Jump to content
BulForum.com

JVC GR-DX77E или SONY DCR-HC17E

Recommended Posts

Ми баща ми и брат ми се занимават с такива работи и мога да ти кажа, че сонито си е сони.Ползват оптики Carl Zeiss, а и незная за какво ще я ползваш (смисъл за домашно снимане или нещо различно) но на сонито оптичното варио е 20x, а на JVC-to е 12 :)

Ми баща ми и брат ми се занимават с такива работи и мога да ти кажа, че сонито си е сони.Ползват оптики Carl Zeiss, а и незная за какво ще я ползваш (смисъл за домашно снимане или нещо различно) но на сонито оптичното варио е 20x, а на JVC-to е 12 :)

мога ли да те помоля да попиташ за отзиви от тези лещи на ЖВС Ф1,2

благодаря предварително

От камерите на които си се спрял определено тази на SONY е по добра но пък за сметка на това аксесоарите на SONY за камерите им са ужасно скъпи. Една допълнителна батериа STAMINA 9 например струва около 500 лв. Sony също така правят и наи добрите матрици за този клас камери и снимат чуствително по добре от конкурентните им модели на по малко светлина и имат много по добро цветопредаване. Единственото с което JVC за сега превъзхожда SONY е механиката на камерите. Успех с избора и покупката

От камерите на които си се спрял определено тази на SONY е по добра но пък за сметка на това аксесоарите на SONY за камерите им са ужасно скъпи. Една допълнителна батериа STAMINA 9  например струва около 500 лв. Sony също така правят и наи добрите матрици за този клас камери и снимат чуствително по добре от конкурентните им модели на по малко светлина и имат много по добро цветопредаване. Единственото с което JVC за сега превъзхожда SONY е механиката на камерите. Успех с избора и покупката

благодаря

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...