mita Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Хей, някой да знае кога е крайният срок за данъчните декларации? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scandalous_girl Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Хей, някой да знае кога е крайният срок за данъчните декларации? <{POST_SNAPBACK}> тъй като наще са данъчни, аз знам-15 април. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 10x, scandalous_girl, аз се шашнах че крайният срок е десети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Срокът за плащане с намаление мина на 31-ви миналия месец. Можете да платите и по Интернет, и ако някой го е правил, да каже на последна стъпка как точно попълва бланката, че точно там има 2-3 полета, не знам какво да попълня, а хелп от дадения тел. или от помощната информация - йок. А не ми се ходи толкова далече и да чакам на опашки при наличие на интернет :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 A...ако пропусна крайният срок не по моя вина В смисъл, от работата, която работех мин. година трябваше да ми изпратят служебна бележка преди доста време, ама йок Звънях им още февруари месец, казаха че всичко е ОК и нищо. Добре че ме подсетихте утре пак да звънна Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 A...ако пропусна крайният срок не по моя вина <{POST_SNAPBACK}> Какво значи не по твоя вина Следват лихви ако данъците ти са над 5000 лв получаваш място в списъка на длъжниците на ГДД към МФ Идват до вас със съдия изпълнител а телевизор а хубав телевизор правят оценка и квото имаш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 A...ако пропусна крайният срок не по моя вина В смисъл, от работата, която работех мин. година трябваше да ми изпратят служебна бележка преди доста време, ама йок Звънях им още февруари месец, казаха че всичко е ОК и нищо. Добре че ме подсетихте утре пак да звънна <{POST_SNAPBACK}> Lichno az znam,che sroka za danachnite deklaracii vinagi se uvelichava s po 2-3 ponqkoga i do 10 dena,zashtoto tendenciqta v poslednite godini e horata da se urnat da si gi podavat v posledniqt den i vinagi ima opashki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 @tedy За какво по точно става дума За платежното нареждане или декларацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 14-15 април е deadline-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ето го адреса на бирниците http://www.taxadmin.minfin.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 А знаете ли от къде може да се купят самите декларации, освен след висене на опашки пред данъчно? За плащането по интернет знам, че трябва да имаш електронен подпис, но подочух, че можело да се пратят декларациите и препоръчано по пощата... някой знае ли дали е вярно и ако да- на какъв адрес става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 А знаете ли от къде може да се купят самите декларации, освен след висене на опашки пред данъчно? За плащането по интернет знам, че трябва да имаш електронен подпис, но подочух, че можело да се пратят декларациите и препоръчано по пощата... някой знае ли дали е вярно и ако да- на какъв адрес става? <{POST_SNAPBACK}> За пращане по пощатата не знам да може но за да си вземеш декларация(безплатни са) трябва да идеш просто до данъчната служба по район, и не се чака за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Хей, някой да знае кога е крайният срок за данъчните декларации? <{POST_SNAPBACK}> Зависи за кое, за физически лица, ЕТ-та и още едни е до 15 а до 30 е за сдружения и др. подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Изпуснах крайният срок Сега какво ще ме правят? А мога ли да подам декларация по-късно? Колко ще е глобата горе-доло Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Изпуснах крайният срок Сега какво ще ме правят? А мога ли да подам декларация по-късно? Колко ще е глобата горе-доло <{POST_SNAPBACK}> За физическо лице е 20лв, за ЕТ 500ле и за юредическо лице е 2000лв, дано си физическо лице Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 А знаете ли от къде може да се купят самите декларации, освен след висене на опашки пред данъчно? За плащането по интернет знам, че трябва да имаш електронен подпис, но подочух, че можело да се пратят декларациите и препоръчано по пощата... някой знае ли дали е вярно и ако да- на какъв адрес става? <{POST_SNAPBACK}> Отиваш в централната данъчна служба , която беше някъде до х. Лайпцих , взимаш си формулярчета , които са безплатни и ги изпращаш препоръчано на адрес ТДД Пловдив 4004 ул. Скопие №106 .. Изпуснах крайният срок Сега какво ще ме правят? А мога ли да подам декларация по-късно? Колко ще е глобата горе-доло <{POST_SNAPBACK}> Глобата за неподадена данъчна декларация е между 50 и 500 лв. При повторно нарушение тя е до 1000 лева . Предполагам че дори и за седмица няма да ти направят голям проблем като физическо лице , така че дерзай. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.