Jump to content
BulForum.com

Za6to ne moje da mi otvori download linka

kardozo

Recommended Posts

Nali na search izpisvam imeto na igrata...FILA.World.Tour.Tennis-DEViANCE/ ....i posle cukam na tova i 4akam,4akam,4akam i izvednuj mi se poqvqva 4e ne ne moje da nameri slednata stranica :angry1 :angry1 i az neznam kakvo da pravq v tozi moment,i s drugata igra tenis...Aggasi tenis tam ne6to si..pak stava su6toto i az se 6a6nah...ama drugite si gi otvarq,drugite igri :wtf:

Nali na search izpisvam imeto na igrata...FILA.World.Tour.Tennis-DEViANCE/ ....i posle cukam na tova i 4akam,4akam,4akam i izvednuj mi se poqvqva 4e ne ne moje da nameri slednata stranica  :angry1  :angry1 i az neznam kakvo da pravq v tozi moment,i s drugata igra tenis...Aggasi tenis tam ne6to si..pak stava su6toto i az se 6a6nah...ama drugite si gi otvarq,drugite igri :wtf:

8084 е свален за ъпгрейд, а другите игри ги отваря по простата причина, че са на 8081... не е ли трудно да се усети човек? След като не връща каквато и да е грешка - значи не ралта.

Може би ще заработи по-късно днес или утре.

Nali na search izpisvam imeto na igrata...FILA.World.Tour.Tennis-DEViANCE/ ....i posle cukam na tova i 4akam,4akam,4akam i izvednuj mi se poqvqva 4e ne ne moje da nameri slednata stranica  :angry1  :angry1 i az neznam kakvo da pravq v tozi moment,i s drugata igra tenis...Aggasi tenis tam ne6to si..pak stava su6toto i az se 6a6nah...ama drugite si gi otvarq,drugite igri :wtf:

Гледам че ти се играе тенис така че ще ти препоръчам Virtua Tennis най добрия тенис който съм играл зарежи ги другите два и се забавлявай с този

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...