Jump to content
BulForum.com

usilvatel tuner i dek v edno philips

Recommended Posts

ako nqkoi go interesuva moje da me popita i na Ludiq3@abv.bg ina4e ob6to vzeto usilvatelq e 2 x 40 w deka e s povreda koqto moje da se opravi. i tunera e ot 87 Mh do 108 Mh. analogov. ima i euvalaizer s tri korekcii. kato cqlo predstavlqva ne6to kato uredba. cenata e po dogovarqne.

дека хич ли не бачка и аде кажи цена някаква -абе пак си я подкарахме ганкиното :P едни цени не слагат други правят наддаване с 20 стотинки и бири картофки и незнам си кво- :laughing: това трябва да е ONLINE версията на руския пазар

• 1 month later...

Какви входове има и какъв е стандартът на буксите?

За колко омови колони е предназначен, т.е. тези 2х40W (дето не е ясно какви са!), на 4 или на 8 ома са?

off/Да дам малко пояснения относно входовете на системата,понеже имам подобна ,само че е по нов модел(AS9510/22),но като гледам няма много голяма разлика.Има броя входове,CD и ТV,като няма значение в кой какво ще включиш,и двата са с еднаква чувствителност.Буксите на входовете са тип RCA(чинчове дето му викат:)).Изводите и са като на всяка уредба и са 4 броя(сърраунд саунд т'ва онва :woot ).Обаче за мощността 2х40W малко се е пресилил продавача(при 4 ома може и да ги изкара 40W,ама ще изгори след 15 минути работа ;) ),иначе с 2 Респромки по 30W и още 2 броя по 10W за сърраунда свири доста прилично.За дековете мога само суперлативи да кажа,запис и възпроизвеждане на доста високо ниво.

И да поясня,че това са наблюдения върху моя модел :)

EDIT:щах да забрава по спецификация е предназначена за 8 омови колони(в краен случай и 6 омови)

off/Да дам малко пояснения относно входовете на системата,понеже имам подобна ,само че е по нов модел(AS9510/22),но като гледам няма много голяма разлика.Има броя входове,CD и ТV,като няма значение в кой какво ще включиш,и двата са с еднаква чувствителност.Буксите на входовете са тип RCA(чинчове дето му викат:)).Изводите и са като на всяка уредба и са 4 броя(сърраунд саунд т'ва онва :woot ).Обаче за мощността 2х40W малко се е пресилил продавача(при 4 ома може и да ги изкара 40W,ама ще изгори след 15 минути работа ;) ),иначе с 2 Респромки по 30W и още 2 броя по 10W за сърраунда свири доста прилично.За дековете мога само суперлативи да кажа,запис и възпроизвеждане на доста високо ниво.

И да поясня,че това са наблюдения върху моя модел :)

EDIT:щах да забрава по спецификация е предназначена за 8 омови колони(в краен случай и 6 омови)

Mersi za komentarite vse pak tvoq model e ot po navite nali nqkude da si vidql na po novite da slagat za6titi kakto na starite. horata sa se modernizirali otnosno el mrejite i sega ve4e ne se nalaga da slagat takiva za6titi kato edno vreme no moq model bih kazal 4e si e ot edno vreme. vse ak dym dal link kum sistemkata i ako nqkoi proqvqva interes moje da pogledne za kakvo stava duma tuk i tuk pi6e 80 W

no ne se vijda hubavo na snimkite.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...