Jump to content
BulForum.com

Пъравата любов ръжда не хваща...

Recommended Posts

Първата любов ръжда не хваща,но просто остават най-хубавите чувства за човека.Ако се поднови вече няма да я има същата тръпка,същите чувства.Просто си остани с хубавите спомени за първата любов и гледай напред."Далеч от очите,далеч от сърцето"!

Разгледах всички мнения и в повечето се казва, че няма да се възтановят предишните чувства... И мисля, че сте прави... Но, когато си непоносимо сам, се вкопчваш във всяка възможност за връзка (поне от скромния ми опит). Сега обаче идва другият, по-сложен въпрос... Постъпвайки егоистично, подновявам връзката и от една страна вече не съм сама, а то друга - лъжа човека до мен, лъжа себе си... Какво бихте направили от тази гледна точка?

shtom ima priqtelstvo znachi e nqmalo lubov

:))

maitap

prosto zavisi mnogo ot choveka dali shte si ostanete friends ili shte se izpokarate dojivot

Taкова животно да си останем приятели няма!!Това е наи-тъпото извинение което едно момиче/момче може да даде!!Който незнае как да се опрадае използва това! :sick Като искаш да зарежеш някой покажи че имаш поне малко мозък да му кажеш какво точно мислиш а не да се използват изтъркани извинения!!!Казваш не ми допадаш нещо такова така или иначе ще е гадно на тоя който го режат така че няма значение как точно ще направиш!!Поне нека да е достойно!! :punk

Разгледах всички мнения и в повечето се казва, че няма да се възтановят предишните чувства... И мисля, че сте прави... Но, когато си непоносимо сам, се вкопчваш във всяка възможност за връзка (поне от скромния ми опит). Сега обаче идва другият, по-сложен въпрос... Постъпвайки егоистично, подновявам връзката и от една страна вече не съм сама, а то друга - лъжа човека до мен, лъжа себе си... Какво бихте направили от тази гледна точка?

Ами според мен нетрябва да се подновява една вече стара вразка!!Има една много умна мисъл точно по този вапрос :"Там кадето си плюл не лижи!"Щом вече си се скарал с един човек никога няма да си имате доверие и нещатата стават още по-кофти!Много по-умно решение да се потърси някой друг човек колкото и да трябва да се изчака!! :punk

Taкова животно да си останем приятели няма!!Това е наи-тъпото извинение което едно момиче/момче може да даде!!Който незнае как да се опрадае използва това! :sick Като искаш да зарежеш някой покажи че имаш поне малко мозък да му кажеш какво точно мислиш а не да се използват изтъркани извинения!!!Казваш не ми допадаш нещо такова така или иначе ще е гадно на тоя който го режат така че няма значение как точно ще  направиш!!Поне нека да е достойно!! :punk

Ами според мен нетрябва да се подновява една вече стара вразка!!Има една много умна мисъл точно по този вапрос :"Там кадето си плюл не лижи!"Щом вече си се скарал с един човек никога няма да си имате доверие и нещатата стават още по-кофти!Много по-умно решение да се потърси някой друг човек колкото и да трябва да се изчака!! :punk

Точно там е работата... След една година болката, която сме си причинили взаимно вече е простена, етапът на безмислените караници е минал отдавна, а той отново изпитва силни чувства към мен...

mimi_boq,togava kvo 4aka6 :confused fa6tai go za ...... i davai :P nai-mnoo da zeme i da stane,ako li ne-zdrave da e(pone nqma da sujalqva6 4e ni si opitala,i da se 4udi6 posle:'ami kvo li 6te6e da stane ,ako togava...?"i az taka razprravqh,4e ne mojelo,4e dura-bura ve4e ne bilo su6toto,ama.......to ne pita ,nali znae6!kolkoto i da go misli6,kolkoto i suveta da ti dadat,osobena razlika nqma da ima(pone spored men)!i az bqh na su6tiq hal,i az se 4udih i maeh,no nakraq sprqh da si tormoza glavata i kvoto trqaa6e si stana!da-vurnah se pri starata si(na si4koto otgore 1 lubov) i trqaa da ti kaja 4e nqma6e ni6to,absolutno ni6to ob6to s tva koeto e bilo edno vreme!lo6i spomeni-ima,i vinagi 6te gi ima,no pri men dominiraha dobrite :)

nqkoi kaza 4e 'priqteli' bilo tupo izvinenie,no moga da go oborq,6oto s taq su6ata 1 lubov,si ostanahme priqteli ve4e cqlq 1.5 god. :excl: (no si4ko e mnoo individual) taka 4e ne mi kazvaite 4e nqma nevuzmojni ne6ta :excl:

Нехваща ръжда, така си е. Аз си имах приятелка в детската градина и немога да е забравя :lol: Не нелъжа, но това ми беше първото момиче.

Сега по сериозно, съгласен съм, че неможе да забравиш първото момиче/момче с което си имал/а нещо повече. Ще питам някои, какво да лекува времето?!? Задължително ли е първата любов да е причклювила с болка? :blink: Може просто всичко да се е изчерпало(например при момиче, на 14-15 и момче на 16-17, няма много неща, който да разнообразяват връзката, е винаги има изключения) и по някое време е по-добре да се разделиш с този човек. Но винаги ще остане в сърцето. Като го видиш, пак ще си спомниш какво ти е било с него, дори да сте се разделили с лошо.

Тъй че старата любов, ръжда не хваща :) А времето лекува само болката, от раздялата, но не те кара да я забравиш(любовта).

"Пъравата любов ръжда не хваща", абсолютни глупости!!!! Времето лекува всичко.

Съгласен съм абсолютно.

Всичко се забравя. Абсолютно съгласен съм с @theshaman

Тва да не ви е секс с някоя за една вечер, на някой купон. Да не говорим, че тогава сте в полу трезво състояние, ако не сте и яко под черешата :) Освен, ако никога не сте имали чуства, само тогава може да е забравите :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...