James_Bond007 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Продавам автоматичен позиционер Strong за сателитни чинии. С дистанционно и памет 15 сателита. Цена 30 лв. Също така се продава и модул за цифров сателитен приемник на IRDETO 2. Работи с пакета на Булсатком. Цена 110 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 Също така се продава и модул за цифров сателитен приемник на IRDETO 2. Работи с пакета на Булсатком. Цена 110 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Позиционера ме интересува, само ако можеш да кажеш и точния модел моля те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 Позиционера ме интересува, само ако можеш да кажеш и точния модел моля те. <{POST_SNAPBACK}> SRT P15 e модела http://www.strongsat.com/index.php?id=96&L...gle&Product1=73 модела е подобен, само че този е по новия вариянт - Р25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Видях го но за 15-ката не намирам нищо никъде даже и на сайта на производителя. Най-много ме интересува дали подържа DiSEqC 1.0 ,1.1 или 1.2 .Ако подържа поне 1.0 ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 Видях го но за 15-ката не намирам нищо никъде даже и на сайта на производителя.Най-много ме интересува дали подържа DiSEqC 1.0 ,1.1 или 1.2 .Ако подържа поне 1.0 ще го взема. <{POST_SNAPBACK}> Eми намерих му книжката, ама да ти кажа не мога да намеря никъде какво поддържа. Ама ако искаш може да се разберем за неделята или понеделник да го видиш с книжката на място.. Иначе това дето те интересува за какво служи, да потърся информация на приемника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.