Jump to content
BulForum.com

XXX: State of the Union

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

ei taka sum sa smql na toq film

1.toq kak sko4i ot pokriva na zatvora (da ne govorim kak si reshi i izbqga) i v toq moment toq s helikoptera minava

2.iztrelq tanka kato samolet

3.kak go dignaha toq tank s tiq krikove

4.taq kola kak nastigna toq vlak oshte sa 4uda kato karashe po janti na relsite koito neznam kak suvpadnaha s kolata :P

az si mislih 4e purviq e super izmislen ama sled kato gledah vtorata 4ast purvata napravo e unikalna

ei taka sum sa smql na toq film

1.toq kak sko4i ot pokriva na zatvora (da ne govorim kak si reshi i izbqga) i v toq moment toq s helikoptera minava

2.iztrelq tanka kato samolet

3.kak go dignaha toq tank s tiq krikove

4.taq kola kak nastigna toq vlak oshte sa 4uda kato karashe po janti na relsite koito neznam kak suvpadnaha s kolata :P

az si mislih 4e purviq e super izmislen ama sled kato gledah vtorata 4ast purvata napravo e unikalna

По въпроса за точка 4 не си ли играл nfs underfroung :P ,

Toчка 3 , може да са били хидравлични :confused ...

На мен лично ХИЧ не ми хареса некъв супер измислен майна :huh: единственото яко нещо там бяха колите и най-вече ХЗИБИТ РУЛЕЗЗЗЗЗ !!!!!!!! :D

Пичове гледайте този филм за да се насладите на ефекти и готини коли, но не очаквайте реалност... Все пак след като сте гледали първата част и сте видели за какво става въпрос защо очаквахте втората да е нещо различно. Аз си го гледах този филм с нагласата че ще гледам едно измислено екшънче и точно това получих, затова ми хареса...

Пичове гледайте този филм за да се насладите на ефекти и готини коли, но не очаквайте реалност... Все пак след като сте гледали първата част и сте видели за какво става въпрос защо очаквахте втората да е нещо различно. Аз си го гледах този филм с нагласата че ще гледам едно измислено екшънче и точно това получих, затова ми хареса...

Че то май във 2f2f имаше повече яки коли , май по добре него да гледам :P :D :punk

Тоя филм се оказа пълен боклук. Поне на мен, не ми направи никво впечатление. Поредната холивудска боза :sick

забавен е филмът, на как да кажа тва е просто поредния комерсиален екшън от уса :) иначе за мен 1вата част си беше къде къде по-интересно просто не мога да разбера защо Дизел не играе в продълженията на филмите си :) пример : Бързи и Яростни и ХХХ и на 2та филма 1вите части бяха доста по-добри можеби заради играта на дизел, 2рите части бяха обикновени екшънчета ХХХ трябваше да се поучат от грешката на Бързи и Яростни но уви ... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...