Jump to content
BulForum.com

Problem s "Clone" rejim na video karta

Recommended Posts

zna4i v rejim "clone" na TV-to mi izliza filma sys subtitrite, a na monitora samo filma ili samo subtitrite ...za6to stava taka ?

ne6to ot codecite li e ?

ako na nqkoi mu se e slu4valo podobno ne6to da spodeli.

P.S. problema e samo s filmite..ina4e za drugo Clone'to si ba4ka OK

Пробвай с други видеодрайвери.

Аз лично на моята GF като й сложих драйвера от диска, който вървеше с нея, стана само една боза, драйвера си правеше каквото си иска, не си помни настройките, когато му скимне ми променяше настройките за Clone режима там. Сложих най-новия драйвер по същото време и всичко заспа.

А и ти нищо не си казал за драйвера, с какъв си, от къде го взе.

Аз имам същия проблем , но не бих казал, че е проблем понежи има два clone режима.При единия на първо място е TV-то след това монитора, а при втория е обратното монитора + TV-то. :)

Но ако е проблем кажете как се оправя.......... :blink:

Ne vijdam kakvo te pritesniava. Vse pak ako monitora e purvi na nego shte varvi film+sub ako TV e purvo - na nego. Puskash si tv purvo i se naslajdavash na filma :)

Какви ги приказвате бе :confused , това зависи от настройките, да се настрои овърлея, и ако и кодека, и плъгина за събс работят на овърлей, няма проблем, аз винаги съм гледал филмите на Clone, като първия монитор винаги ми е монитора, а телевизора е секъндъри.

Какви ги приказвате бе  :confused , това зависи от настройките, да се настрои овърлея, и ако и кодека, и плъгина за събс работят на овърлей, няма проблем, аз винаги съм гледал филмите на Clone, като първия монитор винаги ми е монитора, а телевизора е секъндъри.

q kaji po-podrobno za overlay'q ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...