Jump to content
BulForum.com

Everquest2

venom_05

Recommended Posts

играта е рпг и се използва типичен енджин за 3д екшан (на мен поне ми харесва) всеки от геройте има нещо като свой дом ....и уникален начин за предвижване (незнам колко е вярно това което написах,просто така знам) Има режим да парти (че то това е логично,ама го споменах щото имаше някви бонуса ,само дето не ги помня) ...това е всичко което знам дано да ти е помогнало малко.....от трейлара на играта изглежда нещо уникално

играта е рпг и се използва типичен енджин за 3д екшан (на мен поне ми харесва) всеки от геройте има нещо като свой дом ....и уникален начин за предвижване (незнам колко е вярно това което написах,просто така знам) Има режим да парти (че то това е логично,ама го споменах щото имаше някви бонуса ,само дето не ги помня) ...това е всичко което знам дано да ти е помогнало малко.....от трейлара на играта изглежда нещо уникално

mersi mnogo za infoto :D :D

• 3 months later...

Теглих и няколко дена подред Trial-а и го изиграх.

Ми кво да ви кажа, сега разбирам от къде са крали Blizzard... и то с пълни шепи!

Играта е нещо уникално. Въпроса е че не се продава в България, а искам много да си я купя!!! Някой има ли идеи :confused Пробвах да разгледам из нета къде се продава, но никой не ship-ва до бг и още по-малко пък да приема заплащане с Visa Electron...

Ми кво да ви кажа, сега разбирам от къде са крали Blizzard... и то с пълни шепи!

Играта е нещо уникално. Въпроса е че не се продава в България, а искам много да си я купя!!! Някой има ли идеи  :confused  Пробвах да разгледам из нета къде се продава, но никой не ship-ва до бг и още по-малко пък да приема заплащане с Visa Electron...

Kupi si ia ot cuk

EDIT:Tva e BG internet magazin, kato ebay.Poru4va6 si ia, pi6i6 si dannite i do 2-3 dni ti ia dokarvat u vas.

Mi az igraq wow no sum 4el mnogo i za tazi igra za6toto se kolebaeh koq da kupq izbrax wow za6toto ima pvp puk i questovete sa po dobri EQ2 zasega nqma pvp no kato izlezne drugiq expansion 6te ima.

Edit: A slu4aion prodavat li nqkade v bg predplateni karti za EQ2 ili nqma takiva?

Не съм намерил ве :)

Трябваше да е:

Аз тоя магазин не успях да намеря, пък гейм карти - успех...
с тире

Ama tva e INTERNET magazin,ne e kato pulsar.Triabva da si poru4a6.

Споко ве тва не ме притестнява, страх ме е че гейм карти никъде в бг няма.

Нещо никак не се разбираме в тая тема :P

Играта се зарежда единствено с game cards до колкото знам (пък и да може с кредитна карта пак не ме устройва защото моята е Electron и въпреки че Blizzard я приемат не стана с нея да си платя WoW), а в този онлайн магазин няма никакви prepaid карти. Не знам и друг, в който да има...

Ако някой обясни как да кача trial-а някъде (локално става дума) веднага го качвам. Иначе заминавам скоро на море и няма смисъл да го пускам от мое apache.

Играта е нещо уникално. Въпроса е че не се продава в България, а искам много да си я купя!!! Някой има ли идеи  :confused  Пробвах да разгледам из нета къде се продава, но никой не ship-ва до бг и още по-малко пък да приема заплащане с Visa Electron...

В пулсар я имат играта. МОжеш и за карти да ги питаш. А виза електрон само от ДСК или експресбанк върши работа за интернет разплащания

То ако я имаха щяха да я лепнат не само в каталога на сайта, ами и 100000 реклами щяха да пуснат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...