chefoto Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 много ме накефи филма ... а саундтрака е супер луд !! а бе много яко <{POST_SNAPBACK}> и на мене ми хареса филма а за саундтрака NO COMMENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 ei taka sum sa smql na toq film 1.toq kak sko4i ot pokriva na zatvora (da ne govorim kak si reshi i izbqga) i v toq moment toq s helikoptera minava 2.iztrelq tanka kato samolet 3.kak go dignaha toq tank s tiq krikove 4.taq kola kak nastigna toq vlak oshte sa 4uda kato karashe po janti na relsite koito neznam kak suvpadnaha s kolata az si mislih 4e purviq e super izmislen ama sled kato gledah vtorata 4ast purvata napravo e unikalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 ei taka sum sa smql na toq film1.toq kak sko4i ot pokriva na zatvora (da ne govorim kak si reshi i izbqga) i v toq moment toq s helikoptera minava 2.iztrelq tanka kato samolet 3.kak go dignaha toq tank s tiq krikove 4.taq kola kak nastigna toq vlak oshte sa 4uda kato karashe po janti na relsite koito neznam kak suvpadnaha s kolata az si mislih 4e purviq e super izmislen ama sled kato gledah vtorata 4ast purvata napravo e unikalna <{POST_SNAPBACK}> По въпроса за точка 4 не си ли играл nfs underfroung , Toчка 3 , може да са били хидравлични ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Филма е много як и по хубаво че го няма Вин Дизел с ICE CUBE е по-яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 На мен лично ХИЧ не ми хареса некъв супер измислен майна единственото яко нещо там бяха колите и най-вече ХЗИБИТ РУЛЕЗЗЗЗЗ !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Тази-2 част е много тъпа!Жалко че Вин не участваше Поне щеше да си струва да го гледаш заради него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Пичове гледайте този филм за да се насладите на ефекти и готини коли, но не очаквайте реалност... Все пак след като сте гледали първата част и сте видели за какво става въпрос защо очаквахте втората да е нещо различно. Аз си го гледах този филм с нагласата че ще гледам едно измислено екшънче и точно това получих, затова ми хареса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Пичове гледайте този филм за да се насладите на ефекти и готини коли, но не очаквайте реалност... Все пак след като сте гледали първата част и сте видели за какво става въпрос защо очаквахте втората да е нещо различно. Аз си го гледах този филм с нагласата че ще гледам едно измислено екшънче и точно това получих, затова ми хареса... <{POST_SNAPBACK}> Че то май във 2f2f имаше повече яки коли , май по добре него да гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Че то май във 2f2f имаше повече яки коли , май по добре него да гледам <{POST_SNAPBACK}> Най-после някой който да се е усетил Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Тоя филм се оказа пълен боклук. Поне на мен, не ми направи никво впечатление. Поредната холивудска боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 забавен е филмът, на как да кажа тва е просто поредния комерсиален екшън от уса иначе за мен 1вата част си беше къде къде по-интересно просто не мога да разбера защо Дизел не играе в продълженията на филмите си пример : Бързи и Яростни и ХХХ и на 2та филма 1вите части бяха доста по-добри можеби заради играта на дизел, 2рите части бяха обикновени екшънчета ХХХ трябваше да се поучат от грешката на Бързи и Яростни но уви ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Стига мен пък повече ме кефят вторите части на двата филма кото си посочил ХХХ2 е по-як с NEGROTO ICE CUBE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.