Rafaello Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Вижте това ЛИНКЧЕ, ако има подобна тема, моля да ме извините, но аз не можах да намеря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Аве мани ве тфа си направо незнам майна нямам думи просто пЪЛНА ГАВРА Ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Има "подобна" тема и в нея са написани доста мнения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 No Comment :ph34r: Винаги съм се дразнил на американските филми как руснаците са лошите и често и ние с тях....после искате да има равноправие в света и да няма расизъм...еми няма как да стане докато някои винаги се представят като лоши. ПП Знам че не звучи в духа на поста ми, ама да попитам кога ще направим нещо да се отървем от циганите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 "Психично болен" е човекът, направил този сайт... Т`ва са глупости с по капка истина в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Аз питам кога ше изпукат ши*ните българофоби? Да им е*а м*****а на всички к`во искат от нас?? И помнете БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 No Comment :ph34r: Винаги съм се дразнил на американските филми как руснаците са лошите и често и ние с тях....после искате да има равноправие в света и да няма расизъм...еми няма как да стане докато някои винаги се представят като лоши. ПП Знам че не звучи в духа на поста ми, ама да попитам кога ще направим нещо да се отървем от циганите <{POST_SNAPBACK}> Ще се увеличи производството на сапун в АленМак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 ПП Знам че не звучи в духа на поста ми, ама да попитам кога ще направим нещо да се отървем от циганите <{POST_SNAPBACK}> когато ги обявят за дивеч Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 когато ги обявят за дивеч <{POST_SNAPBACK}> a za6to trqbva da 4akame nqkoi da gi obqvi za dive4 ako e taka to togava az gi obqvqvam. Lovat da zapo4ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Ave niama li kak da go zabranim tozi sait?Na koi da se obadim za takova neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetistiq Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Тъпото е, че почти всички снимки са с мангали.Вярно че стават все повече, ама в България могат да се видят други по-ценни забележителности.А това с Орфей-негъра...нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Миналото лято в един вестник или списание имаше точно онези 3-те снимки с италиaнеца,шведката и българина и под тях имаше невероятната статия,в която българите са опреличени на цигани и че пред Европа сме представлявали едно ГЕТО,a местоположението ни било на хънда-мънда и още такива глупости,а тъпото е че статията беше писана от "българин".Някой чужденец като го види това и като не почне от уста на уста => то ще ни изкарат най-големите отрепки на Земята,но така ще е докато има такива хора като журналиста,който е написал статията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Голям срам! Нищо друго! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 QUOTE(evil_smith @ Apr 9 2005, 01:50 AM) Аз питам кога ше изпукат ши*ните българофоби? Да им е*а м*****а на всички к`во искат от нас?? И помнете БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО samo taka !!! BULGARI IUNACI!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Това си е направо за БТВ новините Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Пордразни ме факта че само мангали са на снимките, което ми напомня, че преди 2-3 год. идваше в Пловдив един американски фотограф който снимаше всичко в шекера и столюпеново. И после що се чудим че Орфей бил "негър", ми то квото стане по света кадето е замесен българин в 90% от случаите все циганин се оказва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Мангалите ни еб...ат майката , просто нямам думи!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 ПП Знам че не звучи в духа на поста ми, ама да попитам кога ще направим нещо да се отървем от циганите <{POST_SNAPBACK}> Аз предлагам да играем на Paintball с малцинството ама ние да вземем по един АК-47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo x Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Аз питам кога ше изпукат ши*ните българофоби? Да им е*а м*****а на всички к`во искат от нас?? И помнете БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО <{POST_SNAPBACK}> Точно така БЪЛГАРИЯ над ВСИЧКО и НИКви МаНгАлИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Че те изкарват,че българсекия народ са цигани!!!Пък те нищо общо нямат с нас!Баси болните пичове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 За несправедливи обвинения и примери за погазване на БЪЛГАРСКОТО самочувствие има много. Тези показани на сайта са наистина фрапиращи ама аз се сещам сега за поне още десетина, например случая с онова българско момиче на един световен конкурс за красота ,на който трябваше да се гласува чрез интернет и те я дисквалифицираха заради мнима хакерска намеса от страна на български хакери за симулиране на вотове за въпросното момиче. Ами отнемането на медали заради подозрителни допинг проби на нашите щангисти, най-великите в света. , и особенно отнемането на златото на Й. Йовчев на последната олимпиада. Много са примерите....Особенно в историята на България. Само за едно разумно обяснение се сещам за цялата тази помия изливаща се върху нас и то е завист. Сами си помислете, за какво трябва да ни завидят и може би ще се почуствате по-добре след всичката тази гнусна гавра с българското. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 gospod da gi ubie tezi deto se gavriat. moje samo da mi opitat bulgarskia goliam hui. do sega sum ebal turkinia,makedonka,garkinia,italianka i germanka. 6te gi mina vsi4kite da mi se pogavriat s huia togava. izviniavam se za tona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Такива гаври ще има и занапред. Защото ние им позволяваме да се гаврят с нас. Не се защитаваме, а оправдаваме тези, които пишат сякви лъжи и извъртат истината за нас. Докато ние ги оставяме, те ще продължават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 do sega sum ebal turkinia,makedonka,garkinia,italianka i germanka. 6te gi mina vsi4kite da mi se pogavriat s huia togava. izviniavam se za tona. <{POST_SNAPBACK}> Тука в общежитието ни има и едни виетнамки и една белгийка! Да те пуснем и на тях ? Те виетнамките се правят на девственици ма кой ги знае в действителност какви са разпореници... Такива гаври ще има и занапред. Защото ние им позволяваме да се гаврят с нас. Не се защитаваме, а оправдаваме тези, които пишат сякви лъжи и извъртат истината за нас.Докато ние ги оставяме, те ще продължават... <{POST_SNAPBACK}> Не само, че им позволяваме да се гаврят с нас, ами и само се гаврим със себе си като ходим да им ближем задниците и да им се молим да ни приемат при тях в "Европейския" им съюз! Това да ни накарат да си спрем атомната централа и после да купуваме ток от тях беше НАЙ-ГОЛЯМАТА ГАВРА според мене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Какво толкоз, че да не са далече от истината? Показали са снимки на Мнозинството, че няма да показват снимки на малцинството. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.