KROK4O Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Stiga sus toq Testing wee .Igrae ni sa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 Molia vi se moje li da mi kajete kakvo trqbav da click-na za da ne pravia tema plss tova veche mi e vtora greshka.Moliavi see Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Molia vi se moje li da mi kajete kakvo trqbav da click-na za da ne pravia tema plss tova veche mi e vtora greshka.Moliavi see <{POST_SNAPBACK}> Влизаш в темата , в която искаш да пишеш долу ляво цъкаш add reply и си пишеш пост-а . Влез в others най-горе има тема за новобранци там можеш да научиш всичко , каквото ти трябва ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 Влизаш в темата , в която искаш да пишеш долу ляво цъкаш add reply и си пишеш пост-а . Влез в others най-горе има тема за новобранци там можеш да научиш всичко , каквото ти трябва ! <{POST_SNAPBACK}> mersi mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 на колко си години ???? 8 вече ти казаха в другата тема (по-малоумно кръстена даже и от тази) че си объркал бутона Add Reply със NEWTOPIC ...... По сценарий ся идва Veseo казва нещо оригинално и затваря темата може да се смели и да не ти тряска warn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.