Jump to content
BulForum.com

Здравни осигуровки!

ta4eto

Recommended Posts

@lifefeel, този път съм съгласен с теб :) проблема е че на личните лекари дават по 160 направления за 3 месеца. и както каза ти, ако имат хиляди пациенти наистина става много смотана работа. приятелката ми има същия проблем с нейния лекар и декември месец, мисля могат да се сменят, ще си сменя лекарката :bgrin:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
защото така става, че хем си плащам осигуровки, хем още един път плащам на лекарите, щото нямам право на направления.

Стенли, не е винаги така...

И аз съм за друга система, ама като я има тая в България, мисля че трябва да я използваме максимално.

Моят съвет е: СМЕНЯЙ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР!

Не може аз да си избера лекар, да му се доверявам и когато имам проблем, той да ми каже че не може да ми даде направление - абсурд! :angry: И то когато аз му плащам заплатата!

Аз не ходя често, но миналата година съм използвала поне 4 направления. Имам и възрастни познати при същата лекарка, на които доста по-често се налага да искат - тя никога не казва "няма да ти дам". Ако проблемът не е много спешен, най-много да каже - ела след няколко дена, когато е началото на месеца и ще ги взема от здравната каса. Обикновено си запазва по няколко от всеки вид за зор-заман и в спешни случаи може да реагира.

Как така при един лекар може, при друг - няма? Ако личният ти лекар се изживява като статистик, а не като длъжен да се грижи за здравето ти - да си търси други пациенти!

Не е толкова лесно да се промени системата на здравеопазване генерално, но можем да изискваме качествено здравеопазване поне в такива случаи.

• 1 month later...
За мен изборът е направен - Здравна каса да го Дуа !!!

Исрено ти пожелавам, да не ти се налага да ползваш услугите и :/

Никакви пари няма да им дам на тея лайнари!!! Преди година и нещо бях се разболял много и всичко до стотинка си платих даже марличките с който ми слагаха спирт след инжекция си платих :angry1

Мухахахаха, повече от половин година ме няма в България, но великата система на НОИ продължава да ме води с непрекъснати права. Интересно до кога?

Наздраве за великата система на НОИ. :D :beerchug

Мухахахаха, повече от половин година ме няма в България, но великата система на НОИ продължава да ме води с непрекъснати права. Интересно до кога?

Наздраве за великата система на НОИ. :D :beerchug

много дълго ще те водят. може би с години :blink: и ако някога си дойдеш в българия ша дойдат и щи кажат-плащай бате за годините дето не си давал нищо. следователно ти трява да им покажеш документ, че те е нямало повече от 1 година в българия, ако е по-малко ще трябва да си платиш :rolleyes: айде наздраве и от мен за простотията дето е в наща държава :beerchug

Mi as bachkam na edno mqsto plashtat mi osigorovkite

no se voda na 4 chasa (ne mi vodat 8 chasa)

a stoq sql den obshto vzeto se gavrat

no za smetka na tova ima prebirane na .........

v Bulgaria nqma jivot sega shte gledam da zaminam pri bashta mi v USA pone tam shte zimam mnogo dovolni kinti

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...