dafo Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 На нивото на концерта на Хелоуин беше звукът. Разбихме си вратната мускулатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 На първо беше Металика 99 Пловдив. Знам, че ще бъде заклеймена сигурно, но това е не мога да си крива душата. Озвучението беше много добро за зала, направо перфектно, поне за мен. Много по-добро от това на УАСП EDIT: @dafo ние не бяхме ли заедно в опела . Или не си същия Дафо EDIT: @dafo същия опел, ама ние докато се разберем тук се разбрахме на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 На нивото на концерта на Хелоуин беше звукът. <{POST_SNAPBACK}> Ем значи не е бил много добър, щото на хелоуин като, че ли куцаше малко озвучението...дано тоя път да е се постараят повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Наистина концертът беше страхотен, само че имаше няколко мърво пияни или дрогирани (не разбрах точно). Да не говорим за тия дето непрекъснато се млатеха отпред. Аз в началото бях доста отпред, сигурно да 10 метра от сцената, обаче просто се принудих да се дръпна назад. То отпред пого ли нямаше, кръчмарски бой ли.......Но това не може да развали цялостното впечатление от концерта! Дано и на Сабат да е хубаво. М/у другото някой знае ли нещо за концерта на Дио в Каварна? P.S. Някой да качи снимки ако може. Аз направих малко, обаче бяха с телефон и то без светкавица =>на нищо не приличат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Опс. Грешка. DEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Не знам на Helloween как е бил звука, ама на Megadeth не беше особено добър, 'еле пък в началото. Ама на кой му пука? \m/egadeth! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Концерта бешее...ГЛАВОПОКЪРТИТЕЛЕН! Не знам за другите, ама аз лично се размазах от густо! Megadeth са ми любимата група, повече няма да коментирам дали ми е харесало Иначе за пияни и надрусани не мога да кажа, аз поне не видях такива. А погото не беше някво супер грамадно и убииствено. Общо взето, според мен поне, публиката не можеше да бъде по-добра. Пичовете от Megadeth се разбиха! Смея да твърдя, че откровено ни се радваха. Песните бяха само The best of the best, като се почна още от 2ра-3та песен Hangar 18, мина се през Skin O' My Teeth, Trust, Tornado of Souls, Symphony of Destruction, Almost Honest, Return To Hangar и накрая завършиха с Holy Wars...Кво повече да кажа... Тоя концерт ще го помня още мнооого дълго време Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 На първо беше Металика 99 Пловдив. Знам, че ще бъде заклеймена сигурно, но това е не мога да си крива душата. Озвучението беше много добро за зала, направо перфектно, поне за мен. Много по-добро от това на УАСП EDIT: @dafo ние не бяхме ли заедно в опела . Или не си същия Дафо <{POST_SNAPBACK}> В онзи опел дето се поразвали 4-5 пъти ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.