Jump to content
BulForum.com

Какво искат мъжете

Recommended Posts

abe deca nqmate li si druga rabota ami po cql den se zanimavate s gluposti i pi6ete prostotii po razni forumi?!?

kakvo iskal toq,onia, dali masturbirame?!?razbiram , 4e ne e lesno da si bezdelnik i da nqma6 kakvo da pravi6 po cql den ama ot den na den vse pove4e gluposti se pi6at vuv foruma.vqrno , 4e ima i nejni du6i ama....gledam vi po profilite 90-ti nabor ama ve4e kompetentno mnenie davate...q si u4ete urocite i ne si pulnete glavite s brumbari...

sujalqvam za offtopica no mi se struva , 4e ima nqkoq druga umna glava tuka i mi se 6te da 4eta ne6to , koeto 6te e novo za men kato informacia(i interesno),nqkakav suvet,koito da mi pomogne ili i az ne znam kvo....ama vie utre 6te pusnete tema: Kakev cvqt vi e akoto?

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply
abe deca nqmate li si druga rabota ami po cql den se zanimavate s gluposti i pi6ete prostotii po razni forumi?!?

kakvo iskal toq,onia, dali masturbirame?!?razbiram , 4e ne e lesno da si bezdelnik i da nqma6 kakvo da pravi6 po cql den ama ot den na den vse pove4e gluposti se pi6at vuv foruma.vqrno , 4e ima i nejni du6i ama....gledam vi po profilite 90-ti nabor ama ve4e kompetentno mnenie davate...q si u4ete urocite i ne si pulnete glavite s brumbari...

sujalqvam za offtopica no mi se struva , 4e ima nqkoq druga umna glava tuka i mi se 6te da 4eta ne6to , koeto 6te e novo za men kato informacia(i interesno),nqkakav suvet,koito da mi pomogne ili i az ne znam kvo....ama vie utre 6te pusnete tema: Kakev cvqt vi e akoto?

1.Като нети харесват темите в форума просто не ги чети!!Имаме си модератори ако искат ще затворят темата като не искат ние ще си пишем!!

2.Каде пише че аз съм безделник и че точно безделниците пишат в този форум ?? :confused Аз пиша когато имам свободно време и не е задължително да съм безделник!! :angry1

3.Явно не си разгледал(а) моя профил за да забележиш че съм набор 86 !!! :angry1

1.Като нети харесват темите в форума просто не ги чети!!Имаме си модератори ако искат ще затворят темата като не искат ние ще си пишем!!

2.Каде пише че аз съм безделник и че точно безделниците пишат в този форум ?? :confused Аз пиша когато имам свободно време и не е задължително да съм безделник!! :angry1

3.Явно не си разгледал(а) моя профил за да забележиш че съм набор 86 !!! :angry1

ne se surdi sega molq te. za men 86 ili 90 e po4ti sa6toto.ne sum iskal da obidq nikoi s posta si.pove4e ot vas koito postvat tuk pi6at i v drugite razdeli i mnogo mi pomagat da si opravqm pc-to.

prav si ,4e si ima moderatori i az ne iskam da se burkam v rabotata im(tva s bezdelnika ne znam 6to te obidi, no az sum dovolen , 4e sum bezdelnik).no ot den na den izlizat vse po-glupavi i bezmisleni temi.

edit:znam kak da si opravq nastroikite na profila.blagodarq , 4e si tolkova lubezen.vuv foruma mi haresva tva , 4e moje da ostane6 anonimen i za tova ne sum pisal ni6to v nego(profila).

ne se surdi sega molq te. za men 86 ili 90 e po4ti sa6toto.ne sum iskal da obidq nikoi s posta si.pove4e ot vas koito postvat tuk pi6at i v drugite razdeli i mnogo mi pomagat da si opravqm pc-to.

prav si ,4e si ima moderatori i az ne iskam da se burkam v rabotata im(tva s bezdelnika ne znam 6to te obidi, no az sum dovolen , 4e sum bezdelnik).no ot den na den izlizat vse po-glupavi i bezmisleni temi.

оффтопик:Ами не се сърдя изобщо!! :) Както ти сам каза "почти" същото е!!!Все пак разлика от 4 5 години не мисля че са малко време и бая опит може да се натрупа през такъв период!! :) Все пак сме и свобдна страна и по малките имат право да се изкзават и да философстват за нещата от живота в това няма лошо :) Последно нещо да кажа!!Ти кои набор си ми кажи и ако незнаещ как да си напишеш тва нещо в инфото ми пиши ПМ да ти обясня :punk

Sorry za offtopica,ama nai-otvorenite i kompetentnite nikoga ne pi6at info za tqh v profila...Uvajavam vsi4ki,koito ne se sramuvat da pi6at,4e sa na 12 ili 17 godini...

ти още малко искаш снимка да ти сложа опътване каде живея...какво работя,колко пари искарвам...

мъжете или по точно аз искам да има до мен момиче което да ме разбира и обича.намерих едно ама се оказа че е временно.и тя се варна при стария си приател както някой по-горе беше писал.само 6 месеца бяхме заедно.ама какво да се прави.сега тарся пак(не съм се отказал) в момента имам приателка ма нзн за колко време че като я гледам май незнае какво иска.както и много други преди нея с които сам бил.повечето жени незнаят какво искат.тука повечето като гледам са по на 14-15год. и не са видели нищо още от живота.има време.има да тагувате и да се радвате.дано повече да е от второто :)

А честита ви одрискана тема. На всяка една от 8те странци има най-много двама, които са писали като хората.

А пък тея двете чудесии:

Еххххххххххх горките мъже,винаги искат толкова обикновени нещица... :devil  :devil  :devil

Ало пичове...я се осъзнайте и не говорете глупости....много сте претенциозни даже...каква е тая скромност във форума???

Говоря от позицията на жена,която е давала всичко това - любов,разбиране....СВОБОДА!!!

Я пак си помислете,какво всъщност искатееее...........

Виж ми първия пост в началото(Пост # 44 и ако ми кажеш че нещата дето съм ги писал са глупости, би трябвало да си направя извода че или не можеш да четеш или имаш някъв кофти проблем с разсъдъка.

Какчето мило дете е НЕПРЕДВИДИМА....и ДА,навсякъде около мен е шаш и паника,защото казвам нещата,такива каквито СА... :devil  :devil  :devil

Вместо да си губиш времето да се правиш на ПСИхолог някакъв си там....

ми благодари,че помагам ТЕМИЧКАТА ти да се доразвие...чрез мои си начини... ;)  ;)  ;)

С поздрав...и бясна ПРО....

Поклон АУРЕОЛУС или квото си там!

Домакиня в къщата,дама в обществото и курва в леглото мисля че това стига :punk  :punk  :punk  :punk

Браво бе майна - направо ме уби!

А моето мнение е че жената трябва да е "пич" в характера си-да можеш да разчиташ на нея и да не ти се лигави за глупости

Аз пък все си мисля , че "искането" пораства :)

И разликата е само в цената на играчките.

На 5 искаш като влакчето на Митко.

На 15-16 искаш да си с най-лъскавото гадже , за да блеснеш в погледа на съучениците.Да имаш "яки" дрехи и маратонки , да движиш с "готините" (критерият си е в твоето съзнание),

На 17-18 искаш да обикаляш най-класните клубове и заведения , като от едното до другото ти се ще да опънеш някоя лъвска резачка...

На 25-30 започваш да се чудиш , дали нещо не ти се изплъзва и започваш да се оглеждаш за някой по-улегнал , за да споделиш живота , мечтите и целите си...

На 40 ... за тогава още не знам :)

На 60 ... еех на 60 - топли чехли и дърва през зимата ... да доживеем пък да видим .

Какво искат мъжете.. хм, не мога да кажа със сигурност за другите мъже, за това ще кажа какво искам аз.

Искам едно мило същество от женски пол до себе си, което да обичам и да ме обича. Някого на когото да мога да дам цялата си нежност и да получавам такава. Човек, на чието рамо да мога да "плача", когато ми е трудно или когато ме боли, защото не робувам на стереотипа "силния мъж" и не смятам за слабост това, че понякога съм слаб и се нуждая от помощ. Човек, с който да можем да се разбираме, да имаме за какво да си говорим и за какво да си мълчим. Човек, с когото да преодоляваме различията си, но да не се опитваме да налагаме представите си за идеалния човек върху другия.

Обобщено казано - искам любов. Искам да се развивам. Всичко останало смятам за банални подробности от живота си. Пари, коли, компютри - идват и си отиват. Днес ги има - утре не. Не искам щастието ми да е завързано за материалното - искам да е за духовното.

Ще вметна и още нещо, което искам - музика. Тя е единственото нещо, което през целия ми досегашен живот ми е доставяло непрекъснато удоволствие и не е спирала да ме зарежда с енергия. Искам един ден да творя такава!

Аз не искам нищо от жените.Почти всичко,което те могат да ми дадат,мога да си го дам и аз(е остава да се науча да си правя сам свирки ;) )

Иначе по темата:

DOJD.jpg

......................................................

......................................................

Домакиня в къщата,дама в обществото и курва в леглото мисля че това стига :punk  :punk  :punk  :punk

Идеалът ми за жена :D Ако откриете нейде таква : свиркайте :)

Преди време си намерих такова гадже - върхът,обаче направих грешката да ме фане с една съседка :bgrin:

Иначе каквото и да си говорим ,каквото и да четете по литературите : жените винаги искат да получат всичко ,но много рядко дават толкова много колкото искат те самите (не съм на 16 та знам какво говоря ;) ) .

Един съвет : ако срещнете някоя жена леко тъпичка ,хубава , като пожар в леглото и с парите на татко (който държи няколко хотела по морето ) - не я изпускайте B)

ei pich naistina si izpusnal bratle

shto taka ne vnimavash

ako vnimavashe sega ehe shteshe da si na moreto v nqkoi hotel i da ne draskash po razni forumi ami da si piesh whiskeyto na plaja :)

ei pich naistina si izpusnal bratle

shto taka ne vnimavash

ako vnimavashe sega ehe shteshe da si na moreto v nqkoi hotel i da ne draskash po razni forumi ami da si piesh whiskeyto na plaja :)

кой е казал че съм изпуснал ;)

форума си е форум,живота си е живот B)

просто ми стана интересна темата,и рекох да се изкажа,да дам съвет на младите B)

Какво искат мъжете.. хм, не мога да кажа със сигурност за другите мъже, за това ще кажа какво искам аз.

Искам едно мило същество от женски пол до себе си, което да обичам и да ме обича. Някого на когото да мога да дам цялата си нежност и да получавам такава. Човек, на чието рамо да мога да "плача", когато ми е трудно или когато ме боли, защото не робувам на стереотипа "силния мъж" и не смятам за слабост това, че понякога съм слаб и се нуждая от помощ. Човек, с който да можем да се разбираме, да имаме за какво да си говорим и за какво да си мълчим. Човек, с когото да преодоляваме различията си, но да не се опитваме да налагаме представите си за идеалния човек върху другия.

Обобщено казано - искам любов. Искам да се развивам. Всичко останало смятам за банални подробности от живота си. Пари, коли, компютри - идват и си отиват. Днес ги има - утре не. Не искам щастието ми да е завързано за материалното - искам да е за духовното.

The`ScorpioN go kaza nai-dobre... :D

Съжалявам, но нещо не ми се чете и няма да коментирам отговорите на другите само ш каа кво аджиба искам аз:

1. достатъчно забавна компания за да не трява да давам пари за алкохол за да ми е весело...

2. момиче, с което мога да говоря по повече от 5 теми, да ме прегърне, окуражи/утеши или (напоследък най-нужното за мен)да ми вдъхне вяра и спокойствие

3. ХРАНА

4. СЪН

На мене ми казаха, че съм казвала на любовта-любовтът, и ме питат дали е нарочно/ами как да е, без да искам ли,хах, естествено ,че имаш право да не ти хареса/,казаха ми ,че съм отстоявала мненията на жените само в другата тема/сори ,ма тази тема я направих мъжете да се изкажат ,не конкретно АУРЕОЛУС да каже вий какво се правите на скромни,просто според мен от нейното мнение нямаше голям смисъл/казаха ми, че си губя времето да пускам такива теми дето са ни ги дали за домашна по литература/първо училището няма нищо общо, аз съм малка, без опит ,интересно ми е и искам съвет от по-големите, какво лошо има,а ако наистина има лошо има и модератори/

По темата:След точно 2 часа тази тема навършва един ден от пускането си, разгледана-3510 пъти,мнения -171.Изводи-всеки човек иска любов, дори и някои да не вярват в нея.Пичове/както казва една моя кака,нищо лично,де/ мерси,накарахте ме да се замисля.

Изводи-всеки човек иска любов

Или секс. ;)

Тогава уточнявай(не се заяждам - после иначе ще гракнете - аааа,те мъжете само с пишките си мислят).

Или секс. ;)

И двете:)

Аз знам едно копче ,то са казва едит и сега го използвам,за да ти отговоря: Аз съм уточнила какво смятам още в началото.Това за световното през 90та/хах,ПИЙС,ок,аз не се срамувам от възрастта си,колкото и по детски да разсъждавам.А на кои мнения ще отговарям то май си е мой проблем, съжалявам ако дразня с присъствието си...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...