HBK Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 На мен ми взимай!!!Със сигурност утре ще ти дам парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 i az daje ve4e gi prigotvih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 OK народе! Бащата е взел 7 билета: 5 за нас и явно и 2мата с майка ми ш са някаде отстрани: 6ти ред-по стредата Утре ви чакам ВСИЧКИ: RottenBrain, stefan, Da_Devil и HBK на пощата в 14:30! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Ама за кой ден са билетите и колко пари са ? Аз сега се сетих, че на 20ти съм абитурент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 ok idvam nepremenno Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Чакам с нетърпение този филм искам да видя създаването на Вейдър Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Еми ок утре(т.е. днес) в 2 и 30 на пощата. Ще съм облечен с бял 7/8 панталон, черна фанелка и евентуално ако не е много топло-с жълттеникаква карирана риза. Имам пиърсинг на лявата вежда и брадичка(не на лявата вежда ). Уточнете само че колко време ще чакате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 az sh sam s tamno sini dunki, 4erna bluza i 4erna 6apka na chicago bulls a ako si svala 6apkata sam kato zebra(samo deto e 4erno i jalto) na raeta i lesno za razpoznavane... moje bi i sinio dunkovo iake EDIT: dano s izvali do 2 4asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Със Стефан се разбрахме... RottenBrain чакахме те до 15:00. Ако искаш мога да ти дам билета направо на прожекцията: сряда(18) срещу четвъртък(19) 00:00ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 vsa6tnost go 4akahme do 15:10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Супер много съжалявам Поради ред причини които не ми се изброяват тук, не бях на даскало и се успах...много се успах-стана току що. UncivilizeD ми май на прожекцията ще е...освен ако няма да се събирате по-рано за нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 UncivilizeD,има ли останал билет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Няма... изведнъж и у други роднини се породи такъв интерес към билетите и тоя билет, дето не са знаеше кой ш е с него е зает вече... сори НВК. RottenBrain, stefane, казвайте кога сте свободни и да ви давам билетите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Понеже има шанс да не дойда моя билет го дай на HBK На другия ден съм абитурент и рано сутринта трябва да ходя да се стягам за вечерта. А ако няма кой да го вземе билета ще се видим някъде да ти дам шестте лева, иначе няма да е коректно от моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 UncivilizeD ства ли на самата премиера да ти дам парите? Ако все пак имаш някакви притеснения, ще измислим някакъв начин да се видим преди това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Понеже има шанс да не дойда моя билет го дай на HBK На другия ден съм абитурент и рано сутринта трябва да ходя да се стягам за вечерта. А ако няма кой да го вземе билета ще се видим някъде да ти дам шестте лева, иначе няма да е коректно от моя страна <{POST_SNAPBACK}> Мерси,ама тоя пич дето искаше да идва се отказа То може и аз да не дойда като гледам какво се очертава,ама ще видим.Ще направя всичко възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Niama li piratsko kopie na filma veche? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Да го линчуваме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Да го линчуваме! <{POST_SNAPBACK}> Хихи,стига бе,нали сме джедаи Ще го пощадим Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Niama li piratsko kopie na filma veche? <{POST_SNAPBACK}> Пич това е филм който е просто престъпление да го гледаш на компютър а не на кино... (подобно на the MATRIX ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 А, тоя няма ли да го линчуваме!? Как може да приравни Стар Уорс до Матрицата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 А, тоя няма ли да го линчуваме!? Как може да приравни Стар Уорс до Матрицата? <{POST_SNAPBACK}> /me go lin4uva sas 4erven lightsaber i go zamerva s blasteri na plo6tada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Еее бахти хората, вие за една абитюрентска ли сте... НВК, ш идваш ли? RottenBrain, ако си абсолютно сигурен, че ш дойдеш, нп да ти дам билета направо на прожекцията Da_Devil, идваш, нали? NEO_DDT, кви ги лафиш ле ман? Дано 3тия епизод да не стане като 2рия и 3тия на Матрицата... Мноо посредствени бяха, само тупаник Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Хм, моля ви да не кометираме други филми освен този в заглавието Току-що разбрах от баща ми, че имаме официални покани за откриването на Арена 2.. БЕЗ билети за прожекцията там на 18->19. Кажете ми кой да килна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Хм, моля ви да не кометираме други филми освен този в заглавието Току-що разбрах от баща ми, че имаме официални покани за откриването на Арена 2.. БЕЗ билети за прожекцията там на 18->19. Кажете ми кой да килна! <{POST_SNAPBACK}> Можеш да килнеш две грозни близначки от класа UncivilizeD,ще се опитам да дойда,дам Просто не ми се изпуска филмът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.