__lo6iat__ Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 Drapnax Paradise koiato 6te uploadvam v saita no imam malak problem.Tia e na dva diska i parvia e s format .img.S nego nqmam problem no drugiq e samo .rar!!!Kak na tiq ot techno-link ne im e hrumnalo 4e trqbva da go ka4at s format .bin ili .img ili .iso!Kak da go zapi6a?Kogato install ot CD_1 za da igraq mi iska CD_2.A toi e samo rarnat.Toest v arhiva e tova koeto trqq da e na diska sled burnvaneto!Dobre, zapisah go na RW (za da ne riskuvam) oba4e i da sloja diska kazva 4e ne sym slojil vtoria disk. P.S. Installa e na ruski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 Mojesh da si svalish WinISO, sled koeto da convertnesh failovete v iso ili bin. Ne ti razpoznava diska, zashtoto sigurno ti trqbva crack. Vish v nqkoi ot diskovete, trqbva da ima diriktoriq Crack ili neshto ot sorta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted December 19, 2002 Author Share Posted December 19, 2002 Pi6e 4e nqma nujda ot crack!Bilo ve4e cracknato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 Lo6iq ne ti li e hrumnalo da izpolzva6 WinRAR i da pogledne6 adjeba kakvo ima v toq .rar fail Tova e arhiv v kraina smetka Razarhivirai i vytre nai-veroqtno e .img ili .bin ili .ico faila Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 Kogato install ot CD_1 za da igraq mi iska CD_2.A toi e samo rarnat.Toest v arhiva e tova koeto trqq da e na diska sled burnvaneto! KILLERINCHO vijda6 li tova ?Da pi6e slu4aino kakvo se sydyrja v diska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 vse pak pogledni v GameCopyWorld i vij dali niakoi ot crackovete niama da ti svurshi rabota. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted December 19, 2002 Author Share Posted December 19, 2002 0xdeadc0de v toai sait det mi vika6 da proveria e niama taia igra izob6to! pak nz mnogo mi se igrae na neia ARE PLS HELLP ME !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted December 20, 2002 Author Share Posted December 20, 2002 Do kolkoto razbiram moia problem e sa6tia kato na veseo! Nikoi li ne moje da mi help 4e mnogo me e zaribila tazi igra i wsi q svalix ot techno linka i da ne mi tragne pls niakoi da mi pomogna Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 20, 2002 Share Posted December 20, 2002 v dir na ftl pri CD2 ima edno .txt sys sledniq text: Paradise Cracked CD2Unrar Burn with CD writing software WITH LABEL 'PC_2' You need this CD to play Paradise Cracked toest zaoishete sydyrjanieto na rar-a na CD kato za label slagate 'PC_2' vyzmojno li e tova da ti reshi problema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 20, 2002 Share Posted December 20, 2002 Takaaaa.Igrata q pusnahme!Ama ima "malyk" problem - na ruski e!!!Ako namerite nqkyv patch ili nesto podobno za BG ili pone ENG ezik vednaga igrata q ka4va __lo6iat__.PLS daite url tuk ako znaete!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted December 20, 2002 Author Share Posted December 20, 2002 a pri men ima i dry problem na4i kakto kaza gonzo gabanza q pysnax ama sled tova spira na osnovnoto meniu i iska dissk B pak toi e vatre!!! i e na ryski pls help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted December 21, 2002 Author Share Posted December 21, 2002 EXO help me paradise q pysnax i igrata e super mnogo qka NO cialata igra e na ryski i mnogo iznervia pri tova ni6to ne se razbira.Ako niakoi znae kak da e preveda na bgr ili pone na engl da mi help pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.