b0r3d Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 е добре.. представи си следната ситуация. караш си с 50-60... пред теб светофара се сменя и нямаш време да спреш и настъпваш пешеходната пътека. Виновен Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Незнам кое е по-добре, аз ще си стоя, където съм, да ме заобикалят. То зависи от кръстовището, нали по принцип има една непрекъсната бяла линия, която е преди пешеходната пътека, преди нея трябва да се спира. Пък като светне жълто включваш втора и да те няма Aggressiv, сега гледам какво си написал за рушветчетата и промилите, гледай някой път да не попаднеш на бат Здравко, че тогава лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 napalno sam saglasna tova mai trqbva6e da go re6at mnogo po-rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 napalno sam saglasna tova mai trqbva6e da go re6at mnogo po-rano <{POST_SNAPBACK}> DA no da znae6 kolko piani policai sa ni spirali onia ne moze da govori pa globa 6a mi pi6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Камери - ми ОК. Работата е там ,че може би ще ги изкъртят/развалят/счупят и тях както повечето улични телефони Сигурно ще се слагат (камерите) във високата част на светофара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Незнам кое е по-добре, аз ще си стоя, където съм, да ме заобикалят. То зависи от кръстовището, нали по принцип има една непрекъсната бяла линия, която е преди пешеходната пътека, преди нея трябва да се спира.Пък като светне жълто включваш втора и да те няма Aggressiv, сега гледам какво си написал за рушветчетата и промилите, гледай някой път да не попаднеш на бат Здравко, че тогава лошо <{POST_SNAPBACK}> Аз съм изряден Стефане , като едно малко ангелче Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Камери - ми ОК. Работата е там ,че може би ще ги изкъртят/развалят/счупят и тях както повечето улични телефони Сигурно ще се слагат (камерите) във високата част на светофара. естествено, че ще се слагат горе. няма да ги сложат на нивото на пешеходците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 tva otdavno go ima po 4ujbinata ne znam kvo mu e "unikalnoto" nito 6to toq se e narekal "ba6ta mu" xaxax tam e vyvedeno predi dooosta vreme dosta efikasno e i vyr6i dobra rabota kak 6te e v bg 6te vidim za 50km/h i spiraneto na putekata- mi to nqma6 pravo da preminava6 4ertata kamo li da spira6 po sredata na pytekata 4e i pe6ehodcite da te zaobikalqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Само не разбрах тия камери и скоростта ли ще засичат Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 tva otdavno go ima po 4ujbinata ne znam kvo mu e "unikalnoto" nito 6to toq se e narekal "ba6ta mu" xaxax tam e vyvedeno predi dooosta vreme dosta efikasno e i vyr6i dobra rabota kak 6te e v bg 6te vidim za 50km/h i spiraneto na putekata- mi to nqma6 pravo da preminava6 4ertata kamo li da spira6 po sredata na pytekata 4e i pe6ehodcite da te zaobikalqt ти ако хванеш жълто и колите от другото движение започнат да минават (на жълто).... скачаш на спирачките и се качваш на таблото само и само да не настъпиш линията ли? ми тия зад теб? и те се залепят на бронята ти. и какво става.. правиш верижна катастрофа, но не си настъпал линията. евала..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Ами да са спазвали дистанция тия зад теб НАли знаеш, който е отзад той е виновен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Само не разбрах тия камери и скоростта ли ще засичат <{POST_SNAPBACK}> Не само ако преминеш лентата. Иначе предположението за снимачките беше мое . В смисъл подвижни и статични радари и като профучиш те снимат и с колко си се движил , добре че още го няма в България , че и на 52 градско гориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Е радарите ще ги борим с антирадари и това е, камерите вече е лошо. Нали в София уж има по разни кръстовища камери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Е радарите ще ги борим с антирадари и това е, камерите вече е лошо. Нали в София уж има по разни кръстовища камери. <{POST_SNAPBACK}> Aми доколкото знам новите радари на катаджиите не се засичат от антирадари. Поне таксиджии са ми го казвали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Зависи какъв ти антирадара, на служебната е бая скъп и засича всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Тези камери по светофарите ще са страшно полезни,предполагам,че ще се понамялат малките катастрофи,които стават,щото някой си не ебава въобще да спре на светофар.Пък и минаването на кръстовища ще е по-бързичко,сега като се наредят по сумати коли в кръстовището,се оказва в един момент,че кръстовището е задръстено от всички страни,щото половината коли са влезли я на жълто,ч на червено с идеята,че като са вътре в кръстовището ще минат за секунди.Ама не става така.Между другото нали уж има 2 камери на тунела на Гладстон,които би трябвало да снимат при превишена скорост.Интересно ми е дали работят,щото не са ми пращали фишчета по пощата. Говоря за тези,които са на тавана на самия тунел Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Тия камери са охранителни на пощата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Тия камери са охранителни на пощата аз пък тия камери даже не съм ги виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Ами като минеш отдолу точно където е отбивката за паркинга на пощата , над островчето между платната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.