^WickeD^ Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Az moga bez kompa ama kato me obzeme edna skuka po niakoe vreme i si my ebalo mamata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Колебаех си между 4 и 6... Гласувах за 6, защото не обичам напомпаните отговори... Иначе Ганчо понякога наистина ми липсва, когато дълго време съм без него, но не съм зависим от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Аз гласувах за 4.Дотолкова съм намразил щайгите,че вече се изприщвам като трябва да ходя на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Компа е бреме, само да можех без него...но няма как, вади ми хляба. Иначе за хората без работа е лесно, приятели, гадже, книги, спорт, разходки...има още сумати неща, които можеш да правиш, вместо да се гърбиш и кьориш пред монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 И аз гласувах за 6 Мога и без комп, но предпочитам да имам винаги под ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Az otkakto imam net a tova e nqkade okolo 5 god. sam strashno zavisim ot tozi skapa komputer.Ne znam kak shte izkaram cql den bez da go pusna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 6. => ако си поставя за сел мога и без PC ама когато няма какво да правя и ми е тъпо или скучно веднага се лепвам за него.Действа като магнит Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Изкуфявам без комп понякога!Ако има какво да се прави не ми липсва,ама иначе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ако нямам комп за повече от седмица, две ме смятайте за полудял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Колкото си искам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Николко, всичката ми музика е на компа, а без музика не мога. Иначе ако я махнем нея, не ми е притрябвал особено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Много ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Аз компа го ползвам предимно за интернет, за музика, при връзка с мобилния и по-рядко за други неща... Напоследък не мога да издържам и 12ч без него, ама когато нямам време, мога и да не се сетя, че съществува, дори с дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Компа го ползвам 98% за музика и 1% за връзка с приятели и такива неща, чат пат филми и тва е, и останалия процент е за първи проби да правя нещо смислено с програмните езици. Ако имаше друг начин да си слушам музиката, не знам дали щеше да ми липсва особено. Но все пак ... всичко е въпрос на навици, лесно се свиква с компютър, приемаш го за даденост (даже и нета вече) ... И трудно се отвиква .... Някак си по-лесно е с комп .... Но за зависимост е малко пресилено да се говори ... Все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 az onq den si sprqh neta za da u4a za izpiti i bqh reshil da ne puskam kompa ,ama izdurjah 1 den daje i tolkova e mnogo vse pak izpolzvam go da 4eta i zakoni na nego s zel u4enie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Мога да издържа без комп доста време,щом издържах 8 близо 9 дни докато бях на почивка без дори да си помисля за компа значи съм Терминатор на тема издържане без компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ми мога да издържа колкото трябва. Стига тоя период да е в разумните рамки от 1 седмица. Така че аз сам 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Най-много един ден. Аз съм компютърнетоман. Поставих си тази диагноза сам преди 2 месеца. Винаги има какво да правя на него, дори и когато нямах интернет. А сега пък с нета просто компютъра не го оставям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 аз пък може да няма какво да правя на него, но времето ми минава в бездействане. в последните месеци.. булфлийта ме задържа пред компютъра. като си пусна ваканцията там и не играя.. ставам нов човек, но и тогава сядам от време на време като няма какво да правя, за да поиграя някоя игричка или да погледна форума и чата гласувах за 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 То е като жените: Необходимо Зло.С него зле,без него още по-зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Докато има алкохол и цигари мога да издаржа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Малко. Почвам да изперквам от скука. Не че в последно време има какво да правя и на него де Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 По принцип не мога и ден - това ми е мотиката - с него си изкарвам надницата Но иначе в къщи го използвам основно за комуникация с хора по нета. А това мога да го правя и от мобилния телефон (имам ICQ,майл клиент и browser на него). Така че не ми липсва компютъра : телефона напълно го замества като го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Значи мога да издържа колкото си искам стига да има какво да се прави Ако съм с приятели или съм навън изобщо не ми пука за компютъра . Винаги предпочитам да съм навън с приятели или да играя футбол или нещто от сорта пред компютара . Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 2 pyti mi e gorql monitora 4uvstvah se super gadno :allien ne 4e ne mojeh da izlezna navynka... nqkak si mi be6e prazno i v dvata slu4aq monitora be6e popraven za ne pove4e ot 12h edin den sedqh bez net - i napravo 6tqha da 4upa glavata na nqkogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.