Jump to content
BulForum.com

Prodava se GSM....

Recommended Posts

Znachi edna priatleka si prodava Nokia-ta i me pomoli da i pusna obiava tuk...kaza mi modela no poneje sega sum na 2-3 piteata i ne si spomniam tochno kvo mi kaza shte sloja snimkata koiato mu napravih s moia GSM,no ako ne se luja tova e 7250!Telefona e super zapazen poneje momicheto mnogo si go pazi...cenata koiato mu e iska e 170lv,kato kum telefona ima i data kabel za handsfree ne sum mnogo siguren dali imashe,no ako ima i to vurvi s nego!Ta obshto vzeto tova e...eto vi i snimkata...malko e mutna ma da se setite za ko staa vapros! ;)

08-04-05_2105.jpg

Telefon4eto naistina e mnogo qko ..... ama me interesuva samo bateriqta kolko vreme kara gore dolu ?!?! i panela ne6to da e naranen ?!? nadraskan , puknat ?!? displeya qrak li e ?!? :huh: :D ai otgovorimi na tiq vaprosi i 6a si pomislq , ina4e tel.-a e mnogo qk ! :D

Ne sum mnogo siguren!BTW kakva e razlikata?....koito iska moje da vidi telefona......poneje az pisha malko zadochno ot imeto na momiheto!Za da ne izluja nekoi moje i da ne "I"!!!Shte pitam dopulnitelno!!

Ami razlikata se sustoi samo v tova 4e 7250i e s kamera a 7250 bez kamera i 7250i ima stereo FM radio.

И двете имат супер тъпа камерКа, която праи мноо гадни и малки снимки. И двете имат "Stereo FM Radio", и двете НЕ могат да снимат видео. Повече информация: ТУК

И двете имат супер тъпа камерКа, която праи мноо гадни и малки снимки.

Sluchaino nekoi da ti e iskal komentara???.....kolkoto i tova da prozvucha,kato antireklama moga da kaja,che telefona e mnogo dobur za cenata si........no kakto i da e tova ne e agitacia...prosto me e iad na podobni glupavi izkazvania!!! :angry1

Доколкото аз знам, разликата се състои в това, че 7250 не може да прикрепя снимките към contact, който ти звъни, а 7250i - може.

За съжаление IrD , който имат и двете не е много "комуникативен" с най-новите телефони!

Ami razlikata se sustoi samo v tova 4e 7250i e s kamera a 7250 bez kamera i 7250i ima stereo FM radio.

По въпроса за този пост

Nokia 7250 Вградена камера Да , Радиоприемник Да

Nokia 7250i Вградена камера Да , Радиоприемник Да

РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ 7250i ИМА НЯКОЛКО ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ПАМЕТ И ПО-НОВ СОФТУЕР.

ИНАЧЕ КАМЕРИТЕ И НА ДВАТА СА CIF, КОЕТО ЗА ТОЗИ ДИПЛЕЙ НЕ Е ЛОШО, НО НА ХАРТИЯ- ЗАБРАВИ. :ph34r:

По този пост

Nokia 7250 Памет 3.5 mb , Набрани номера 20 , Пропуснати повиквания 10 , Приети обаждания 10 , Бързо избиране 8

Nokia 7250i Памет 4 mb Набрани номера 20 , Пропуснати повиквания 10 , Приети обаждания 10 , Бързо избиране 8

А joroboy ако иска да открие кой модел е точно е елемнтарно :-)

Nokia 7250 Сменяеми панели Не

Nokia 7250i Сменяеми панели Да

И последно модела кой е :punk :-)

Поздрави :P

JoroBoy: ше ма извиняваш. Аз не съм от хората, които постват току така в тоя раздел на форума с цел да ругаят, да правят антиреклама или да се правят на интересни. Ти попита "BTW kakva e razlikata?" и на този въпрос отговориха грешно (ако не си забелязал). Просто поправих отговора.

JoroBoy: ше ма извиняваш. Аз не съм от хората, които постват току така в тоя раздел на форума с цел да ругаят, да правят антиреклама или да се правят на интересни. Ти попита "BTW kakva e razlikata?" и на този въпрос отговориха грешно (ако не си забелязал). Просто поправих отговора.

Bravo be na vsichkoto otgore imash naglosta da pisheh pak!!! :angry1 .......ti na tova "SUPER TUPA KAMERKA" opraviane li mu vikash??? :angry1 ...ako ti prodavash kartofi da rechem i az kaja naprimer,che sorta koito prodvash ima vkus na trici...kak mislih dali tova shte ti pomogne v prodajbata???

Ми за да спестиш коментарите на базата на това което ти писахме кажи окончателно модела е еди какъв си и му искам съответно еди колко си ...

Поздрави :punk

Ми за да спестиш коментарите на базата на това което ти писахме кажи окончателно модела е еди какъв си и му искам съответно еди колко си ...

Поздрави :punk

Pisal sum vsichko neobhodimo i vsichko,koeto znam!!!Prosto za momenta ne moga da kaja sus sigurnost dali telefona e "I" seria,no koito ima interes direktno moje da vidi kakvo predstavlaiva telefona,kato go svurja s momicheto!Cena sushto ima napisana taka,che edinstvenoto neiasno neshto e samo tova dali e "I"!

Така като гледам никои не се навива да го взима,а аз изявявам желание.Но първо бих искал да го видя разбира се :)

Разликата между 7250 и 7250i e:

300 контакта за 7250 и 500 за 7250i

xHTML браузър и нощен режим на камерата за 7250i

Така като гледам никои не се навива да го взима,а аз изявявам желание.Но първо бих искал да го видя разбира се :)

Mi ako si seriozen,kaji i shte ti pratia GSM-a na momicheto na PM da se razberete!

eh...dobre dai mi telefona i imeto na momi4eto i mi kaji koi mi e kazal 4e se prodava telefona ina4e kazano koi me pra6ta

Imash PM s GSM-a i imeto na momicheto!

Znachi telefona e 7250i sus smeniami kapaci e i ima BG menu!Zasega se prodava samo v komplekt s data kabela!Poneje CTO9H se okaza super neseriozen i ne se obadi vaobshte telefona vse oshte e v prodajba i e leko v promocia s nova cena ot 165 leva!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...