bd1 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ami az kandidatstvah sled sedmi klas bqh v 7-mi v sq sum 8-mi za 9-ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Значи с Пешо сме колкото тебе . Аз съм Наско, бях в "а" клас преди ... то аз самия почти нищо не си помня от класа, камоли ти мене да помниш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 Значи с Пешо сме колкото тебе . Аз съм Наско, бях в "а" клас преди ... то аз самия почти нищо не си помня от класа, камоли ти мене да помниш . И аз съм Наско, колкото Пешо съм, с него бяхме от един клас, до едно време, после той се премести, та заради тоя пуст бан вече завършик 7 клас от Кочото и съм В Патрарха. Пиши адаше нещо повече за теб може да те познаваме с Пешо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 И аз съм Наско, колкото Пешо съм, с него бяхме от един клас, до едно време, после той се премести, та заради тоя пуст бан вече завършик 7 клас от Кочото и съм В Патрарха. Пиши адаше нещо повече за теб може да те познаваме с Пешо... А ве отличник ... не са излагай ве !!! ТВА Е РАДЕВ - НАКАТА дето неска пихме ракия с него ..... как да не го познаваш уффффф Кво ли ти разправям .... горкия бтв дължиш ми вече 1.70 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Ти тия работи се пишат на ЛС!!! Иначе, здрасти Нака, разбрахме кй си (хаха). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 TzTz nqma spasenie za vas deca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 Спасение от какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 олеее ба*ти..аз го завърших преди 2 години..ся съм в мг-то. Много се радвам че има пичове от тва малко даскало. Аз имам много хубави спомени от него сега съм 9 клас...пресметнете кой випъск съм... бтв.сега брат ми е втори клас в кочото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 олеее ба*ти..аз го завърших преди 2 години..ся съм в мг-то.Много се радвам че има пичове от тва малко даскало. Аз имам много хубави спомени от него сега съм 9 клас...пресметнете кой випъск съм... бтв.сега брат ми е втори клас в кочото Къв твоя брат ве, как се казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 ехее и аз съм учил там ама преди доста години Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Къв твоя брат ве, как се казва Той е малък...втори а клас-никола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Имаше идин никола ама имаше голяма сестра Таня. Ма сигурно за различни говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Хе хе и в мен се събудиха спомени. Доста далечни за съжаление. Весело беше в Кочото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Имаше идин никола ама имаше голяма сестра Таня. Ма сигурно за различни говорим... да..тази таня беше преди от моя клас.Ся не знам къде учи ама е 9ти клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Бе знам я таничка тя е до моя блок. И целия и осми клас познавах. Как са казваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Абе Накааааааааа сетих си кой си бе. Адаш, не ме ли помниш от класа на Агоп и близнаците там..... Така кажи, батка... Здрасти Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Daskaloto si be6e super qko... tam sum izkaral ot 1-7 klas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted June 15, 2006 Author Share Posted June 15, 2006 Дамн и на мен ми липсва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Бе знам я таничка тя е до моя блок. И целия и осми клас познавах. Как са казваш? Аз съм анастас бях В клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosla Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 ЕИ И АЗ уча във ко4ото Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 ех тва Кочо... и аз учих там ве.... мноу шоу си беше, само простотии там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Аз съм анастас бях В клас. ние бяхме в 1 клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
day Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 i az sam u4ila v ko4oto ot 1 do 4 klas ama predi mn vreme sq sam 9 klas v Lilqnata btw otli4nik koi klas si v lilqnata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.