Jump to content
BulForum.com

Проблем с "NERO"-то или със нещо друго

smilenk

Recommended Posts

Моля някой да ми помогне.Когато започна да записвам ISO-DVD,някакви файлове на DVD носител,записвачката го записва на 100% и после ми дава някаква грешка и ми изписва:"Could not perform end of Disk-at-once".И после компа не иска да го прочете.Моля ви помогнете ако знаете нещо,защото ми писна да си прецаквам дисковете.А-а-а-а между другото,същите тези дискове ги чете обикновен DVD-плейър.

ако пазеш диска сложиго и му дай от горе на минюто диск инфо и го затвори и аз имах този проблем и преинсталирах нерото и се оправи

От NERO е и на мен ми се е случвало да "изгоря" някой и друг диск! Пробвай да го преинсталираш наистина. :moon:

п.п.Избягвай записването на прекаленно висока скорост!

От NERO е и на мен ми се е случвало да "изгоря" някой и друг диск! Пробвай да го преинсталираш наистина. :moon:

п.п.Избягвай записването на прекаленно висока скорост!

Ама на мен изобщо не ми дава да си избирам скорост или метод

Проблема е във фирмуера на писачката. Влезни на сайта на производитела и си дръпни последния фирмуер ,който е за твоя модел (гледай хубаво всички буквички и цифри). После ъпдейтвай. Аз имах същия проблем ,не можех да пиша PRINCO :bgrin:

Зависи колко голям размер записваш. Ако е много голям - лазера отива в края на бланката и не може в повечето случаи да затвори компилацията.

Disc-at-once предимно се ползва за overburn, намали размера на компилацията и цъкни Track-at-once

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...