Jump to content
BulForum.com

Какво искат мъжете

Recommended Posts

Обаче малко по малко се избяга от темата и започна да се пише спам. За няма и 2 дена цели 7 страници. :blink: Като гледам ще станат и още.

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply
Обаче малко по малко се избяга от темата и започна да се пише спам. За няма и 2 дена цели 7 страници.  :blink: Като гледам ще станат и още.

Ami to taq tema ne neobqtna i moje da se izpi6at i 1000000 stranici. I nakraq pak nqma da se razbere kakvo iskame nie mujete ili puk kakvo iskat jenite. :) No vse pak, ne znam za vas, no az produljavam da mislq i da tursq otgovora. :D (a takuf nqma za6toto ne mogat vsi4ki maje ili vsi4ki jeni da se postavqt pod ob6t znamenatel. Vseki si e otdelna li4nost sus svoi interesi, i osobenosti v haraktera) :)

Ами значи се оказа ,че никой не знае какво иска ,странно ,колкото повече мисли ,толкова повече се обърква човек :confused

Ами значи се оказа ,че никой не знае какво иска ,странно ,колкото повече мисли ,толкова повече се обърква човек :confused

Ami tova "Kakvo iskat jenite" i "Kakvo iskat majete" sa vaprosi bez otgovor. Po-nagore napisah za6to. :)

Twa e diskusiq we. A mai naistina nikoi ne znae kwo to4no iska, ma twa e normalno we. Oscar Wilde e kazal: "Edin myj moje da byde shtastliv s wsqka jena, stiga da ne q obi4a." :) I e bil mnogo praw, tyi kato obi4ash li nqkoi, zna4i te e grija za nego, a "Everything that has a begining eventually comes to an end." i posle mnogo boli. I nakraq se pomnqt nai-we4e na4aloto i kraq, ta pone da sa postaraem da sa bili hubawi.

ИЗВОДЪТ:No Woman No Cry:):)Айди всички да си земим по едно кучи или коти и да си го гушкаме, пък гаджиту да си прави каквото иска/хах/така ли? :cry

Twa e diskusiq we. A mai naistina nikoi ne znae kwo to4no iska, ma twa e normalno we. Oscar Wilde e kazal: "Edin myj moje da byde shtastliv s wsqka jena, stiga da ne q obi4a." :) I e bil mnogo praw, tyi kato obi4ash li nqkoi, zna4i te e grija za nego, a "Everything that has a begining eventually comes to an end." i posle mnogo boli. I nakraq se pomnqt nai-we4e na4aloto i kraq, ta pone da sa postaraem da sa bili hubawi.

Axam. Vsqko ne6to si ima na4alo i krai. Kolkoto i dobre da varvqt ne6tata, vinagi idva kraq. Edinstveniq na4in da nqma krai, e da nqma na4alo, no togava e o6te po-gadno.

Ti pa stiga we. Twa e kofti hawa. Kakto kazah w na4aloto: "S jena kofti, bez jena pak oshte po-kofti.". Prosto da sa zaribqwame dokato sme mladi bez da ni puka mnogo i da gonim opredeleni celi. Twa e halwata. :D

Offtopic: Ei tuka moje da sa zaribqwate s test4eta za lubof i sqkwi drugi hawi - http://web.tickle.com/tests/ .

Хммм,значи , чудя се дали да прибавя в първото мнение и алкохол, че много ви дойде май,а?Заговори ли се за жени и няма и няколко часа викате Наздраве,хахахах,еми кво да кажа:НАЗДРАВЕ :rolleyes:

То да не мислиш че ни е лесно. Пие ни се заради жените, да не мислиш че просто ей така. :D

НАЗДРАВЕ!!!!

Аз лично искам човек, който да обичам и койито да ми отвръща със същото. Нито повече нито по-малко. И ще бъда доволен от живота. А алкохола не помага хич. Даже май влошава нещата. :(

Хммм,значи , чудя се дали да прибавя в първото мнение и алкохол, че много ви дойде май,а?Заговори ли се за жени и няма и няколко часа викате Наздраве,хахахах,еми кво да кажа:НАЗДРАВЕ :rolleyes:

Като гледам е наложително да сложиш и алкохола!!Само че не трябва се прекалява и с него!!Като пийнем малко повече и ще стане :"Няма грозни жени има само трезви маже!" димек ще налитаме на всичко без да мислим а така не трябва :)(довечера като ида някаде на кръчма ще пия една биричка за здравето на всики в тоя форум НАЗДРАВЕ! :lol: )

Awe alkohola ne e re6enie we maina. Az naprimer kat se napiq, otna4alo mi e veselo, ama po edno vreme pak mi stava gadno, daje o6te po-gadno i cqlata rabota e 4e mi e gadno. :) Za tva ot dosta vreme ne se napivam(ne 4e sum se napival mnogo predi :) ). Samo si davam parite, guba si vremeto i ne si re6avam problemite. Za tva ne piite ami daite da napraim ne6to po vaprosa s momi4etata 6toto e mnoo seriozna rabotata. :) Az kato izlezna taq ve4er 6a piq edno... frape naprimer, za zdraveto na vsi4ki ! :D

Аз пък като пия, ми става гот и гледам да си правя шоу на мен и на другите. Обаче видя ли че някой ми пречи всичко се проваля и отива на зле. За това алкохола е решение за купона, а не за жените, защото определено ще ти вдигнат нервите и всичко отива на кино. :)

Abe i mujete i jenite iskat edno i sa6to ne6to-4ovek do sebe si,koito da obi4at i da gi obi4a,nqkuv gore dolu snosen jivot v materialno otno6enie,i tva e!

Jenata sa6to kato muja iska hubava kola,muja i toi kato jenata iska markovi drehi...(tezi primeri mi9 hrumnaha,makar 4e ima o6te mnogo)Sled nqkoq skapana vruzka horata vinagi stavat mujemrazki i jenomrazci,no ako smqtate 4e ste izpitali liubovta na jivota si i ste na 17-18 godini-dalboko se lujete!Az v detskata gradina izpitah parvoto si liubovno razo4arovanie-sled tva posledvaha o6te suma ti razo4arovaniq,no ne sum namrazila mujete!Muja(kolkoto i golqm jenomrazec da e)ne moje bez jena,sa6toto e pri jenite...Ta..........po to4niq vapros bi bil KAKVO ISKAT HORATA,6toto i mujete i jenite sa ednakvi v tva otno6enie,makar 4e tuka stava vapros pove4e za mom4eta 6toto pove4eto posetiteli sa tineidjari... ;)

Offtopic: Едва издържах да дочета тези писаници! Хора, темата е: "Какво искат мъжете?"!!! Някой беше казал, че може да се развие до 1000000 стр... Ми като се пише за всичко друго, но не и по темата :blowup: Имам и забележки специално към Jane_Doe: Разбрахме, че си на ненавършени 15, но ми направи впечатление, че в другата тема, за жените, отстояваше всяко едно женско мнение, а в тази тема започна някакви странни спорове с "каките" във форума. Казваш, че мнението на еди-кой-си било флууд/спам, обаче като гледам тая тема нещо много се изроди! И имам един въпрос: Нарочно ли употребяваш "любофтът"? - Защото думата любов е от женски род... Аз обичам правописа :excl: Пък мисля, че и дамите имат право да изказват мнение по темата, а ти предимно коментираш тези мнения (конкретно за спора ви с AuReOluS)... Не го приемай като заяждане, просто съм възмутена...

А сега по темата: Както жените, така и мъжете не могат да бъдат сложени под един знаменател. Разликата е в това, че жените искат всичко накуп, а мъжете искат нещо точно определено от жените, от живота... Те знаят и как биха могли да го постигнат. Друг е моментът, че в очакване на "идеалната половинка" всички преминават през много други спирки на живота и любовта, правят грешки и продължават напред. И може да се каже, че мъжете искат почти същите неща, каквито и жените, но няма да дам конкретни примери, защото по света има толкова различни мнения, колкото са и самите хора. :)

Още една тъпа тема...

Мъжете искат жена до себе си, хубава кола, пари, бираи телевизор за мачовете :) :D :punk

EDIT: Говоря глупости :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...