XC^^The_Devil^^ Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 taka zna4i prodavam stol komputaren sigurno naprai 2 godinki ve4e zna4i stola e po4ti perfwecten s izklu4enie na oblegalkata koqto e s4upena popravqlsam si q i za sega e dobre za tova go davam i na cenata ot 40lv drugiq mehanizam za vdigane i svalqne na stola raboti perfectno nikoga nee otkazval prilgam i snimki za da vidite za kvo stava duma Snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakata1991 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Lud li si we Bahti bikluka za 4o leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 mi za informaciq v metro e 80 lv nov otkadeto e vzed i tozi taka 4e mojesh si zapazish komentarite za teb. kato nqmash realen interes nedei da spamish samo 4eti PRAVILATA moje i lek komentar po cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxd Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 taka zna4i prodavam stol komputaren sigurno naprai 2 godinki ve4e zna4i stola e po4ti perfwecten s izklu4enie na oblegalkata koqto e s4upena popravqlsam si q i za sega e dobre za tova go davam i na cenata ot 40lv drugiq mehanizam za vdigane i svalqne na stola raboti perfectno nikoga nee otkazval prilgam i snimki za da vidite za kvo stava duma Snimki <{POST_SNAPBACK}> davam ti 3 leva i da begash aaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Az davam 5 leva ako drug ne go kupi i ofertata mi e savsem realna Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Az davam 5 leva ako drug ne go kupi i ofertata mi e savsem realna <{POST_SNAPBACK}> az pak davam 7 lv. i na men ofertata mi e savsem realna ako nqma zelae6ti i razbirase ako ti iska6 da mi go prodade6 6te go vzema btw: Mara we mi6o ko stava we ?!? prati mnogo polzdravi na Ivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 kazah lek komentar za cenata pod 20 lv nqma smisal da se govori za prodajba Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 mi za informaciq v metro e 80 lv nov otkadeto e vzed i tozi taka 4e mojesh si zapazish komentarite za teb. kato nqmash realen interes nedei da spamish samo 4eti PRAVILATA moje i lek komentar po cenata <{POST_SNAPBACK}> В Метро цената е 60лв. има и по евтинки! Но всеки има право да оценява както пожелае (стола си е негов все пак),така , че спрете с простотиите ,да пишат заинтересуваните!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 blagodarq za izkazvaneto theshaman nova cena 30lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 new price 27lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Давам 15 левчета.Засега май е най-високата цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 prodaden za 25lv close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.