви Dual Layer(двуслойни дискове)...как да си конфигурирам така програма че да записвам на нормалните 4.7гб...??? <{POST_SNAPBACK}> Ako polzvash posledna versia na NERO dolu v desnia agal ima edno padasto menu DVD 9 i DVD5 DVD5 e ednosloino 4.7 GB DVD a DVD 9 e dvustranno DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.