Optimus Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Аз имам мноо големи очаквания за този филм но след слуховете които чувам напоследък-че ще е повече нещо като драма, предполагам че ще остана разочарован... <{POST_SNAPBACK}> Не знам от къде ги чуваш тия слухове Това ще е най-мрачният филм до сега. Естествено че ще е доста драматичен - противопоставянето на Анакин и Оби-Уан, избиването на почти цебия джедайски орден, раждането на Люк и Лея... Но е истина и че ще има невиждани до сега битки и дуели със светлинни мечове. Освен това и Уукитата са тука - с тях какво ли меле ще настане не мога да си представя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Не знам от къде ги чуваш тия слухове Това ще е най-мрачният филм до сега. Естествено че ще е доста драматичен - противопоставянето на Анакин и Оби-Уан, избиването на почти цебия джедайски орден, раждането на Люк и Лея... Но е истина и че ще има невиждани до сега битки и дуели със светлинни мечове. Освен това и Уукитата са тука - с тях какво ли меле ще настане не мога да си представя! <{POST_SNAPBACK}> po-dobre namalete ochakvaniqta, shtotpo da ne ste prekaleno razocharovani - za men lichno epizodite bqha palen proval kato cqlo(no za men, moje i drugi mneniq da ima:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 аз съм мноо зарибен по поредицата като малък имам спомен как проспивам епизод 4 и тва ми един от първите кино спомени заедно с танго и кеш очаквам да е омазване искам и епизод 7 на епизод 1 и 2 бях с супер яки хора и ся ша видя дали и на 3 ша ми бъде такова шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Tozi film zaedno s Indiana jones e religiq za men,no kakvoto i da si govorim klasikite ot 70-te godini ne mogat da se merqt s tezi sega.Ochakvam edno dobro filmche,koeto nai-posle shte mi pomogne da podreda pazelat,koito mi se opava veche 10 i poveche godini..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Ще стане класика като другите епизоди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Аз пък очаквам да е боза като останалите 2 предходни епизода. Лукас напълно е изгубил очарованието на първите 3 части, новите бяха изключително комерсиални и напълно - безидейни. Много компютърна графика (предимно copy&paste) и малко сценарий. А пък ако говорим за поучително и морално съдържание - то просто липсва. Лукас явно в това не го бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Аз пък очаквам да е боза като останалите 2 предходни епизода. Лукас напълно е изгубил очарованието на първите 3 части, новите бяха изключително комерсиални и напълно - безидейни. Много компютърна графика (предимно copy&paste) и малко сценарий.А пък ако говорим за поучително и морално съдържание - то просто липсва. Лукас явно в това не го бива. <{POST_SNAPBACK}> Да наричаш Епизод 1 и 2 'боза' е смешно...Епизод 1 например доскоро беше в ТОП 5 на най-касовите филми,но след ХАРИ ПОТЪР падна назад в класацията.За мен 'Неведима Заплаха' можеше да бъде най-добрият от сагата,но образът на Джар-Джар(аххх,как го ненавиждам) и прекалено дългото надпреваране с 'шейните' го възпрепятстваха.За Епизод 2 също може да се кажат добри думи...абе не разочароваха,определено.Моето очакване за Е3 е доста голямо,очаквам с появата на този филм да се поставят нови стандарти в кино жанра,дано се окажа прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Филма ще бъде с невероятни специални ефекти но като сценарий не вярвам да е много добър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Това е не просто филм, това е преживяване! Самото очакване, първите трейлъри, мейкингите, пускани всеки месец от Лукасфилм, броенето на дните, опашките за билети, очакването и слуховете, догадките сред феновете, колективното отиване на премиерата - всичко това превръща Сагата не само в култ, но и в традиция, между приятели и семейства. Колко хора са ми казвали - "Както баща ми ме заведе за първи път..." или "Когато го гледахме за първи път с братовчед ми..." Това е сага на няколко поколения и хората я свързват със много спомени и топли чувства. Ето защо аз смятам че след 20 или 30 години и новите епизоди също ще са класика, както са сега старата трилогия Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Според мен филмът ще е невероятен, ефектите - изумителни! Обаче това ще бъде най-неприятната част от сагата , когато доброто се превръща в лошо и т.н.! Жалко , че Джордж Лукас отказва да направи нови версии на последните 3 епизода, които подредени в хронологичен ред са първите 3 ! Тогава щяхме да се насладим изцяло на историята! Просто технологиите определено са напреднали за последните 25 години и някак си не върви да гледаш супер реалистични и живописни 3 серии и после да гледаш пушеци и червени светлини Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Този филм ми е настолната библия. И най-религиозния свещеник не е чел толкова библията, колкото аз съм гледал всички серии. Какъвто и коментар да направя за тази космическа сага, ще е недостатъчен. Чакам с нетърпение последната част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Мда, направо ще се изям от яд, че не мога да намера билети за премиерата Халевър, вече си имам резервирано място (7ред, 13то ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Мда, направо ще се изям от яд, че не мога да намера билети за премиерата Халевър, вече си имам резервирано място (7ред, 13то ) <{POST_SNAPBACK}> В кое кино и на коя прожекция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Че то само в Лъкито ще има премиера на 19-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Че то само в Лъкито ще има премиера на 19-ти <{POST_SNAPBACK}> Когато за последно ги питах те не знаеха нито дали ще има нощна премиерна прожекция, нито кога ще пускат билетите и по колко пари ще са. Аз лично ще ходя на превиерата в София в Кино АРЕНА. Очаквам да пуснат ивфо за прожекцията там и цените на билетите, приятели дебнат всеки ден, звънят телефоти, разпитват... А по света билетите вече одавна са разпродадени, нас тука ни моткат още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Qko shte e Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 6, 2005 Author Share Posted May 6, 2005 Остават само две седмици до заветната дата 19май Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Къде ще е премиерата и има ли още билети ? В Пловдив става дума, мързи ме чак до София да ходя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 emi az dneska she zvana iz kinata v pld da pitam za bileti i pari i ako ima napravo otivam da zema ot nqkoe kino(lakito ili flamingoto 6oto to drugi niama) i sh kaja po kolko sa i dali ima o6te Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Айде, може да си заформим една уарез групичка и да ходим да го гледаме заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 В кое кино и на коя прожекция? <{POST_SNAPBACK}> За София става дума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 6, 2005 Author Share Posted May 6, 2005 За София става дума... <{POST_SNAPBACK}> Кино Арена Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Ми не очаквам да е по малка боза от 1 или 2.Майка ми казва,че всеки филм става по-тъп с всяка следваща част.е в случая е права./донякъде щото еп 6 ми е любим.../Май сега ще има още по големи бози и иот преди-силАТА била митохондрии или нещо такова.е и за анакин има кво да се каже-поне брада да имаше страшния дарт....и на си4кото отгоре йода станал каратист!Шотландски боец...леле!!!!!!!!!не може да ходи,ама се бие...дай боже и на баба ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Ми не очаквам да е по малка боза от 1 или 2.Майка ми казва,че всеки филм става по-тъп с всяка следваща част.е в случая е права./донякъде щото еп 6 ми е любим.../Май сега ще има още по големи бози и иот преди-силАТА била митохондрии или нещо такова.е и за анакин има кво да се каже-поне брада да имаше страшния дарт....и на си4кото отгоре йода станал каратист!Шотландски боец...леле!!!!!!!!!не може да ходи,ама се бие...дай боже и на баба ми! <{POST_SNAPBACK}> ....на света да има още 14 дето мислят като теб.... всяка част е все по-готина и готина...Не може да се говори че Стар уарз е тъп !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 NightWolf : пиши ме 15-ия. Не може да се говори че филма е тъп, а че всяка следваща серия е по-тъпа и по-тъпа. Мисля че тва се опитваше да ти каже и пича. 1-и и 2-и епизод стават все по-зле и по-зле. Йода стана атлет, но все пак филма се прави за атркация, не за достоверност. Все пак не се правят пари от това Всеки си има право на мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.