NightKiller Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Знам че има тема за Football Manager 2005 ама кат гледам ако ня пише в заглавието Помощ,Хелп,Проблем въобще не обръщате внимание.Затва ето го проблема Error 1335 the cabinet "Data1.cab" required for this installation is corrupt and cannot be used.This could indicate a network error,or an error reading from the CD-ROM,or a problem with this package.Пробвам с Retry.Ама нищо пак дава грешката.Давам Ignore.И ми дава това:Internal Error 2350. WHY....WHY ME????ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ много ми се играе с БОТЕВ и други отборчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 emi to si pi6e na samiq error kakvo mu ima zemi svali nanovo igrata i/ili si iz4isti CD-Rom-a(ako zapisva6 ot CD de) ako ne samo go svali nanovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 5. Преди да започнете нова тема проверете дали такава или подобна не е била дискутирана до момента (вж. 7.). Обърнете особено внимание на темите, обозначени като Pinned (закарфичени). В случай, че намерите вече съществуваща тема по въпроса, който ви вълнува — пишете в нея! Неспазването на това правило води до затваряне и/или изтриване на темата и забележка за участника. 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.