madnez Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Kupuvam nafta na cherno do 1 lv kilogram. Trqbvat mi okolo 40 litra. Ako nqkoi ime neshto do 2 dni da se obadi. Shte q vzema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 hehehe bravos na teb:) ako nqkoi pak ima az 6te q vzimam i prez ostanaloto vreme:))) az kilogarm ne6ta:))) stiga mi lev za litar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Хубаво е такава нафта да си взимаш , само после да не ти трябва я нова помпа я нещо друго. А бензинче по левче няма ли някой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 aide da vi zamolq stiga pisahte tapotii Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 ei da we ako ima naistina nqkoi koito moje da oredi are da ne e 1-litara ama do 1-20 i 30 pak stava.Vednaga vzimam 40 litra.Ari po seriozno se otnesete kam temata.Neka pi6at samo hora koito imat otno6enie kam temata <{POST_SNAPBACK}> Ако искаш 1.20 лв. литъра мога да ти намера 40 литра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Az kupuvam gas.Po 50st, litara.Ako nqkoi prodava da se obajda. мод: warned ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 1. чистих полвин час глупости 2. оправих заглавието на темата 3. досега беше eyes wide shut - хайде отсега да видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Kupuvam nafta na cherno do 1 lv kilogram. Trqbvat mi okolo 40 litra. Ako nqkoi ime neshto do 2 dni da se obadi. Shte q vzema. <{POST_SNAPBACK}> Imam po 1,20lv.Kakvo iskash da e :От 0.00 часа на 8 април ”Лукойл” променя крайните заводски цени на горивата. Цената на Бензин А- 98 Н намалява с 2.15 на сто и става 1441.31 лева за тон, съобщи БГНЕС. Цената на дизеловото гориво намалява с 1.35 на сто и ще струва 1339.00 лева за Niama kak de e drugo P.S. I az go kupuvam !!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.