sasho_1989 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Съвсем скоро излиза дългоочакваната трета част на Star Wars-The Revenge of the Sith,с която ще се сложи край на една от най-успешните поредици в историята на киното.Кажете какво очаквате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ами аз вече гледах рекламата на филма,има я тук.Наистина очаквам с нетърпение да излезе.Макар,че се досещам за какво ще сава дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Четох,че ще има около 30 мин. битки с мечове. Филма ще си е добър,аз от Лукас друго не очаквам.Жалко,че с тая компютърна анимация малко развалиха филма(преди няколко дена гледах епизод 4 на ДВД,размазох се тотално,всичко си е сякаш истинско).Има си и добра страна така наистина виждаме много повече от вселената на Стар Уарс,а и се постига епичността на битките. При Лукас всичко е за добро.Сега може да гадаем.Аз ще изчакам до 19.5 да видим какъв ще е тиража. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 надявам се да е яко аз съм супер зарибен по серията старите мноо ме кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 ve4e ima tema posvetena na tozi film:Temata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Awe hora tva shte e nai-qkiq film izlizal nqkoga.Zariben sam po Star Wars oshte ot malak izrastnal sum s nego ve4e gledah 4 treiler-a na filma mnoo sa qki ima gi na starwars.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Za tozi film ima tema o]e ot predi 3 meseca Ajde zatwarqjte q tazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 ти пък и ти си вечния фолософ които навсякъде си пъха ненормално дългия нос......спамите т'ва правите ,онова правите....ами преди теб казаха 2 човека че само препоръчват сал....и ти след тях , при това ядосан че другите не четат.... @4efo_88 пка същото правиш...ти си истинския спамер в момента и като не ти харесва някоя тема няма да пишеш в нея ....ако толкова много държиш да я затворят просто натисни бутона "репорт" ще успееш ли да го намериш ????? Аман от разбирачи и анти-спамери (които точно това правят => спам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Az da vi kaja ne mislia che tova shte e nai-iakata chast ot vsichki kakto povecheto smiatat?Shte ima ekshan baia,pri tova na nivo ama dano da se napraviat fal s siujeta...koeto mislia che shte stane,zashtoto tazi idea s vulkata i prevrashtaneto na Dart Vaider(ne znam dali tochno taka se pishe) malko ne mi dopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Риторичен въпрос : Имало ли е лош епизод на Междузвезни войни?очакванията : много добър филм ще е според мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Tazi treta 4ast shte e nay qkata osven 4e s neq shte se sloji krai do4uh 4e ima mnogo pove4e specialni efekti i bitki ot predishnite 4asti az li4no ne moga da do4akam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Вкъщи си имам един календар, в който старателно отбелязвам всеки изминал ден, до ДЕНЯ Х, в който с бодра стъпка и 3 килограма пуканки ще пристъпя в киното и жална й майка на Републиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 Вкъщи си имам един календар, в който старателно отбелязвам всеки изминал ден, до ДЕНЯ Х, в който с бодра стъпка и 3 килограма пуканки ще пристъпя в киното и жална й майка на Републиката <{POST_SNAPBACK}> И кога е този Ден Х че и аз го чакам отдавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 19 Mai dami i gospoda Deniq na istinata Predpremiera v Lukito i Flamingo zapazvane na mesta 2 sedmici predi tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Star Wars е нещо, без което не мога да живея. Първото ми гледане Star Wars е повратна точка в моя живот. А ЕПИЗОД ІІІ го очаквам с нетърпение от премиерата на ЕПИЗОД ІІ насам!!! Следя мейкингите, трейлърите, интервютата в пресата, но никога не чета спойлери и изтекла информация, за да не си разваля преживяването. За да добиете представа за манията ми - на 19 май е премиерата, на 22 ми е абитуриентския бал. Ако двете се застъпваха щях да отида на пребиерата без всякакви колебания!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 i az sum taka samo4e napravih golqmata greshka da pro4eta absoliutno vsi4ko da izgledam absoliutno vsi4ki treiluri.Po dqvolite dori izgledah animacionnite Clone Wars koito sa dosta dobru btw .I sega gore dolu znam absoliutno vsi4ko no i s predishnite filmi mi beshe gore dolu taka oba4e pak ostanah iznenadan.Tova mu e qkoto na Lucas znae kolko i kakva informaciq da pusne no vinagi shte te iznenada s filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Действието в Clone Wars се развива непосредствено преди епизод 3,така че не се притеснявай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 da we znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 4,5&6 серия са просто класика. За 1&2 не мога да кажа,че не са много добри, но като ги сравня със старите, за мен лично "новобранците" отстъпват(няма как да не е така пред Harrison Ford,старите Chui&Jabba,както и другите герои). Но и аз като вас очаквам 3-та(все пак е последна)да убие конкуренцията. Сега остава само да чакаме(нещо в което ме бива когато си заслужава).PeaCe 2 aLL\/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 mislq che ako bqha ostavili Star Wars na etapa trilogiq, bez da pravqt novite epizod 1, 2 i 3 shteshe da e mnogo po-dobre.. klasikata si e klasika, i naj dobre ne se gavrete s neq:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 mislq che ako bqha ostavili Star Wars na etapa trilogiq, bez da pravqt novite epizod 1, 2 i 3 shteshe da e mnogo po-dobre.. klasikata si e klasika, i naj dobre ne se gavrete s neq:) <{POST_SNAPBACK}> Разбира се, оригиналната трилогия е по-добра - класиката си е класика. Но новите три също са невероятни, и определено правят за смях жаллите филмчета с които ни заливат напоследък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Разбира се, оригиналната трилогия е по-добра - класиката си е класика. Но новите три също са невероятни, и определено правят за смях жаллите филмчета с които ни заливат напоследък. <{POST_SNAPBACK}> oki taka da byde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Аз имам мноо големи очаквания за този филм но след слуховете които чувам напоследък-че ще е повече нещо като драма, предполагам че ще остана разочарован... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 naj-veroqtno vsichki shte sa razocharovani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.