venom_05 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Do4uh za MMRGP-to Everquest 2 mnogo qka e igrata nqkoy da ima nqkakvo info ili nqkoy da moje da mi kaje otkade moga da si q svalq???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 играта е рпг и се използва типичен енджин за 3д екшан (на мен поне ми харесва) всеки от геройте има нещо като свой дом ....и уникален начин за предвижване (незнам колко е вярно това което написах,просто така знам) Има режим да парти (че то това е логично,ама го споменах щото имаше някви бонуса ,само дето не ги помня) ...това е всичко което знам дано да ти е помогнало малко.....от трейлара на играта изглежда нещо уникално Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 играта е рпг и се използва типичен енджин за 3д екшан (на мен поне ми харесва) всеки от геройте има нещо като свой дом ....и уникален начин за предвижване (незнам колко е вярно това което написах,просто така знам) Има режим да парти (че то това е логично,ама го споменах щото имаше някви бонуса ,само дето не ги помня) ...това е всичко което знам дано да ти е помогнало малко.....от трейлара на играта изглежда нещо уникално <{POST_SNAPBACK}> mersi mnogo za infoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Теглих и няколко дена подред Trial-а и го изиграх. Ми кво да ви кажа, сега разбирам от къде са крали Blizzard... и то с пълни шепи! Играта е нещо уникално. Въпроса е че не се продава в България, а искам много да си я купя!!! Някой има ли идеи Пробвах да разгледам из нета къде се продава, но никой не ship-ва до бг и още по-малко пък да приема заплащане с Visa Electron... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Теглих и няколко дена подред Trial-а и го изиграх.Ми кво да ви кажа, сега разбирам от къде са крали Blizzard... и то с пълни шепи! Играта е нещо уникално. Въпроса е че не се продава в България, а искам много да си я купя!!! Някой има ли идеи Пробвах да разгледам из нета къде се продава, но никой не ship-ва до бг и още по-малко пък да приема заплащане с Visa Electron... <{POST_SNAPBACK}> Kupi si ia ot cuk EDIT:Tva e BG internet magazin, kato ebay.Poru4va6 si ia, pi6i6 si dannite i do 2-3 dni ti ia dokarvat u vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Mi az igraq wow no sum 4el mnogo i za tazi igra za6toto se kolebaeh koq da kupq izbrax wow za6toto ima pvp puk i questovete sa po dobri EQ2 zasega nqma pvp no kato izlezne drugiq expansion 6te ima. Edit: A slu4aion prodavat li nqkade v bg predplateni karti za EQ2 ili nqma takiva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Kupi si ia ot cukEDIT:Tva e BG internet magazin, kato ebay.Poru4va6 si ia, pi6i6 si dannite i do 2-3 dni ti ia dokarvat u vas. <{POST_SNAPBACK}> А за game cards наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 А за game cards наистина <{POST_SNAPBACK}> Mai niama.Ne sum 4ul.Potursi niakude iz neta vse niakude 6te pi6e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Аз тоя магазин не успях да намеря, пък гейм карти успех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Kade gi nameri kartite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Не съм намерил ве Трябваше да е: Аз тоя магазин не успях да намеря, пък гейм карти - успех... с тире Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Не съм намерил ве Трябваше да е: с тире <{POST_SNAPBACK}> Ama tva e INTERNET magazin,ne e kato pulsar.Triabva da si poru4a6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ama tva e INTERNET magazin,ne e kato pulsar.Triabva da si poru4a6. <{POST_SNAPBACK}> Споко ве тва не ме притестнява, страх ме е че гейм карти никъде в бг няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Споко ве тва не ме притестнява, страх ме е че гейм карти никъде в бг няма. <{POST_SNAPBACK}> Ama to ima li GAME karti,6tot ne razbrah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Нещо никак не се разбираме в тая тема Играта се зарежда единствено с game cards до колкото знам (пък и да може с кредитна карта пак не ме устройва защото моята е Electron и въпреки че Blizzard я приемат не стана с нея да си платя WoW), а в този онлайн магазин няма никакви prepaid карти. Не знам и друг, в който да има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Eto kakvo otkrih v Game spot-cuk Pi6e mnogo taka 4e predpolagam,4e 6te pi6e ne6to interesno.Ako otkriia ne6to druga 6te pi6a. EDIT:Eto o6te:cuk cuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 цък-цък-цък Няколко ревюта и интервюта ц0ц! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Ако някой обясни как да кача trial-а някъде (локално става дума) веднага го качвам. Иначе заминавам скоро на море и няма смисъл да го пускам от мое apache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Теглих и няколко дена подред Trial-а и го изиграх.Ми кво да ви кажа, сега разбирам от къде са крали Blizzard... и то с пълни шепи! Играта е нещо уникално. Въпроса е че не се продава в България, а искам много да си я купя!!! Някой има ли идеи Пробвах да разгледам из нета къде се продава, но никой не ship-ва до бг и още по-малко пък да приема заплащане с Visa Electron... <{POST_SNAPBACK}> В пулсар я имат играта. МОжеш и за карти да ги питаш. А виза електрон само от ДСК или експресбанк върши работа за интернет разплащания Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Niamat ia v Pulsar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Обади ли се да питаш , или само видя на сайта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 То ако я имаха щяха да я лепнат не само в каталога на сайта, ами и 100000 реклами щяха да пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Обади ли се да питаш , или само видя на сайта ? <{POST_SNAPBACK}> Obadih se i kaza ,4e 6tial da proveri v magazina v Sofia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Obadih se i kaza ,4e 6tial da proveri v magazina v Sofia. <{POST_SNAPBACK}> И кво стана? Сори за спама, ма от бая време чакам да пишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 И кво стана? Сори за спама, ма от бая време чакам да пишеш <{POST_SNAPBACK}> Pitah niamat ia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.