ThE_UfO Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 А истинския мъж какво е <{POST_SNAPBACK}> Рицар на бял кон (сребриста S класа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 А истинския мъж какво е <{POST_SNAPBACK}> Tова Вие жените трябва да го кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 А истинския мъж какво е <{POST_SNAPBACK}> Не разбирам от мъже и не мога да дам компетентен отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Кaкво искат мъжете? Какво искат жените? - искат едно и също - да са щастливи. А щастието е много разтегливо понятие, за един е едно,за друг е друго. Но почти винаги когато човек е достатъчно упорит и не чака да му се поднесе всичко на тепсия намира свояра половинка с която се чувства щастлив. Тази тема,както и другата за жените няма да доведат до ясни отговори, а само до безмислени спорове. Различни сме едни от други, има различни мъже и различни жени, а именно за това съществуват 2 пола - защото сме различни, ако бяхме еднакви щеше да е скучно ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Оххх, тука вече стана невъзможно. Почна се от какво искат... и се стигна до взаимоотношения. Една дълбока и неразбрана тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Хахахахха,извинявайте,ама никой от вас не моvе да си представи колко забавно е какички и батковци да ти отговарят зa такива въпроси, които са ти още чужди, обаче остава малко да се сблъскаш с подобни проблеми/това влияе толкова добре на психиката ми и ме кара да разсъждавам върху въпроси ,за които още не съм подготвена..Благодаря ви толкова много, че ме подготвяте психически, и именно тук е големият смисъл на тези теми...Да споделяме опит ,изводи ,разсъждения ,ако на някой темата се струва безсмислена, на други като мен/малки и неопитни/ много им помага.Едно Голямо Kisss на всички :loveJane_in Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Хахахахха,извинявайте,ама никой от вас не моvе да си представи колко забавно е какички и батковци да ти отговарят зa такива въпроси, които са ти още чужди, обаче остава малко да се сблъскаш с подобни проблеми/това влияе толкова добре на психиката ми и ме кара да разсъждавам върху въпроси ,за които още не съм подготвена..Благодаря ви толкова много, че ме подготвяте психически, и именно тук е големият смисъл на тези теми...Да споделяме опит ,изводи ,разсъждения ,ако на някой темата се струва безсмислена, на други като мен/малки и неопитни/ много им помага.Едно Голямо Kisss на всички :loveJane_in <{POST_SNAPBACK}> оффтопик:Ами аз искам да те питам дали сега не си смени дата на раждане в профила щото ми се струваше че преди 1 час някаде пишеше друго Едит:О.К. само питах!!!Объркал съм се Айде със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Мъжете както и жените искат винаги това което нямат. Така е било, така и ще бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Много глобално стана. "Миличко.....и т.н. същество" - т'ва ясно, повечето го искаме. Въпроса е да го намерим. В процеса на търсене може да искаме и други неща. Аз сега ще говоря конкретно: искам да си взема изпита по Физика, който започва след 2часа, сладолед, да е топло, да карам колело, искам , искам , да слушам , както беше казал някой "Искам да ми е чисто!" и най-вече искам да не ме занимават с простотий (наште, разни други дразнители, в уни-то, т.н. )...ей такива работи. Дребни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 оффтопик:Ами аз искам да те питам дали сега не си смени дата на раждане в профила щото ми се струваше че преди 1 час някаде пишеше друго <{POST_SNAPBACK}> ЗА ВСИЧКИ <КОИТО ИСКАТ ДА ЗНАЯТ< НИЩО НЕ СЪМ СМЕНЯЛА 26 АПРИЛ 1990>И ДА МИ ЧЕСТИТИТЕ РД-ТО КОГАТО ДОЙДЕИначе всеки май иска да е щастлив с половинката си, но много често нещо се обърква...Какъв е проблема...Причината не вярвам да е само у единия, пак излишни отклонения, ама след толкова нападки към нежния пол...Ех, Либоффф Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 GHOST точно така. )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 И аз искам наистина да си имам нещо слади4ко да си го цункам,оба4ееееее.Когато искам да заговоря някое моми4е се из4ервявам като тоя пи4 на аватара ми. Наистина,признавам си 4е съм мнооооо 4увствителен,по отношение на тия неща...Ама се не мога да немеря сродна душа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 айде и аз да кажа нещо, след като изчетох всичко. в някое от началните мнения се споменаваше лафа "90% от жените са курви, другите са кучки" мога само да добавя: "Курва е жената, която пуска на всички, а кучка е тази, която пуска на всички освен на теб!" не, не съм женомразец, споко. по общия въпрос какво биха искали всички мъже отново ще цитирам нещо: "Жените искат всичко от един мъж, а мъжете едно нещо от всички жени!". за онези в началото които не знаеха какво е "шаврантия" и "уруспия", мога да дам скромния си принос към изясняването на термините - първото е старовремска/диалектна дума за "лесна жена", второто освен значението на "развалена жена" е носело и смисъл на "вещица", ако някой от многото филолози във форума си направи труда да изкара по-добри определения, нека да ме поправи. а лично аз не искам нищо особено от една жена. само като я погледна да ми се стопля сърцето. всичко друго можем да го договорим с нея допълнително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Jane_Doe не че нещто, ама няма да си налееш акъл в главата като четеш чуждите мнения ( имаш право да не се съгласиш с мен). Според мен човек трябва да има собствено мнение, а не нещо набързо прочетено и наизустено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Човека е странно създание. Каквото и да има, иска повече, а то никога няма да му стигне. Това се нарича алчност и се забелязва само у хората. Ако говорим от морална гледна точка, по-добре не се напъвай да се харесаш на някой, той ще очаква и ще изисква повече ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 И аз искам наистина да си имам нещо слади4ко да си го цункам,оба4ееееее.Когато искам да заговоря някое моми4е се из4ервявам като тоя пи4 на аватара ми. Наистина,признавам си 4е съм мнооооо 4увствителен,по отношение на тия неща...Ама се не мога да немеря сродна душа. <{POST_SNAPBACK}> Хаххахх,ами предполагам, че е така ,заради съвпадението на първите две цифри от ЕГН-то ни ,братле.Ако е само това ,има време ,ше се оправят нещата.И да ти кажа не бързай толкоз да намериш момиче, любофтът и сам може да дойде...а тогава просто трябва да си подготвен/макар че е невъзможно/ и да знаеш какво искаш от човека до себе си, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 МАЙ4Е СИ ПРАВА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Винаги съм забелязвал 4е мойте приятели[от мъжки род] мислят 4е жената е създадена само за с**с - 'ЕБАТИ' - казвам аз.Те винаги гледат формата,а аз гледам характера и 4ак тогава външния вид,все пак и той е от зна4ение.И понякога ми идва да им тегля една люта,ама да видим кога ще е...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ima edin laf: "S jena e gadno, a bez jena oshte po-gadno.";. Opredeleno ne sym jenomrazec ama idwa edin mnoo kofti moment kato edin pi4 sa zaribi po nqkoq i posle hawata sa precaka i "Krawnata ni pompa stane na ushaw i spre da ba4ka.". Ta pi4owe wikam da napraim twa, koeto nai-dobre praim da hwanem Golemite 4ashi, da sa napiim i posle da zaribqwame kwito jeni widim po nai-malumnuiq na4in, hem nqma na boli posle, a ako e bilo kofti jena nqma da q pomnim . Ae nazdrawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Винаги съм забелязвал 4е мойте приятели[от мъжки род] мислят 4е жената е създадена само за с**с - 'ЕБАТИ' - казвам аз.Те винаги гледат формата,а аз гледам характера и 4ак тогава външния вид,все пак и той е от зна4ение.И понякога ми идва да им тегля една люта,ама да видим кога ще е...... <{POST_SNAPBACK}> Браво бе пич, ти си на 15, а вече май си избираш жена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Винаги съм забелязвал 4е мойте приятели[от мъжки род] мислят 4е жената е създадена само за с**с - 'ЕБАТИ' - казвам аз.Те винаги гледат формата,а аз гледам характера и 4ак тогава външния вид,все пак и той е от зна4ение.И понякога ми идва да им тегля една люта,ама да видим кога ще е...... <{POST_SNAPBACK}> глупости всички гледат външния вид 1-во. или ми казваш, че даже и да не харесаш един човек естетически пак ще тръгнеш с него щото имал много хубав х-р айде моля ти се, за какво си с него щом не го харесваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Genius и после въпросните мадами като ви подгонят с тиганите ще видим дали няма да си спомниш .....хихихихихих ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЩАСТИЕ )) И ЗАБАВЛЕНИЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ima edin laf: "S jena e gadno, a bez jena oshte po-gadno.";. Opredeleno ne sym jenomrazec ama idwa edin mnoo kofti moment kato edin pi4 sa zaribi po nqkoq i posle hawata sa precaka i "Krawnata ni pompa stane na ushaw i spre da ba4ka.". Ta pi4owe wikam da napraim twa, koeto nai-dobre praim da hwanem Golemite 4ashi, da sa napiim i posle da zaribqwame kwito jeni widim po nai-malumnuiq na4in, hem nqma na boli posle, a ako e bilo kofti jena nqma da q pomnim . Ae nazdrawe. <{POST_SNAPBACK}> Абсолюто съм съгласен !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Винаги съм забелязвал 4е мойте приятели[от мъжки род] мислят 4е жената е създадена само за с**с - 'ЕБАТИ' - казвам аз.Те винаги гледат формата,а аз гледам характера и 4ак тогава външния вид,все пак и той е от зна4ение.И понякога ми идва да им тегля една люта,ама да видим кога ще е...... <{POST_SNAPBACK}> Kakto ima sqkwi tipowe jeni, taka ima i sqkwi maje. Kwo tolkowa se u4udwash? Ubedi gi, 4e greshat. Nai-dobriq na4in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Mi mnogo qsno we. Ot 1 mesec q mislq edna i kwa faida ima? Neska otiam sa napiq kato kazak i posle w Paparazzi. Pa kwoto stane we. A ako shte ma gonat s tigani twa we4e ne me kefi. Za twa moga da bqgam dosta barzi4ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.