ludiq3 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Imam edin trofei ot elen i iskam da go prodam. 4uval sum 4e vyrvqt dosta skypi4ko ako nqkoi moje da mi kaje ne6to pove4e za tova 6te vi byda blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Mi vurvqt dosta skupo golemite roga i to obrabotenite dokolkoto znam.Snimai go az imam na vilata no ne sa mnogo golemi i ne sa skupi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 ami moite sa dosta golemi no ne i gramadni. nqkyde okolo 60 -70 sm. sa dulgi ina4e raz6irenieto ne znam kolko e, s 5 razkloneniq e ediniq s 4 dr. ili ne6to takova be6e. ne sum gi vijdal otdavna. stoqt si u nas tam na selo. ne znam kak se obrabotvat no tezi mislq 4e 4erep4eto im e vareno tam za da ne meri6e na myr6a. po4isteni sa no ne sa lakirani. ob6to vzeto sa tova. ako nqkoi ima interes ili znae kude moje da polu4a nqkoq dobra cena za tqh da mi pi6e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23093 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.