drugdealer Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 JVC ili SONY2 SONY ili JVC2 Моля споделете ако имате някакви впечатления от тези модели. Благодаря предварително. моля модераторите да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Ми баща ми и брат ми се занимават с такива работи и мога да ти кажа, че сонито си е сони.Ползват оптики Carl Zeiss, а и незная за какво ще я ползваш (смисъл за домашно снимане или нещо различно) но на сонито оптичното варио е 20x, а на JVC-to е 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Имам JVC, бягай от тях,СОНИ си е СОНИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 Имам JVC, бягай от тях,СОНИ си е СОНИ!!! <{POST_SNAPBACK}> какъв модел на ЖВС си имал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 Ми баща ми и брат ми се занимават с такива работи и мога да ти кажа, че сонито си е сони.Ползват оптики Carl Zeiss, а и незная за какво ще я ползваш (смисъл за домашно снимане или нещо различно) но на сонито оптичното варио е 20x, а на JVC-to е 12 <{POST_SNAPBACK}> мога ли да те помоля да попиташ за отзиви от тези лещи на ЖВС Ф1,2 благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_pavlov Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 От камерите на които си се спрял определено тази на SONY е по добра но пък за сметка на това аксесоарите на SONY за камерите им са ужасно скъпи. Една допълнителна батериа STAMINA 9 например струва около 500 лв. Sony също така правят и наи добрите матрици за този клас камери и снимат чуствително по добре от конкурентните им модели на по малко светлина и имат много по добро цветопредаване. Единственото с което JVC за сега превъзхожда SONY е механиката на камерите. Успех с избора и покупката Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 От камерите на които си се спрял определено тази на SONY е по добра но пък за сметка на това аксесоарите на SONY за камерите им са ужасно скъпи. Една допълнителна батериа STAMINA 9 например струва около 500 лв. Sony също така правят и наи добрите матрици за този клас камери и снимат чуствително по добре от конкурентните им модели на по малко светлина и имат много по добро цветопредаване. Единственото с което JVC за сега превъзхожда SONY е механиката на камерите. Успех с избора и покупката <{POST_SNAPBACK}> благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.