Jump to content
BulForum.com

Данъчни декларации

mita

Recommended Posts

Срокът за плащане с намаление мина на 31-ви миналия месец.

Можете да платите и по Интернет, и ако някой го е правил, да каже на последна стъпка как точно попълва бланката, че точно там има 2-3 полета, не знам какво да попълня, а хелп от дадения тел. или от помощната информация - йок.

А не ми се ходи толкова далече и да чакам на опашки при наличие на интернет :ph34r:

A...ако пропусна крайният срок не по моя вина :confused

В смисъл, от работата, която работех мин. година трябваше да ми изпратят служебна бележка преди доста време, ама йок :angry: Звънях им още февруари месец, казаха че всичко е ОК и нищо. Добре че ме подсетихте утре пак да звънна

Какво значи не по твоя вина

Следват лихви ако данъците ти са над 5000 лв получаваш място в списъка на длъжниците на ГДД към МФ

Идват до вас със съдия изпълнител а телевизор а хубав телевизор правят оценка и квото имаш ...

В смисъл, от работата, която работех мин. година трябваше да ми изпратят служебна бележка преди доста време, ама йок :angry:  Звънях им още февруари месец, казаха че всичко е ОК и нищо. Добре че ме подсетихте утре пак да звънна

Lichno az znam,che sroka za danachnite deklaracii vinagi se uvelichava s po 2-3 ponqkoga i do 10 dena,zashtoto tendenciqta v poslednite godini e horata da se urnat da si gi podavat v posledniqt den i vinagi ima opashki....

@tedy За какво по точно става дума

За платежното нареждане или декларацията

А знаете ли от къде може да се купят самите декларации, освен след висене на опашки пред данъчно? За плащането по интернет знам, че трябва да имаш електронен подпис, но подочух, че можело да се пратят декларациите и препоръчано по пощата... някой знае ли дали е вярно и ако да- на какъв адрес става?

А знаете ли от къде може да се купят самите декларации, освен след висене на опашки пред данъчно? За плащането по интернет знам, че трябва да имаш електронен подпис, но подочух, че можело да се пратят декларациите и препоръчано по пощата... някой знае ли дали е вярно и ако да- на какъв адрес става?

За пращане по пощатата не знам да може но за да си вземеш декларация(безплатни са) трябва да идеш просто до данъчната служба по район, и не се чака за това

Изпуснах крайният срок :(

Сега какво ще ме правят? А мога ли да подам декларация по-късно?

Колко ще е глобата горе-доло :confused

За физическо лице е 20лв, за ЕТ 500ле и за юредическо лице е 2000лв, дано си физическо лице :)

Отиваш в централната данъчна служба , която беше някъде до х. Лайпцих , взимаш си формулярчета , които са безплатни и ги изпращаш препоръчано на адрес ТДД Пловдив 4004 ул. Скопие №106 ..

Глобата за неподадена данъчна декларация е между 50 и 500 лв. При повторно нарушение тя е до 1000 лева . Предполагам че дори и за седмица няма да ти направят голям проблем като физическо лице , така че дерзай.

Поздрави :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...