Jump to content
BulForum.com

Какво искат мъжете

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Уточнявай в последствие.Нямах предвид началото на темата, а поста ти.

Честит Рожден Ден на темичката, ама въпроса пак стигна до мени,и отново задявки/не че ги приемам лично/Май е време да се намесят модовете.

This topic makes mi sick :sick

Разбрах каквото исках, айди вече няма смисъл от тъпотии, беше ми интересно :excl:

Тя май вече темата се изчерпа. Почнаха скандалите и чата на поразия извън темата. А ти Jane_Doe, как не ти писна да отговаряш на почти всеки пост. Не мога да повярвам че се откза вече. Време е вече да се затвори.

А иначе по темата, за да не кажете че само спамя: Всички са хора както мъжете, така и жените. Всички искат едно и също, но не всеки има смелост да го каже.

Току що ме уведомиха, че най-важното за жената било да умее да представя своя мъж, защото в момента по жената посрещали, а по акъла изпращали.

Jane_Doe Какво значи, да се бориш за едно момиче  :confused Да и даваш всичко от себе си, за да е щастлива и тя като разбере, че държиш изключително много на нея, че не би е зарязал, че тя е всичко за теб, решава , че вече не си интересен и те зарязва.  :cry Почти се отказах да се боря за някое момиче. Предпочитам те да ми вървят по свирката, отколкото все аз да съм нараняван. :angry1 Нека и вие видите малко, какво е да държиш на някой а той да те зареже  :angry1

едит: Толкова малко да искаш, а да "те сритат в топките"  :ghost  :cry

Tия случай ги има постоянно.. Не само жените сме/са (не мога да се възприема още за жена, мога да дочакам още 10-15 години) такива, и при Вас е така..

Има един лаф, дето моя приятел ми го говори всеки път като сгафя нещо- костюма е мъжа, а етикета е жената.

Какво искат мъжете?

Не мога да гадая, мисля че на един мъж като му влезнеш достатъчно под кожата той сам ще почне да си говори кво иска, не говоря да му влезнеш под кожата (съжалявам за повторенията, ся ставам от сън, още лафа не мога да си оправя) и да го зарежеш, говоря за мадама, която ще си седи до него, ще си го обича.. и всякви такива неща, дето ги дават по сапунените сериали.

Твърдо мога да кажа, че мъжете държат да ги изслушват!

Държат и да има разбиране от другата страна.

А за материални неща кво да кажа? Пари.. щото те взимат няква роля в тяхното самочувствие. Имам приятели, дето като излезнем да пием кафе и държат те да платят сметката, и става въпрос само за приятели... и аз ако реша да почерпя някои от тях и се дига шумотевица до бога- 'кааак момиче ще ми плаща сметката, тва е унизително'.. ся не знам колко е унизително, ама виждам че говориме за самочувствие, принципи, достойнство и де да знам как да го нарека ;>

Мъжете искат да са независими, изключвам лигльовците, които са цял живот на принципа 'мама и тати да са живи и здрави', щото тва лично за мен не са мъже, не са извадили 2 лв. сами през живота си, обаче парадират с нещо си пред някоя си. Тея не са мой тип :D

Мога да напиша и още много неща, обаче мисля да си ги спеся поне за сега, защото... малко ми се скапа настроението като се замислих какво мога да напиша..

Като ми се оправи ще си едитна поста...

Еххаа .... още малко може да напишеш и някво ръководство :) и все пак хората са казали "разни хора .. разни идеали" ... отнася се и за "видовете" мъже (момчета) ... неможе да ги поставяте под общ знаменател ... всеки си има предимства и недостатъци ... и не на всички са еднакви .... со по въпроса на темата ..... не всички искат едно и също .... поради факта че всеки мисли различно (на някои не им се отдава и това де ама ....) и всеки има нужда от неща .... които няма ...

Мъжете искат... любоффф!!!

Ммда, зад всеки "успял мъж" стои една жена! Ние можем да направим всичко, трябва ни само МУЗА :love

Току що ме уведомиха, че най-важното за жената било да умее да представя своя мъж, защото в момента по жената посрещали, а по акъла изпращали.

Ми правилно, една жена за музикално оформление да краси пейзажа и толкова B)

Abe da vi kaja golqma chast ot nas neznaqt kakvo iskat....

Аз лично искам да мога да се чуствам че света се върти около мен, а не аз около него.

Обикновенно парите помагат за това, също и хората.

Защото според мен това да искаш някой да те "гушка" като ти се е смамухрило насторението е типично женска черта. А мъжка постъпка в този случай е да си стъпиш на краката и да се бориш.

Вярвам че всичко в този живот подлежи на промяна ако имаш достатъчно воля да го промениш. Понякога усилията не си струват, но не трябва човек да вярва че има загубени клаузи.

А понеже повечето хора в тази тема предполагат че мъжа иска жена ето и моето мнение за това : на мъжа му трябва уважение : ако те уважават хората жените сами идват. Пък и защо ти е някоя мърла дето не те бръсне за слива - дори и да е най-лъскавата ?!

Respect, Man ! :)

Аз лично искам да мога да се чуствам че света се върти около мен, а не аз около него.

Обикновенно парите помагат за това, също и хората.

Защото според мен това да искаш някой да те "гушка" като ти се е смамухрило насторението е типично женска черта. А мъжка постъпка в този случай е да си стъпиш на краката и да се бориш.

Вярвам че всичко в този живот подлежи на промяна ако имаш достатъчно воля да го промениш. Понякога усилията не си струват, но не трябва човек да вярва че има загубени клаузи.

А понеже повечето хора в тази тема предполагат че мъжа иска жена ето и моето мнение за това : на мъжа му трябва уважение : ако те уважават хората жените сами идват. Пък и защо ти е някоя мърла дето не те бръсне за слива - дори и да е най-лъскавата ?!

Respect, Man !  :)

тва тука е много правилно. Обаче! Всеки иска да го уважават, ама друг е въпроса, че тва не се постига лесно. Респекта не е право, той се печели!

Абе общо взето с тази еманципация, която така устремно нахлува в глобализираното ни ежедневие е малко трудничко да разграничаваш това, което искат жените от това което искат мъжете. Както влизаш в някой маагзин и гледаш двама да припадат от удоволствие и възхита пред някаква дрешка, така в следващия момент отиваш на тренировки и някаква мацка така е подбарала чувала, че да ти стане жал за бившето и гадже. Но в крайна сметка все пак има някои фундаментални разлики, които се основават на фундаменталната разлика - пола. Мъжете вингаи ще си искат секс, колкото и да говорят за любов. Аз не съм виждал толкова влюбен мъж, че да не се обърне след чифт дълги загорели крачка и гръдна обиколка 96. От друга страна жените колкото и да се правят (някои от тях естествено) на "курви", които само искат да преспят с някой, то ако въпросният някой им покаже малко нежност, веднага цветето израства изпод лайната(образно казано).

Та както казват по-умните от мен. "ЗА ДА ПРАВЯТ СЕКС НА ЖЕНИТЕ ИМ ТРЯБВА ПОВОД, А НА МЪЖЕТЕ САМО МЯСТО"

Айде стига че много се разписах....засега толкоз...

AssassiN go kaza. tva e.

a po otno6enie na uvajenieto za koeto govori georgekodinov, da prav si 4e jenite sami si idvat i to4no za tva vseki se stremi kam uvajenie, polojenie, vlast i respekt. kolkoto i froidstski da zvu4a ama libidoto e vode6t poveden4eski motiv pri vseki. i ako uvajenieto zna4i zadovoleno libido (v konkretniq heterosexualen slu4ai - jeni ) to togava uvajenieto 6te e tova koeto mu trqbva na muja. za tva i koito i muj da popita6 kakvo iska, otkroveniqt mu otgovor 6te e: vlast, pari, koli i (razbira se) jeni. parvite 3 prosto ni slujat da polu4avame pove4e ot 4etvartoto.

Аз не съм виждал толкова влюбен мъж, че да не се обърне след чифт дълги загорели крачка и гръдна обиколка 96.

Аз пък съм виждала и смея да твърдя, че истински влюбеният мъж е дори по-красива гледка от влюбената жена. Да виждаш как зад масата мускули и тестостерон тупти копнеещо само да те зърне сърце...това е прекрасно! М/у другото...аз също се обръщам след дълги крачета и понечили да изскочат гърди...нищо, че съм жена, все пак имам някакъв усет към красивото, но това е нещо друго...

Няма да се разпростирам много, но ще споделя две свои мисли, по въпроса с жените като цяло, че гледам натам вървят нещата от доста мнения насам.

Романтиката е в главите на мъжете. - това ми се иска да го разберат повечко мъже.

Хубавите ябълки ги ядат прасетата. - това се отнася и за двата пола.

Чудесно, че правилото е такова, но... Кой може да каже кой е ябълката и кой прасето... Много зависи от гледната точка. Важното е ябълката да не стане резил, а прасето да си ходи гладно. :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...