RottenBrain Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Ми айде някой да направи отделна тема тук или в Others, че на мен не ми се занимава да я ъпдейтвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Бях и в Лъки и във Фламинго. И на двете места ми казаха, че предпремиерата ще е на 19 май и запазването на билети ще става 1 седмица преди самата прожекция. За час и цена на билетите не разбрах, но не мисля, че на тоя етап има обявени такива. Не съм сигурен кога имаха предвид обаче: четвъртък или петък. Затова отивам и в двата дни. Предполагам, че цената ще е от сорта на 6-10 лева както в София. Съгласен съм с RottenBrain и викам да се съберем тия които ще ходим на пощата в сряда и да оправим парите: по 10 лева предлагам за всеки случай, а ако са по-ефтини ще ви върна ресто четвъртък/петък... Кажете часът в който Ви е най-удобно да дойдете на пощата или друг ден: утре/другиден Аз съм 1ва ама в четвъртък имам класна по немски и ще е хубаво ако свършим малко по-рано, примерно 2-3 часа Оказа се, че в сряда няма да се учи. Май ш можем и по-рано да го направим. Присъствен ден ще е за нас и сигурно ще ни четат нещо за Кирил и Методии. Най-много да ни накарат да изчистим училището. Няма да е повече от 2 часа предполагам. Ако сте свободни и няма да ви държат до много късно, викам да го мръднем за 2:00 Кажете мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Ми в даскало съм първа смяна тоя месец, така че всеки ден след 3 часа ми е удобно. За сега сме: Uncivilized RottenBrain stefan Da_Devil(предполагам) HBK(не е сигурен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 az sam vinagi parva smiana i mi e udobno sled 2 4asa ina4e i malko po rano ne e problem samo deto malko sprint kam po6tata sh ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 ЗА СОФИЯ - Премиерата е в АРЕНА 19 май 00.01ч. цена - 10 лева Билетите ще се продават от 13.05 и ще се продават до самата премиера или докато не напълнят всички зали на киното!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 oniq jedai/zabravih mu imeto/ meri na anakin tam ne6toto/deto ne e okolo nas kakto sym kazal za razlika ot ep 4,5,6/ s nqkava ma6inka i kazva6e 4e tiq posti bili pove4e i ot na ioda. <{POST_SNAPBACK}> Значи, слушайте ся експерта Куай-Гон не мери Силата в кръвта на Анакин, това би било тъпо, не, той измерва броя на миди-хлорианите. Това са миниатюрни живи организми, които живеят в клетките на всяко живо същество. Всъщност те, така да се каже, "образуват" Силата. Нали тя е "енергийно поле, образувано от всички живи организми." И то е навсякъде около нас, да. Малко като Матрицата Айде не се карайте за глупости, просто четете и гледайте внимателно, а ако не знаете - питайте (леле, колко съм велик Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Значи, слушайте ся експерта Куай-Гон не мери Силата в кръвта на Анакин, това би било тъпо, не, той измерва броя на миди-хлорианите. Това са миниатюрни живи организми, които живеят в клетките на всяко живо същество. Всъщност те, така да се каже, "образуват" Силата. Нали тя е "енергийно поле, образувано от всички живи организми." И то е навсякъде около нас, да. Малко като Матрицата Айде не се карайте за глупости, просто четете и гледайте внимателно, а ако не знаете - питайте (леле, колко съм велик <{POST_SNAPBACK}> По-скоро Лукас е велик Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 UncivilizeD как е положението с билетите? За сега сме: Uncivilized RottenBrain stefan Da_Devil(предполагам) HBK(не е сигурен) Ако някой ще се отказва, да не го е срам а да си каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Казвайте кога ще събираме парите и колко ще са те?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Аз съм свободен утре от 12:00 до 15:00 Казвайте кога сте на линия утре и на пощата да са събираме(Носете 10 лева за всеки случай). На мене ми е перфектно 13:00. Всички, които ще ходим да пуснат по един пост за да сме сигурни кои сме и кога сме... За да не се потретвам прочетете малко по-назад: нищо не се е променило от тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Аз съм свободен утре от 12:00 до 15:00Казвайте кога сте на линия утре и на пощата да са събираме(Носете 10 лева за всеки случай). На мене ми е перфектно 13:00. Всички, които ще ходим да пуснат по един пост за да сме сигурни кои сме и кога сме... За да не се потретвам прочетете малко по-назад: нищо не се е променило от тогава <{POST_SNAPBACK}> И на мен ми е удобно,ще ходя да си купувам костюм за бала,тъкмо ще ме видите @UncivilizeD,в кое кино ще бъдем или още не знаеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 10, 2005 Author Share Posted May 10, 2005 UncivilizeD,кажи ясно и точно в кое кино ще се ходи,кой ден и от колко часа,за да си направя смегката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Имаме малък проблем обаче... И в Лъки и във Фламинго казват, че една седмица преди прожекцията ще се продават билетите тоест от този четвъртък или петък. Предполагам, че всички предпочитате Фламинго така, че там ще отида да запазя билети в четвъртък, ако не-в претък и така на такък Утре(сряда) ще ви чакам в 13:00 на пощата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Относно утре: 1. В 1 ми е невъзможно да дойда. Чак към 2 съм свободен 2. Не съм много сигурен дали утре ще мога да взема пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Какво се разбираме последно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Там съм днес(13:00)... Който дойде-дойде, който не може, ще му взема билет, ама след това трябва да ми даде съответните пари. Ще чакам до 13:45 За да ме разпознаете: рошава черна коса, карирана риза сини панталони... Едит: съжалявам, че чак сега го пиша, но снощи заспах Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Ще се опитам да дойда,но не обещавам... Изникна една работа.. Кой ще ходи иначе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Еми аз ще се опитам да дойда, но 1 и 45 ми е малко рано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Малко не стана май . Някой дойде ли въобще? Да сме се разминали? План Б: тоя път измислете вие нещо в одобно за вас време... Ако не-всеки си взима сам билет, а като остида утре или другиден ще ви пиша за подробности... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Казвайте кога и къде Утре в 12,13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Утре до 1 и 10 съм на даскало. След тва имам работа до около 2. Аре ако сте навити към 2 и половина на пощата? @UncivilizeD пуснали ли са билетите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Билетите във Lucky-то са по 6 кинта за предпримиерата и по 5 за примиерата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Утре до 1 и 10 съм на даскало. След тва имам работа до около 2. Аре ако сте навити към 2 и половина на пощата?@UncivilizeD пуснали ли са билетите? <{POST_SNAPBACK}> Аз съм свободен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Хора, казвайте(пишете) бързо на кой да взимам билети: вече продават! По 6 лв са... като в Лъкито. Не знам колко места са останали затова веднага трябва да се иде. Мамка и градуша! За да стане по-бързо баща ми вече е на път и ще вземе 5 билета: Uncivilized RottenBrain stefan Da_Devil HBK Утре кога да са видим да опрайм парите? 14:30 ми е ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 i na mene mi e OK v 14:30 i kade to4no s sre6tame ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.