MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 А,извинявай ти ще излизаш с едно моми4е което на външен вид е мноооооооооооооо яко,а по характер е префарцунена и надута кифла!!!! Найш кога!!!!!! КРАСОТАТА Е ЕДИН ОТ ФАКТОРИТЕ ДА ХАРЕСВАШ 1 МОМИ4Е,НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 obra6tenieto po gore e kam Stenli!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Kakto ima sqkwi tipowe jeni, taka ima i sqkwi maje. Kwo tolkowa se u4udwash? Ubedi gi, 4e greshat. Nai-dobriq na4in. <{POST_SNAPBACK}> хахахах,начи тряа си хване някоя грозна шестокласничка, която има само 6тици и е много добра по литература/хаххаха/ и споделят едни и същи мнения.Да си играе на покемон, щоту многу я кефи, да не обича лиглата от класа, която ходи с къса поличка, щоту е многу нафукана.Не смятам ,че така трябва да се докаже ,че за човек е по-важен характера.Просто тя любовта ше си дойде.Какво толкова сте го запънали момчето, нали тепърва ше се доказва пред нежния пол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 май тука някои хора трябва да порастнат малко повече, за да мислят по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Aбе аз заебавам си4ко и отивам да си напомпя макицата на CS!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 А,извинявай ти ще излизаш с едно моми4е което на външен вид е мноооооооооооооо яко,а по характер е префарцунена и надута кифла!!!! Найш кога!!!!!! КРАСОТАТА Е ЕДИН ОТ ФАКТОРИТЕ ДА ХАРЕСВАШ 1 МОМИ4Е,НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> извинявай, ти ще излизаш с някой, който все едно е дръпнат от филм на ужасите, а по характер е всичко най... хич не ми се вярва никога не съм отричал, че гледам едно момиче 1-во на външен вид и след това преценявам х-ра и. не мога да разбера защо вие момичетата отричате толкова яростно, че не ви пука как изглежда един мъж, важното х-ра да му е добър едит: отиам да тичам щото се изнервих едит2: ягуар е абсолютно прав. просто не се сетих за тая поговорка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 "Po drehite posre6tat, po uma izpra6tat". Purvo se zabelqvva vun6niq vid i sled tova haraktera. Kogato vidi6 edno momi4e/mom4e za pruv put, purvoto ne6to koeto zabelqzva6 e vun6niq vid, a haraktera se proqvqva v posledstvie sled razgovor. Nqma kak prosto purvo da zabeleji6 haraktera. Za da te zabelejat, trebva da napravi6 vpe4atlenie purvo s vun6niq si vid, a kak 6te prodaljat ne6tata natatak, zavisi samo ot haraktera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 {{Nati}} e прав........подкрепям го,кво съм се захванал..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Stenli MAPMOT за вас няма ли и такъв вариянт, че всеки сам си избира с кой ще бъде, и кой ще харесва. ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 извинявай, ти ще излизаш с някой, който все едно е дръпнат от филм на ужасите, а по характер е всичко най... хич не ми се вярва никога не съм отричал, че гледам едно момиче 1-во на външен вид и след това преценявам х-ра и. не мога да разбера защо вие момичетата отричате толкова яростно, че не ви пука как изглежда един мъж, важното х-ра да му е добър едит: отиам да тичам щото се изнервих <{POST_SNAPBACK}> Ами аз никога не съм го отричала, наистина просто няма как....Ако не ти хареса момчето на външен вид пък е готин, най-много да сте приятели, то това не е ли нормално, какво го намесваме въобще, не виждам връзка с темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 И Jaguar е прав..........явно аз греша, едно голямо SORRY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Абе много прелъстени и изоставени мъже се извъдихте бе...все давате всичко от себе си и все не се получава...и все бързате към чашката след това мърморейки "тия жени незнаят кво искат, да ги е*а в ши***те к***и...". Само че има една уловка в цялата работа - това е ЛЕСНИЯ вариант. Това е плоско, двуизмерно, безхарактерно и айде да не се обижда никой...пубертетско. По-сложното е да се вгледате в себе си, да се самоанализирате, но поглеждайки се отстрани, да прецените заслужавало ли си е момичето, а и самите вие какво заслужавате...да калите вярата си в доброто у хората (и жените включително), да се огледате и да потърсите Момичето, което може да е под носа ви, ама нали вие сте много Велики и сте слепи за нейната леко невзрачна красота, под която се крие преданост, чувственост, чисто сияние и доброта. Но както казах...лесния вариант не изисква никакви усилия...пък и кой знае...ако положите усилия може да се окаже, че жените не се делят на кучки и курви, ама вас този вариант съвсем несъзнателно ви плаши малко или много. Бе кво ли ви се бъркам и аз...пийте си бирите и псувайте жените колкото искате, вие губите от това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 MAPMOT едно малко но съществено уточнение {{Nati}} тоест аз сам момиче ) MAPMOT и между другото не ставаше дума за теб ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 ИЗВИНЯВАЙ,АМА МНОГО........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 snejko аз сам съгласна с теб ) при всички ситуации това става с времето. Никой не се е родил научен, защото човек се учи от грешките си ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 ami myjete iskat jeni - ne e li qsno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 snejko prawa si. Ama kakwo da naprawq w slu4aq naprimer kato we4e hawata nqma kak da se oprawi. Da greshkata beshe w men, naistina az osrah hawata i izcqlo si go znam towa. Ama kakwo trqbwa da naprawq sega, da stoq i da se draznq na sebe si li, da si kazwam kolko kuha leika sam i takiwa raboti li. Emi ot towa mai polza hi4 nqma da ima. Nai-mnogo da zapo4nesh sas samosajaleniqa i natatak po patq. Po-dobre da preglatnesh greshkata si i da prodaljish, kato seo opitwash da se poprawish. Spored men pone. ""А,извинявай ти ще излизаш с едно моми4е което на външен вид е мноооооооооооооо яко,а по характер е префарцунена и надута кифла!!!! Найш кога!!!!!! КРАСОТАТА Е ЕДИН ОТ ФАКТОРИТЕ ДА ХАРЕСВАШ 1 МОМИ4Е,НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ!!!!!!! "" Pi4, a koi gowori za gadjeta, w toq slu4ai. Goworq ti za zaribqwane. Za gadje we4e sam dosta pretenciozen i opredeleno edna kukla ne me zadowolqwa izobshto. Ima jeni ima i jeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Axam. Snejko e mnogo prava. Kakto i da e iskam samo da kaja 4e po princip vinagi nqkoi precakva nqkogo dori i da ne iska. Tozi koito obi4a6 te naranqva za6toto ne otgovarq na 4uvstvata ti, a v su6toto vreme ina nqkoi koito te obi4a, no ti ne go obi4a6 i naranqva6 negovite... i t.n. Vseki naranqva nqkogo, nezavisimo dali iska ili ne. Az ne iskam da naranq nikoe momi4e, no tova vupreki vsi4ko se slu4va. Za6to vse taka se polu4ava 4e kogato obi4a6 nqkoi, toi ne te obi4a, a te obi4a drug, kogoto ne obi4a6... Abe to stana dulga i 6iroka... Aide stiga sum filosofstval ve4e, 4e ot odeve samo se prava na golqm razbira4 P.S. : Vinagi i dvete strani imat vina! Koi pove4e, koi po-malko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Axam. Snejko e mnogo prava. Kakto i da e iskam samo da kaja 4e po princip vinagi nqkoi precakva nqkogo dori i da ne iska. Tozi koito obi4a6 te naranqva za6toto ne otgovarq na 4uvstvata ti, a v su6toto vreme ina nqkoi koito te obi4a, no ti ne go obi4a6 i naranqva6 negovite... i t.n. Vseki naranqva nqkogo, nezavisimo dali iska ili ne. Az ne iskam da naranq nikoe momi4e, no tova vupreki vsi4ko se slu4va. Za6to vse taka se polu4ava 4e kogato obi4a6 nqkoi, toi ne te obi4a, a te obi4a drug, kogoto ne obi4a6... Abe to stana dulga i 6iroka... Aide stiga sum filosofstval ve4e, 4e ot odeve samo se prava na golqm razbira4 P.S. : Vinagi i dvete strani imat vina! Koi pove4e, koi po-malko! <{POST_SNAPBACK}> Super praw si pi4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Кaкво искат мъжете? Какво искат жените? - искат едно и също - да са щастливи. А щастието е много разтегливо понятие, за един е едно,за друг е друго. Но почти винаги когато човек е достатъчно упорит и не чака да му се поднесе всичко на тепсия намира свояра половинка с която се чувства щастлив. Тази тема,както и другата за жените няма да доведат до ясни отговори, а само до безмислени спорове. Различни сме едни от други, има различни мъже и различни жени, а именно за това съществуват 2 пола - защото сме различни, ако бяхме еднакви щеше да е скучно ). <{POST_SNAPBACK}> t0tal казано с други думи - мъжете искат жени, а жените искат мъже )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Дам,има жени и жени ,има мъже и мъже.вярно,тук всички се изкарахте големи мъченици и философиЯвно сте страдали...Но това не ви дава право да кажете ,че само жените са виновни.И тъй като ми липсва опит/този въпрос много се чудя дали да го задам и ще го задам,всеки да отговори за себе си обаче,без много общи приказки/А как едно момиче да разбере кога вие го обичате истински? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Za6to vse taka se polu4ava 4e kogato obi4a6 nqkoi, toi ne te obi4a, a te obi4a drug, kogoto ne obi4a6... <{POST_SNAPBACK}> Така е до един момент, особено в ученическите години, неизбежно е. После се променят нещата. По себе си знам...виждам някой, казвам си "тоя ли бе? тоя за нищо на света няма да му се дам" и след няколко седмици/месеца аз съм тотално и безвъзвратно влюбена и немога дори да си помисля за друг мъж. Всяка жена/мъж си има душевна G-spot и ако внимателно я потърсите и евентуално намерите наградата е голяма - щастие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Kogato prekarwame po mnogo wreme s nego i lipswat hawi ot sorta na: "Mi neska ne moga, trqbwa da u4a."; "Emi edin super star priqtel deto 15 godini ne sam go wijdal mi zwanna."; "Emi ne ti zwanq dwa dena, 4e telefona mi e razwalen." i oishte edin kup. Awe kato nqkoi ta obi4a twa sa razbira mnogo lesno. Kakto se kazwa: "S edin pogled stawa.". Изцяло подкрепям Genius. Пи4 много си прав,явно имаш опит!!!!! Blagodarq pi4 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Дам,има жени и жени ,има мъже и мъже.вярно,тук всички се изкарахте големи мъченици и философиЯвно сте страдали...Но това не ви дава право да кажете ,че само жените са виновни.И тъй като ми липсва опит/този въпрос много се чудя дали да го задам и ще го задам,всеки да отговори за себе си обаче,без много общи приказки/А как едно момиче да разбере кога вие го обичате истински? <{POST_SNAPBACK}> Tova mnogo trudno moje da se razbere. A na taq vuzrast e po4ti nevuzmojno, o6te pove4e kato se ima predvid 4e istinskata liubov ne su6testvuva na 14 god. Ima samo momentno uvle4enie, koeto nie si mislim 4e e liubov, ama ni minava sled izvestno vreme. Mnogo tupa istoriq. Iskam da obi4aaaaaaaaaam PS: Az sum na 16 ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Изцяло подкрепям Genius. Пи4 много си прав,явно имаш опит!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.