Jump to content
BulForum.com

Някой от ОУ КОЧО ЧЕСТЕМЕНСКИ

Recommended Posts

Значи с Пешо сме колкото тебе :). Аз съм Наско, бях в "а" клас преди ... то аз самия почти нищо не си помня от класа, камоли ти мене да помниш ;).

• 2 months later...
  unikal4e said:
Значи с Пешо сме колкото тебе :). Аз съм Наско, бях в "а" клас преди ... то аз самия почти нищо не си помня от класа, камоли ти мене да помниш ;).

И аз съм Наско, колкото Пешо съм, с него бяхме от един клас, до едно време, после той се премести, та заради тоя пуст бан вече завършик 7 клас от Кочото и съм В Патрарха. Пиши адаше нещо повече за теб може да те познаваме с Пешо...

Otli4nik said:
И аз съм Наско, колкото Пешо съм, с него бяхме от един клас, до едно време, после той се премести, та заради тоя пуст бан вече завършик 7 клас от Кочото и съм В Патрарха. Пиши адаше нещо повече за теб може да те познаваме с Пешо...

А ве отличник ... не са излагай ве !!! ТВА Е РАДЕВ - НАКАТА дето неска пихме ракия с него ..... как да не го познаваш уффффф :lol: Кво ли ти разправям .... горкия :lol: :laughing: :lol: бтв дължиш ми вече 1.70 !!!

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

олеее ба*ти..аз го завърших преди 2 години..ся съм в мг-то.

Много се радвам че има пичове от тва малко даскало.

Аз имам много хубави спомени от него сега съм 9 клас...пресметнете кой випъск съм...

бтв.сега брат ми е втори клас в кочото

• 3 months later...
  nakatak89 said:
олеее ба*ти..аз го завърших преди 2 години..ся съм в мг-то.

Много се радвам че има пичове от тва малко даскало.

Аз имам много хубави спомени от него сега съм 9 клас...пресметнете кой випъск съм...

бтв.сега брат ми е втори клас в кочото

Къв твоя брат ве, как се казва :huh:

Otli4nik said:
Имаше идин никола ама имаше голяма сестра Таня. Ма сигурно за различни говорим...

да..тази таня беше преди от моя клас.Ся не знам къде учи ама е 9ти клас.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...

i az sam u4ila v ko4oto ot 1 do 4 klas ama predi mn vreme sq sam 9 klas v Lilqnata btw otli4nik koi klas si v lilqnata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...