ta4eto Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 От какво е възможно да ми се включва само PC-то? Няколко пъти ми се случва, кога то го спра вечер и на другия ден се включва сам. Без да е в режим на готовност ,само е включен в контакта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 В BIOS има настройка за включване на компа. Най-вероятно това е причината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta4eto Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 В BIOS има настройка за включване на компа. Най-вероятно това е причината. <{POST_SNAPBACK}> Да ама той се включва сам и няма никаква закономерност .(включи се и после чак след 10-15 дена, после селд 30 и така...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 С какво захранване си?И кажи какво ти е дънцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta4eto Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 С какво захранване си?И кажи какво ти е дънцето <{POST_SNAPBACK}> Дъното ми е-ECS N2U400-A nVidia nForce2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIDEV Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Няма какво да се чудиш, BIOS има настройка за включване на компа даи тази опция на disable и си готов .Ако не ми вярваш изключи кабела на нета тази вечер и да видиш че няма да се вкючи повече дори и след 10дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Може да ти е кофти бутона на кутията , 2-пъти съм присъствал на такива "АНОМАЛИЙ" ... не , 4е ти заяжда копчето ама провери Другия вариант е да си му задал в БИОС-а време за Power-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 До колкото си спомням вече имаше такива теми. Преди да пускаш нова, провери дали няма друга такава отворена. Тук е подобна, но май не са успяли да решат проблема. Все пак я разгледай може да ти е от полза. А имаше в една друга тема, (която незнам защо не я намирам) там беше същия проблем и всъщност се оказа от оголени кабели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 1. Vazmojna nastroika v BIOS 2. Vazmojna chustvitelnost kam tokovi udari (po -malko veroiatno) 3. Wake on LAN ili nesto podobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Моят веднъж се включи като ми иззвъня gsm-a, така че и от това може да се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 2. Vazmojna chustvitelnost kam tokovi udari (po -malko veroiatno) <{POST_SNAPBACK}> mda i moia ot tokovite udari se vklu4va ot vreme na vreme sigyrno e tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Да ти кажа честно, може и да не намериш тук отговор. Най-добре викни някой който разбира. Иначе ето ти още една тема за това с незавършен край: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=26928&st=0 Прегледай си БИОС-а най-вече може да е от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Това е вирус. И аз имах същия проблем, изчисти си компютъра и повече няма да се включва. При мен беше същото, включваше се без никаква закономерност... Оказа се че е някакъв гаден Spyware . Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 На мен пък ми се включваше PC-то защото телефона минаваше през модема и някой кат ми звъннеше ми се вклюваше, та виж дали не ти е проблема от модема.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Махаш Wake on LAN ...еди кво си Ако не стане: 1. Цъкаш си на компа. 2. Изключваш го. 3. Изключваш го от електрическата мрежа. Когато пак ти се цъка: 4. Свързваш го към ел. мрежа 5. Пускаш го Ако пак се пусне сам: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta4eto Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 На мен пък ми се включваше PC-то защото телефона минаваше през модема и някой кат ми звъннеше ми се вклюваше, та виж дали не ти е проблема от модема.. <{POST_SNAPBACK}> ne sam s modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 и моя се включва сам. много е забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Моя се включваше сам като е бил изгасен от контакта, в смисъл влючвам щепсела и компютъра тръгва без да цъкам бутона за пускане. След като си смених дъното се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Това е вирус. И аз имах същия проблем, изчисти си компютъра и повече няма да се включва. При мен беше същото, включваше се без никаква закономерност... Оказа се че е някакъв гаден Spyware . <{POST_SNAPBACK}> това си е направо виц. как може да ти се включва заради вирус, като самия вирус не може да действа, когато не е зареден уиндоуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 мда, днес явно ще ви занимавам с проблемите на моя комшия. та и неговия компютър се включва някъде 5-10мин след като се изключи и поради тази причина решихме да преинсталираме уина като най крайна мярка, но пак прави същия проблем почти съм сигурен че не е бърникал в биос-а понеже грам не разбира от пц-та и няма как да влезне там. някакви идеи от какво може да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Пьк на един приятели,по-точно на сьседа като го изключи уж.после като по мьрда мишката малко и тоя се включва сам как става т'ва?!И как да се оправи!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 При мен пред много време когато ползвах модем се включваше от модема. Имаше една настройка в биоса Modem IRQ (или нещо подобно) като го върнах на 0 спре да се включва. Сигурен съм че никой не ползва модем повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 imam 1 pc deto kato spre toka (ili mu go spre6 ot 6tepsela) i kato doide se vklu4va samo, proverqva si dali e bilo pusnato kogato e sprql toka i ako e bilo sprqno se izklu4va, ako e rabotilo si bootva i si ba4ka. Moje da ti e takav problema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Май има хора, който не са барали никога БИОС. В биоса има функция, при която при наличие на ток ПЦто се включва само. Демек само му ръгаш щепсела в контакта и то тръгва, а за по-горния пост има и функция, която служи ПЦ-то да се включи само с натискане на един клавиш на клавиатурата или преместване на мишката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 @diabolik sas sigurnost ima hora koito ne sa 'barali' tvoq bios, a toi ne e edinstvenia na sveta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.