Jump to content
BulForum.com

Какво искат мъжете

Recommended Posts

Ами ако хубавите ябълки ги ядат прасетата.... то хубавите ябълки трябва да са бая прости... а какво искам аз специално... да я обичам тя да ме обича... толкова другото... пари и не знам какво още... намират се :P

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Аз лично искам от дядо боже:

1. CLS 550 AMG + G550 AMB + S320CDI brabus

2. Ланец(min70gr.), Гривна(вече съм си харесал една 32gr.), две обици(BVG 4.35gr. май само тях мога да си купя :D)

3.БОТЕВ отново в "елита"(т'ва ще стане скоро)

4.ДА ме приемат в Академията на МВР

5.Едно ангелче(вече го познавам) дето да си гушкам, цункам, *ба, глезя и т.н.т.

6.И на края, но не на последно място около 25-30лв. на ден, и по 100лв за петък и събота.(само по жената ша ги пръскам, заклевам се)

Това е май. :D :D :D

закон: няма мъж, който в началото на една връзка да не иска само плътски удоволствия.

чл.1 от закона : ако обаче се влюби вече не мисли само за : СЕКС, СПОРТ, КОЛИ, ПАРИ, ДАЛАВЕРИ, ИЗНЕВЕРИ, ...............

Хармония между мъжете и жените е трудно постижима. Природата го е измислила - 4ри години и толкоз. Останалото е насилване на природата.

Проблемът не е в жените, а в мъжете, а именно, че има твърде много мъже. Редно е на 1 мъж да се падат по 4-5 жени. Просто има твърде малко войни.

Убеден съм, че такива проблеми във времената, когато мъжете са били ловци, не е имало. Вероятно тогава един е е.... по-слабите са се криели по ъглите, освен ако не са загинали вече по време на лов. И това не е било толкова отдавна - има няма сигурно 15-20 хиляди години оттогава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...