Jump to content
BulForum.com

Проблем с триенето на файлове

Recommended Posts

Значи инсталирах си Half-life обаче като реших да го изтрия ми дава "Cannot delete weapons.The directory is not empty" и така всичко друго се изтрива само този фаил стой л папката.Някакви идеи как мога да го махна ??

П.С.като не става да го ънинсталана от Unwise а пък в Add/remove programs въобще го няма

Ами аз съм рестартирал компа многократно ама тва се неще и неще да се маха  :(

Незнам от кво е така и на мен ми се е случвало да не иска да ми се трие и след няколко дена като го пробвам пак и се трие :huh:

ФОРМАТИРАЙ си хард-а и ще из4езне :tongue , ако и това не стане boot-ни в Safe Mode понякога захапва и там , в краен слу4аи зареди с някоя стартъп дискета или LiveCD с Линукс или Джам и ще се изтрие .... няма невъзможни неща :allien :wir :sayjin :blink: :bgrin: :allien

probvai taka.zna4i nali poprincip ko64eto e nastroeno na 10% nai mnogo da sahranqva iztrita informaciqq.taka zna4i dai go na 0%.sled tova dai mu pak da ti iztrii file.ako nestane restartirai go i bi trqbvalo da stane.Ako pyk li ne sled 2-3 dena 6te stane sas sigurnost i pri mene se e slu4avo tova mnogokratno.ok ari nadqvam se da sam ti pomognal ako pyk li ne zdrave da e ;)

Хм. И аз имах проблем с триенето скоро, но се разреши. Щом не може да се изтрие, значи някоя друга програма го ползва за нещо. Има една програмка - казва се Who locks me? - брат ми я свали незнайно откъде. Тя ти казва кой точно процес използва файла - след това от Task Manager-a спираш процеса и си затриваш файла най-спокойно. ;)

Ако си на ХР. Стартирай компютъра в Safe Mode с Command Prompt и отиваш където ти е файла чрез Command Prompt-а и триеш. Ако си на 98 от ДОС.

Хм. И аз имах проблем с триенето скоро, но се разреши. Щом не може да се изтрие, значи някоя друга програма го ползва за нещо. Има една програмка - казва се Who locks me? - брат ми я свали незнайно откъде. Тя ти казва кой точно процес използва файла - след това от Task Manager-a спираш процеса и си затриваш файла най-спокойно.  ;)

Да, но който има много полезната програма TaskInfo, в нея също може да се провери кой процес използва кои файлове.

От друга страна най-често процесът explorer.exe е виновен за това, ето защо можеш да го затвориш, после в command prompt да изтриеш файла, после да си пуснеш експлорър отново.

Или разбира се с лайв сиди да се справиш, например WinPE UBCD 2004.

Само да добавя друга добра алтернатива на Task Managera на Win

e Process Explorer

а понякога е достатъчен само рестарт на процеса explorer.exe

Ако си на ХР. Стартирай компютъра в Safe Mode с Command Prompt и отиваш където ти е файла чрез Command Prompt-а и триеш. Ако си на 98 от ДОС.

Мда....от safe mode стана :D :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...