smilenk Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Моля някой да ми помогне.Когато започна да записвам ISO-DVD,някакви файлове на DVD носител,записвачката го записва на 100% и после ми дава някаква грешка и ми изписва:"Could not perform end of Disk-at-once".И после компа не иска да го прочете.Моля ви помогнете ако знаете нещо,защото ми писна да си прецаквам дисковете.А-а-а-а между другото,същите тези дискове ги чете обикновен DVD-плейър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 ако пазеш диска сложиго и му дай от горе на минюто диск инфо и го затвори и аз имах този проблем и преинсталирах нерото и се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 От NERO е и на мен ми се е случвало да "изгоря" някой и друг диск! Пробвай да го преинсталираш наистина. п.п.Избягвай записването на прекаленно висока скорост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilenk Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 От NERO е и на мен ми се е случвало да "изгоря" някой и друг диск! Пробвай да го преинсталираш наистина. п.п.Избягвай записването на прекаленно висока скорост! <{POST_SNAPBACK}> Ама на мен изобщо не ми дава да си избирам скорост или метод Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ама на мен изобщо не ми дава да си избирам скорост или метод <{POST_SNAPBACK}> E kak taka da ne ti dava.Na koq skorost gi zapisvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Проблема е във фирмуера на писачката. Влезни на сайта на производитела и си дръпни последния фирмуер ,който е за твоя модел (гледай хубаво всички буквички и цифри). После ъпдейтвай. Аз имах същия проблем ,не можех да пиша PRINCO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Зависи колко голям размер записваш. Ако е много голям - лазера отива в края на бланката и не може в повечето случаи да затвори компилацията. Disc-at-once предимно се ползва за overburn, намали размера на компилацията и цъкни Track-at-once Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.