Jump to content
BulForum.com

Kolko vreme moje da izdarjite bez kompa?!

^WickeD^

Kolko vreme moje da izdarjite bez kompa?!  

201 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Честно да ви кажа наскоро ми изгоря видеокартата и се наложи да съм без компютар. Е това беше гадно. Чувстсах се изолиран от света.Всички приятели излизат следобед след няколко часа интензивно джъткане а аз няма кво да правя сам навън.Предпочитам да си ми е Онлайн компютара да няма такива безлудни нощи без бебчето :)

По принцип не мога и ден - това ми е мотиката - с него си изкарвам надницата  :D

Но иначе в къщи го използвам основно за комуникация с хора по нета. А това мога да го правя и от мобилния телефон (имам ICQ,майл клиент и browser на него). Така че не ми липсва компютъра : телефона напълно го замества като го няма  :P

:D Много добре казано!!!!И аз си изкарвам хляба чрез него....Без него -край!!!

Но в къщи наистина е по-скоро за чат...и други образователни мероприятия!!! :P

Мога доста стига да не ми е пред очите и да има какво да се прави.

Аз моя не го пусках 5 дена като постоянно ми беше пред очите.Ама тогава нямах нет и имах мноо да уча.

За момента и аз предпочитам да играя баскетче ама докато стане време да ходим да играем просто няма кво да праа в нас и сядам пред компа.Определено ще се мре от скука ако го няма тоя гад да си губя времето.

Dokato imam semeistvo,priqteli,priqtel,rabota,universitet,pari i vaobrajenie i dokato ima kina,diskoteki i hilqdi priqtni ne6ta za pravene MOGA bez PC.... i tai kato tezi ne6ta nqma da iz4eznat,zna4i skoro nqma da stana zavisima ot tupata 6taiga...6toto na pcto osven da okioraveq o6te pove4e (osven ako rabotata mi ne e takava) ni6to drugo ne stava...Sajalqvam horata,koito sa bukvalno ZAVISIMI ot pc-to :(

За сега съм издържала 3 дена без да сядам на компютъра по простата причина че имах много да уча.Но от скоро имам комп и съм малко зависима,но честно казано омръзва.По-добре да излезнеш на разходка отколкото да седиш нон стоп пред компютъра.

Ми зависи до преди година не го барах пс-то най много да го включа в месеца веднъж да направя някой диск...сега по често го пускам :)

моя рекорд е 1 месец. в първите дни беше тъпо ама след това свикнах. по принцип издържам около 1 ден, но рядко се случва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...