Jump to content
BulForum.com

Какво искат мъжете

Recommended Posts

Еххххххххххх горките мъже,винаги искат толкова обикновени нещица... :devil  :devil  :devil

Я пак си помислете,какво всъщност искатееее...........

Точно това, което каза. Поне аз това искам. Имах свобода и не съм направил нищо, което да противоричи на една връзка. Идеята й беше - пусни това, което имаш на свобода, ако се върне значи винаги е било твое, ако не се върне значи никога не е било твое. Е аз никъде не отидох, бях си при нея и какво получих в замня ................... :(

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Не се заяждам,но да,темата се измести доста ,и естествнено няма как какчето да не си даде компетентното мнение по въпроса:

Еххххххххххх горките мъже,винаги искат толкова обикновени нещица... :devil  :devil  :devil

Ало пичове...я се осъзнайте и не говорете глупости....много сте претенциозни даже...каква е тая скромност във форума???

Говоря от позицията на жена,която е давала всичко това - любов,разбиране....СВОБОДА!!!

Я пак си помислете,какво всъщност искатееее...........

Аааа,не искам спам,АуРеОлУс,от тебе наистина очаквах нещо по-различно....Не можеш да кажеш кой какво иска/можеш ,но само за себе си/Това е въпрос за мъжете, и аз съм съгласна с батковците ,които са казали какво искат, а другото са отчаяни любовни излияния и обвинения към другия пол/и от страната на мъжете,и от страната на жените/.Всеки се нуждае от разбиране ,нежност ,любов, всеки обаче иска да го получи по различни начини ,извинявай АуРеОлУс ,но ако си наговорила на твойто пиле толкова много раоти, дето и в други мнения си ги писала, ми ти си го уплашила съвсем/лафффинг/,побъркала си го.Бтв,айде все пак да уважим мненията на мъжете и да не им казваме какво искали и какво не искали ,както стана в другата тема, защото всеки човек си е различен и не иска да чува от страна на другите от какво имал нужда/и ей,какче,откога са обръщаш на ПИЧОВЕ ,хахах,тоя път наистина ма изненада ;)

breakneck ми да ти кажа, ако не знаеш, че мъжете също са големи егоисти. Доста често се случва, когато едно момиче покаже чувствата си към дадено момче, тя да стане на "персоналната му курва", момиче при което той винаги ще може да се върне, момиче което го обича, момиче, за което е невъзможно да не прости поредната изневяра на любимия си. Не отричам, има и такива момичета, които са заинтересовани повече от материалното, но има и много момчета, за които е по-важно да се изфукат пред приятелите си "Виждаш ли я тая, откакто ми каза, че ме обича я въртя на малкия на малкия си пръст, правя си с нея каквото поискам, много е тъпа." Помисли си дали не си го причинил това на някое момиче, защото когато научиш, че си бил използван, че си бил обект на една перфектно замислена играм, в която ти играеш "придворният шут", а в действителност през цялото време си бил искрен, повярваи ми никак не е приятно.

Всеки преди да обича и да уважава другия трябва да има самоуважение, за да се предпази от подобни неща :excl:

Подрав The Offspring - Self Esteem :)

breakneck ми да ти кажа, ако не знаеш, че мъжете също са големи егоисти. Доста често се случва, когато едно момиче покаже чувствата си към дадено момче, тя да стане на "персоналната му курва", момиче при което той винаги ще може да се върне, момиче което го обича, момиче, за което е невъзможно да не прости поредната изневяра на любимия си. Не отричам, има и такива момичета, които са заинтересовани повече от материалното, но има и много момчета, за които е по-важно да се изфукат пред приятелите си "Виждаш ли я тая, откакто ми каза, че ме обича я въртя на малкия на малкия си пръст, правя си с нея каквото поискам, много е тъпа."  Помисли си дали не си го причинил това на някое момиче, защото когато научиш, че си бил използван, че си бил обект на една перфектно замислена играм, в която ти играеш "придворният шут", а в действителност през цялото време си бил искрен, повярваи ми никак не е приятно.

A 4udno mi e za6to momi4etata vinagi se navurtat okolo takiva koito gi izpolzvat? Mnogo mi e interesno. I kak taka vinagi se polu4ava 4e prenebregvat tezi koito gi obi4at i obi4at tezi koito gi prenebregvat? :confused I daje sum ostanal s vpe4atlenieto 4e na pove4eto momi4eta im haresva da gi tretirat kato kur*i.

JDFU съгласна сам с теб, но когато някой ти пада на колене, когато те лъже доста умело, и когато обичаш въпросният човек се случва така, че не можеш сам осъзнаеш, че си прекрачил границата и си станал за смях на всички. Все пак до известна степен сам си си виновен, но не мога да оправдая и дайствията на онзи, който умишлено се е подиграл с теб. Какво би станало с добрите и доверчиви хора, които вярват в щастието и са повече оптимисти, от колкото реалисти или песимисти, ако непрекъснато някой се смее за тяхна сметка(не казвам че тези хора са само жените, има и доста такива мъже, но по принцип момичетата са тези с по-романтичните представи за живота).

Jaguar никое нормално момиче не би искало да бъде третирано като курва, и въпреки това обществото я обявява за такава, а истинските курвички - те са обичани от почти всички.

A 4udno mi e za6to momi4etata vinagi se navurtat okolo takiva koito gi izpolzvat? Mnogo mi e interesno. I kak taka vinagi se polu4ava 4e prenebregvat tezi koito gi obi4at i obi4at tezi koito gi prenebregvat?  :confused  I daje sum ostanal s vpe4atlenieto 4e na pove4eto momi4eta im haresva da gi tretirat kato kur*i.

Ама верно си много прав. Квото и да си казал до ся, не си грешал. Толкова съм мислил над това и така немога да разбера, защо момичетата обичат, да се подиграват с тях, а те да се влачат след този, който ги наранява, а не обърнат внимание на този, който ги обича :cry

Какчето мило дете е НЕПРЕДВИДИМА....и ДА,навсякъде около мен е шаш и паника,защото казвам нещата,такива каквито СА... :devil :devil :devil

Вместо да си губиш времето да се правиш на ПСИхолог някакъв си там....

ми благодари,че помагам ТЕМИЧКАТА ти да се доразвие...чрез мои си начини... ;) ;) ;)

С поздрав...и бясна ПРО....

JDFU съгласна сам с теб, но когато някой ти пада на колене, когато те лъже доста умело, и когато обичаш въпросният човек се случва така, че не можеш сам осъзнаеш, че си прекрачил границата и си станал за смях на всички. Все пак до известна степен сам си си виновен, но не мога да оправдая и дайствията на онзи, който умишлено се е подиграл с теб. Какво би станало с добрите и доверчиви хора, които вярват в щастието и са повече оптимисти, от колкото реалисти или песимисти, ако непрекъснато някой се смее за тяхна сметка(не казвам че тези хора са само жените, има и доста такива мъже, но по принцип момичетата са тези с по-романтичните представи за живота).

Аз нямам нищо против да ме лъжат, но завинаги! Супер яко е да си вечно заблуден и изобщо не пречи....проблема идва в момента когато разбереш истината. За тва най-добре At The Gates - Forever Blind (днеска ми върви да си изказвам мислите с песни :) ). А за тези по-доверчивите хора мога да кажа, че ако всички бяха щастливи света щеше да е идеален и безинтересен, затова да не се отчайват...винаги има и по зле от тях :P

Искаме една жена за окраса на пейзажа, да е над средното ниво на Ентелигентнуст, да ни мръкнъ, и да не е с чувство за хумор кат' Къциту :)

В общи линии тва искаме !

Айде нека да доразвия малко поста си,като казах,че в общи линии тва искаме,донякъде се съгласявам с темата ти Jane_Doe,но мисля,че малко тривиално и шаблонно звучи тва,че мъжете искали еди-кво си а жените еди-що си. Не мисля,че някой търси любимия човек по списък с дадени критерии.Мисля,че всичко опира до това,как една жена те кара да се чувстваш(това предполагам важи и в двете посоки)и какви чувства "събужда " у мъжа.То не може да се обясни с думи,трябва да се усети,трябва да имаш сетивта да го почувстваш,и ако тези чувства намерят своя "пристан" мисля,че всичко се подрежда от самосебе си.

Май много използвах думичката "чувства", но сичко опира до тва !!!

Какчето мило дете е НЕПРЕДВИДИМА....и ДА,навсякъде около мен е шаш и паника,защото казвам нещата,такива каквито СА... :devil  :devil  :devil

ми благодари,че помагам ТЕМИЧКАТА ти да се доразвие...чрез мои си начини... ;)  ;)  ;)

Ами говориш истината от твоя гледна точка!!За мен истината може да е друга!!при мен е точно обратното аз давам всичко от себе си а не получавам нищо насреща!!Повечето момичета с които съм ходил искат от мен уж обич и след като я получат те стават претенциозни не аз!! :cry :cry :cry Вече аз ставам безинтересен и хайде на боклука!! :sick

когато някой ти пада на колене, когато те лъже доста умело, и когато обичаш въпросният човек се случва така, че не можеш сам осъзнаеш, че си прекрачил границата и си станал за смях на всички. Все пак до известна степен сам си си виновен, но не мога да оправдая и дайствията на онзи, който умишлено се е подиграл с теб.

{{Nati}} Аз поне, не обичам да си играя с чувствата на хората и за това очаквам същото и от тях. Дори мога да ти дам и пресен пример. Точно преди две седмици се запознах с едно момиче което ме било харесало. За една седмица се видяхме точно 3 пъти и накрая и казах че няма да се получи нищо, поради причини които няма да обяснявам тук. Има и такива, които обичат да въртят номера. Но щом едно момиче не може да рзбере, кога го мотат, значи тя наистина е тъпа. От тук следва и изказването на Jaguar.

Толкова съм мислил над това и така немога да разбера, защо момичетата обичат, да се подиграват с тях, а те да се влачат след този, който ги наранява, а не обърнат внимание на този, който ги обича  :cry

Явно винаги лесното е по-безинтересно.

при мен е точно обратното аз давам всичко от себе си а не получавам нищо насреща!!Повечето момичета с които съм ходил искат от мен уж обич и след като я получат те стават претенциозни не аз!! :cry  :cry  :cry Вече аз ставам безинтересен и хайде на боклука!! :sick

Точно това имах предвид

Какчето мило дете е НЕПРЕДВИДИМА....и ДА,навсякъде около мен е шаш и паника,защото казвам нещата,такива каквито СА...

Но Само Според Теб

:devil  :devil  :devil

ми благодари,че помагам ТЕМИЧКАТА ти да се доразвие...чрез мои си начини... ;)  ;)  ;)

ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО НА ПРЕДАВАШ ЧАСТ ОТ ДУХОВНАТА СИ ЕНЕРГИЯ ПО НЕТ-А?ХАХ<Аз не се правя на психолог,просто не искам спамче,ей такова да казваш на другите какво искат и че били скромни/всеки знае за него си, няма нужда друг да му казва,в случая ти

Не го приемай лично, ако си недоволна и за нас е направена тема.

Бтв,ако искаш да ми кажеш и друго има си лично съобщение,НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ТЕМАТА,ми си дръпни някоя мирк и да се разберем :excl:

По Темата:Май проблема е ,че много хора тук се чувстват измамени и използвани.ИМАЙТЕ ВЯРА<А АКО НЯМАТЕ ПИТАЙТЕ АУРЕОЛУС/нищо лично,хахах/Който вярва в любовта и това, че ще намери The Girl/Woman, му пожелавам успех, а на другите им пожелавам любовта да ги намери;)

Ами говориш истината от твоя гледна точка!!За мен истината може да е друга!!при мен е точно обратното аз давам всичко от себе си а не получавам нищо насреща!!Повечето момичета с които съм ходил искат от мен уж обич и след като я получат те стават претенциозни не аз!! :cry  :cry  :cry Вече аз ставам безинтересен и хайде на боклука!! :sick

Ето това е ТО... :D

Повече и не искам да знам...Никъде не съм казала,че оправдавам жените...

Не сме толкова различни в исканията си...независимо от пола...

Тази истина...не я споделям само аз...препрочети си постингчето и виж,че това е и твоята истина...

Благодаря,че отговори на Провокацийката...трябваше да се до-уверя,че все още има ИСТИНСКИ хора,с ИСТИНСКИ желания....

Позволи ми...да те разцелувам форумнооо :D :D :D

Пожелавам ти да откриеш Истинската,заслужаваш я!!!

breakneck ако беше прочел внимателно всичко, което бях написала, щеше да разбереш, че не изкарвам момичетата светини, а момчетата грешници, а се опитвам да кажа, че и двата пола взаимно си въртим номера, все пак няма безгрешни. А колкото до това, че понякога момичетата не забелязват момчетата, които наистина държат на тях - това е вярно и в другата ситуация когато момчетата са тези, които попадат в капана на някоя изпечена курвичка.

Ето това е ТО... :D

Повече и не искам да знам...Никъде не съм казала,че оправдавам жените...

Не сме толкова различни в исканията си...независимо от пола...

Тази истина...не я споделям само аз...препрочети си постингчето и виж,че това е и твоята истина...

Благодаря,че отговори на Провокацийката...трябваше да се до-уверя,че все още има ИСТИНСКИ хора,с ИСТИНСКИ желания....

Позволи ми...да те разцелувам форумнооо :D  :D  :D

Пожелавам ти да откриеш Истинската,заслужаваш я!!!

Позволявам да ме разцелуваш форумнооо :love :wub: :love :wub: :love :wub: :love :wub:

Ами аз не съм спирал да търся!!Сега като са ме разочаловали едни момичета не значи че на 100% всички са еднакви и че аз трябва да стана гей!! :wacko: Продължавам да си търся и даже мисля че съм я намерил!! :love :wub: Просто това момиче което съм харесал не е няква там супер красавица просто е симпатична и има голямо чуство за хумор което ми харесва :rolleyes: Най-вероятно обаче с нея нищо няма да стане по причини които неискам да издавам :) За тва ще се наложи пак да търся ама няма да се откажа :)

А истинския мъж какво е :confused  :excl:

АЗ :D

майтап си правя. За всеки има истинска жена и истински мъж. Може едни да харесват това, което съм и да го оценяват, а други може да не ме харесват. Въпрос на вкус. Просто се иска търпение и да не се отчайваме и ще получим толкова, което искаме. Надявам се !!!

Както са казали хората - надеждата умира последна :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...