Demandred Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Както си личи от заглавието, продавам записвачка Philips PCRW1610. Снимка и спецификации на модела има тук. Използвал съм я около година и нещо, не особено интензивно, и не съм имал никакви проблеми с нея. Цена- 20 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Както си личи от заглавието, продавам записвачка Philips PCRW1610. Снимка и спецификации на модела има тук. Използвал съм я около година и нещо, не особено интензивно, и не съм имал никакви проблеми с нея. Цена- 20 лева. <{POST_SNAPBACK}> ako mi q donese6 da q probvam q vzimam bez pazarlak Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3PLAy Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ako moga da q probvam ti davam vednaga 25 lv. trqbva mi spe6o pi6i na ivan_h4ck@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ako moga da q probvam ti davam vednaga 25 lv. trqbva mi spe6o pi6i na ivan_h4ck@abv.bg <{POST_SNAPBACK}> awe pi4 ti me utrepa.tuk za edna sedmitza minaha pone 4 zapisva4ki , a ti vse nemoje6 da se vredi6:)moita q prodadoh i na glupaviqt ti mail pisah za neq nito otgovori nito se obadi. 6te te imam v predvit ot sega natataka zaradi teb ,4e ti povqrvqh 4e si seriozen nakarah dvama stari klienti da te 4akat da se otkaje6 no ti nikav ne se obadi dano tozi pat ne se izloji6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 kaji kade da se vidim i da q vzemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.