FunLov3 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Predlagaite nqmam predpo4itaniq za marka i kolko broq vent. poddurja, taka 4e predlagaite !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 отиди в ЕРА-та там има два три вида Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 10x v Ponedelnik 6te ida. Dr. suveti i predlojeniq ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Ами например да кажеш какво искаш да връзваш на него, защото ако например ще слагаш торнадота няма да ти върши работа всеки контролер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 Obiknovenni Vent-4eta Predpolagam 4e 6te sa nqkakvi svete6ti BALL-4eta ili nqkoi Homemade takiva ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Obiknovenni Vent-4etaPredpolagam 4e 6te sa nqkakvi svete6ti BALL-4eta ili nqkoi Homemade takiva ! <{POST_SNAPBACK}> Sorry za offtopica ama brato az 6a ti kaja , 4e nqma6 nujda ot controler ...... ot li4en opit ! .... v momenta sam s nqkvo zahranvane punta mara 300W nqkva si tapa maraka nali ne e nqkvo markovo da sa kaje ne6to mi nekvo si tam i v momenta na nego sam varzal 2 ventilatora ot po golemite za procesori s po 3 dioda na tqh ..... otdelno ikmam 2 neona ...... 1 RW .... i na si4koto otgore mi e izdarjalo s dve HDD - ta otdelno si4kite raoti det sam izbroil ....... taka 4e ne mislq , 4e ti e nujno controler , OSVEN ako ne sa zaribqva6 takav da si smenq6 oborotite na Vent.-ovete , koeto smqtam , 4e e izli6no i e po-dobre naprao da gi svarzva6 kam zahranvaneto i da ti brulqt na MAX ako iska6 pove4ko informaciq i kak sam go napravil s udovolstvie 6te ti obqsnq ina4e , kogato hodih ot JAR da si kupuvam neoni tam be6e FULL s sqkvi gluposti ot roda na Vent.,Neoni,Controler-i,kutiii za po 300lv. hahahaah i o6te kvi li ne ne6ta taka , 4e i tam moje da vidi6 ..... to sa namira to4no sre6tu kino Lucky Cinema Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Sorry za offtopica ama brato az 6a ti kaja , 4e nqma6 nujda ot controler ...... ot li4en opit ! .... v momenta sam s nqkvo zahranvane punta mara 300W nqkva si tapa maraka nali ne e nqkvo markovo da sa kaje ne6to mi nekvo si tam i v momenta na nego sam varzal 2 ventilatora ot po golemite za procesori s po 3 dioda na tqh ..... otdelno ikmam 2 neona ...... 1 RW .... i na si4koto otgore mi e izdarjalo s dve HDD - ta otdelno si4kite raoti det sam izbroil ....... taka 4e ne mislq , 4e ti e nujno controler , OSVEN ako ne sa zaribqva6 takav da si smenq6 oborotite na Vent.-ovete , koeto smqtam , 4e e izli6no i e po-dobre naprao da gi svarzva6 kam zahranvaneto i da ti brulqt na MAX ako iska6 pove4ko informaciq i kak sam go napravil s udovolstvie 6te ti obqsnq ina4e , kogato hodih ot JAR da si kupuvam neoni tam be6e FULL s sqkvi gluposti ot roda na Vent.,Neoni,Controler-i,kutiii za po 300lv. hahahaah i o6te kvi li ne ne6ta taka , 4e i tam moje da vidi6 ..... to sa namira to4no sre6tu kino Lucky Cinema <{POST_SNAPBACK}> V ob6ti liniii tova go znam no mislq da praq modding na 1 kutiq i da vent-4etata koito 6te sa svete6ti i na kapacite 6te gi boqdisam efektno no za taq rabota rqq da se vurtqt po-bavno 6toto ina4e igra4kata otiva na kino ! Ina4e i az sega sum tuka VGA+CPU+RAM sa overclocknati + RW + 2HDD+ NEON + 3Vent + Modem + Tuner + 2ra LAN-ka Zahrnvane ColorsIT 350W Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 имай в предвид че като пуснеш перките през контролера на по малки обороти и диодите ще засветят по слабо освен ако не си пренаправиш вентилаторите... ПС: само съвет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.