unufrii Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ами ако хубавите ябълки ги ядат прасетата.... то хубавите ябълки трябва да са бая прости... а какво искам аз специално... да я обичам тя да ме обича... толкова другото... пари и не знам какво още... намират се Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз лично искам от дядо боже: 1. CLS 550 AMG + G550 AMB + S320CDI brabus 2. Ланец(min70gr.), Гривна(вече съм си харесал една 32gr.), две обици(BVG 4.35gr. май само тях мога да си купя ) 3.БОТЕВ отново в "елита"(т'ва ще стане скоро) 4.ДА ме приемат в Академията на МВР 5.Едно ангелче(вече го познавам) дето да си гушкам, цункам, *ба, глезя и т.н.т. 6.И на края, но не на последно място около 25-30лв. на ден, и по 100лв за петък и събота.(само по жената ша ги пръскам, заклевам се) Това е май. закон: няма мъж, който в началото на една връзка да не иска само плътски удоволствия. чл.1 от закона : ако обаче се влюби вече не мисли само за : СЕКС, СПОРТ, КОЛИ, ПАРИ, ДАЛАВЕРИ, ИЗНЕВЕРИ, ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 когато поредната искра надежда загасна - искам мрак и забвение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 чл.1 от закона : ако обаче се влюби вече не мисли само за : СЕКС, СПОРТ, КОЛИ, ПАРИ, ДАЛАВЕРИ, ИЗНЕВЕРИ, ............... <{POST_SNAPBACK}> A за какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Хармония между мъжете и жените е трудно постижима. Природата го е измислила - 4ри години и толкоз. Останалото е насилване на природата. Проблемът не е в жените, а в мъжете, а именно, че има твърде много мъже. Редно е на 1 мъж да се падат по 4-5 жени. Просто има твърде малко войни. Убеден съм, че такива проблеми във времената, когато мъжете са били ловци, не е имало. Вероятно тогава един е е.... по-слабите са се криели по ъглите, освен ако не са загинали вече по време на лов. И това не е било толкова отдавна - има няма сигурно 15-20 хиляди години оттогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.