kardozo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Nali na search izpisvam imeto na igrata...FILA.World.Tour.Tennis-DEViANCE/ ....i posle cukam na tova i 4akam,4akam,4akam i izvednuj mi se poqvqva 4e ne ne moje da nameri slednata stranica i az neznam kakvo da pravq v tozi moment,i s drugata igra tenis...Aggasi tenis tam ne6to si..pak stava su6toto i az se 6a6nah...ama drugite si gi otvarq,drugite igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Провери ли това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Nali na search izpisvam imeto na igrata...FILA.World.Tour.Tennis-DEViANCE/ ....i posle cukam na tova i 4akam,4akam,4akam i izvednuj mi se poqvqva 4e ne ne moje da nameri slednata stranica i az neznam kakvo da pravq v tozi moment,i s drugata igra tenis...Aggasi tenis tam ne6to si..pak stava su6toto i az se 6a6nah...ama drugite si gi otvarq,drugite igri 8084 е свален за ъпгрейд, а другите игри ги отваря по простата причина, че са на 8081... не е ли трудно да се усети човек? След като не връща каквато и да е грешка - значи не ралта. Може би ще заработи по-късно днес или утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 a na men ne mi otvarq gta3 vice city vsa6nost celite games1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Nali na search izpisvam imeto na igrata...FILA.World.Tour.Tennis-DEViANCE/ ....i posle cukam na tova i 4akam,4akam,4akam i izvednuj mi se poqvqva 4e ne ne moje da nameri slednata stranica i az neznam kakvo da pravq v tozi moment,i s drugata igra tenis...Aggasi tenis tam ne6to si..pak stava su6toto i az se 6a6nah...ama drugite si gi otvarq,drugite igri <{POST_SNAPBACK}> Гледам че ти се играе тенис така че ще ти препоръчам Virtua Tennis най добрия тенис който съм играл зарежи ги другите два и се забавлявай с този Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 a na men ne mi otvarq gta3 vice cityvsa6nost celite games1 <{POST_SNAPBACK}> ми нали games 1 е на 8084 мисли малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega boy Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 OPITALI S FLASH GET!! AKO NE STANE OPITAI S MRED V1.0 AKO NE STANE LINKA ZA DARPANE E PRECAKAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 awe pi4 tva be6e nai tupoto izkazvane do seka po moia preccenka ima si news horata sa raziasnili 4e :8084 e down poradi upgrade niama kakvo pove4e da se kaje po temata kakto i da probva6 sh e precakano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.