Jump to content
BulForum.com

Kupuvam GSM

Recommended Posts

F500i е по-лек, по-малък, с 1MB памет повече, батерията му кара с 50 часа повече в stand by и 2 часа повече разговори, подкарва мп3-ки. Към всичко това ще прибавя, че процесорът на ериксона е много по-бърз от този на сименса.

Сравнение

Моля :)

F500i е по-лек, по-малък, с 1MB памет повече, батерията му кара с 50 часа повече в stand by и 2 часа повече разговори, подкарва мп3-ки. Към всичко това ще прибавя, че процесорът на ериксона е много по-бърз от този на сименса.

Сравнение

Моля :)

zna4i F500i e po dobre taka li

emi dobre Samsunga X600 za 170lv.Ako iska6 6te ti go dam!!! Da zne6 4e telefona e stra6no zapazen!! :punk

abe 6efe 4e toi 4isto nov sam go vijdal po 220lv we kva mi e faidata da go zema ot tebe pri polojenie 4e e polzvan moje da se zapazen ama za 50lv pove4e pone 6te imam i garanciq i 6te znam 4e nikoi ne mi e 4ovarkal telefona :blink:

da ama v edin forum vidqh edno ne6to za F500i 4e mnogo barzo mu se e draskal panela ili po to4no stakalceto na displeq

Бързо му се драскал панела? Земиии. А уе ако не го надраскаш няма да се драска. Имам познат, който има такъв и за сега проблеми няма. Наистина това е най-доброто, което можеш да си земеш за тия пари. А за драскането .. нека да мина с един пирон през дисплея на сименса да видим какво ще се случи ...

Бързо му се драскал панела? Земиии. А уе ако не го надраскаш няма да се драска. Имам познат, който има такъв и за сега проблеми няма. Наистина това е най-доброто, което можеш да си земеш за тия пари. А за драскането .. нека да мина с един пирон през дисплея на сименса да видим какво ще се случи ...

ee toi ima predvid kato ti stoi po djobovete koi se drasakl pove4e

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...