Jump to content
BulForum.com

Какво искат мъжете

Recommended Posts

То е ясно , че всеки иска нежност ,любов и внимание от другия. Обаче до там. Аз искам жена от която освен нежност ,любов и внимание да получавам и секс. Да е забавна. Да не ме лъже, колкото и да боли. Да не крие нищо от мен което в последствие мога да разбера от друг. И най-важното според мен: да се поддържа (в смисъл косата да не й е одърпана като на овца, да си скубе веждите ако са дебели, ако има мустак да го маха я с кола, я с лазер, гърдите не е задължително да са големи, задника в норма, както и килограмите и накрая да си бръсне краката и  другото между тях). Да имам пари ,жени ,коли ,телевизор/и писи/и материални удоволствия. А вече като мине време искам също, колкото и да се обичаме да се караме по-често (за да има тръпка) и да си лепиме шамарки от време на време (но без синки :D ). Да се псуваме без да се нараняваме. Разбира се да знае какво иска, защото ако незнае къде е ще бъде скучно дори да се заяждам. Да бъде изобретателна и да отстоява своето, но не винаги (ако е съобразителна ще знае кога е това не). А и най-вече да има чувство за хумор и да държи на бъзик, защото на такива неща никоя няма да издържи  :D . Мога да се хвана на бас. Ако някоя иска да се пробва да ми се обади  :lol: . Ами мисля че това е идеала за жена за мен. Благодаря за темата. Накара ме да се замисля какво всъщност искам :) . Аз по принцип не съм лош, ама незнам защо напоследък ме избиват простотии само.

колко много критерии имаш .....мислиш ли че ще се намери някоя,точно такава,каквато описваш?мен ме съмнява,но все пак имаш право да си искаш ;)

и само искам да кажа ,защото прочетох няколко поста-не всички жени сме посредствени-жалко е че това мнение е широко разпространено.сигурна съм че някой жени силно го потвърждават,но много ме дразни когато обобщавате :pirate

p.s.извинявам се че се отклоних от темата :wacko:

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Ами мечтите са за това, за да се сстремиш да ги изпълниш. Обаче едно е да искаш, друго да го намериш. Ако ли не е всичко перфектно, запова изключването и примиряването. Например аз мога да се примиря с една жена че е тъпа и няма чувство за хумор и че незнае какво иска и че нямам материални неща. Най-важното смятам че съм написал до 5 ред:

То е ясно , че всеки иска нежност ,любов и внимание от другия. Обаче до там. Аз искам жена от която освен нежност ,любов и внимание да получавам и секс.  Да не ме лъже, колкото и да боли. Да не крие нищо от мен което в последствие мога да разбера от друг. И най-важното според мен: да се поддържа (в смисъл косата да не й е одърпана като на овца, да си скубе веждите ако са дебели, ако има мустак да го маха я с кола, я с лазер, гърдите не е задължително да са големи, задника в норма, както и килограмите и накрая да си бръсне краката и  другото между тях).

ЕДИТ: Останалото е прищявки ;)

Darja momicheto da bade chestno s men......Pak dali shte e krasivo ili umno....To kato doide ne pita.....

;) Нямаше начин да не ви върна жеста..и ето..резултата е нова тема..Айди не искам глупости,не вярвам да искате само секс, пари ,жени ,коли ,телевизор/и писи/и да се насочвате само към материални удоволствия.Не вярвам или не искам да вярвам,че вие не се нуждаете от разбиране ,нежност ,любов ,внимание/или не си го признавате/.Айди само да ми кажете не съм ли права, че си умирате за едно миличко същество, което да си гушкате и цункате , и да си го обичкате/и то да знае какво иска,хахах/.Човек колкото и да го привличат материалните неща има нужда да изпита щастието на това да бъде обичан и разбиран, дори и понякога да се налага да жертва мача за гаджиту :)

В общи линии тва искаме !

Изчерпа се другата малоумна тема и почнахме тая.....аз го предвидих.... :huh:

и все пак ще си кажа как'во искам аз :

спокоиствие :wub: и малко любов колкото да не съм без хич....

Jane_doe : ако ви дадът няква тема по литература или правите пак дискусия плс не отваряй нов топик....

по-темата. лично аз искам пари всичко останало мога да си купя

леле колко си прав ;)

При всеки мъв е различно така че няма еднозначно мнение по въпроса ,защото всички мъже са различни :D Сега по темата в момента си имам прекрасна приятелка много е сладка и най-важното умна е и има голямо чуство за хумор ,защото ако нямаше едва ли щеше да ме трае още не ,че съм лошо момче обаче много обичам да се базикам с хората и ....повечето приятелки ,които съм имал доста са се дразнели на това мое лошо качество :devil :devil Та тя ми дава всичко ,което искам и не ми трябва нищо друго в момента :love иначе всеки мъж иска неговата приятелка да е красива ,умна и с чуство за хумор ,но любовта не пита ,така че не всеки път става така ,както искаме в живота..но винаги трябва да се стремим към нещо по-добро :rolleyes: :love :wub:

Вярно е тва. Много е вярно. С абсолютно нищо не я нараняваш, "караш да лети из облаците и ти разбира се си нея, и по едно време тя решава, че и е тясно на облака и те праща на земята " :cry

едит: Jane_Doe айде де, нали ти беше интересно, нищо ли няма да кажеш по въпроса?

Mи да ти кажа на 15 не можеш да имаш някакво компетентно мнение, аз още в началото съм казала какво мисля по въпроса, какво искам е в другата "малоумна" тема:)Начи @breakneck пожелавам ти да намериш момичето/то да ти кажа никак няма да е лесно да го намериш,хах, ма то вий знайте ,че любовта не чака,та дори да не отговаря на всички критерии може и да стане ;) /Иначе какво мога да кажа освен да благодаря ,защото и вие ме накарахте да се замисля, колкото до това, по литература/хах/ добра идея да отворя тема ;) .. B) айди браво на вас и продължавайте да знаете какво искате.

Айде и аз да се присъединя към групата на прецаканите!!!Твърдо мога да заявя че 90% от жените незнаят какво искат!!Аз нито ги лъжа,нито им изневерявам,нито им говоря за други момичета а те ме зарязват!!Уж им било хубаво с мен едно друго а какво се оказва че аз съм някав си там никав!!Аз искам разбира се да има кой да гушкам да обичам и там нещата написани в първото мнение ама това момиче срешу мен като не знае какво иска как да стане това?? :confused Пък и както се изказа едно момиче: "90% от жените сме курви а останалите сме кучки!!"

Айде и аз да се присъединя към групата на прецаканите!!!Твърдо мога да заявя че 90% от жените незнаят какво искат!!Аз нито ги лъжа,нито им изневерявам,нито им говоря за други момичета а те ме зарязват!!Уж им било хубаво с мен едно друго а какво се оказва че аз съм някав си там никав!!Аз искам разбира се да има кой да гушкам да обичам и там нещата написани в първото мнение ама това момиче срешу мен като не знае какво иска как да стане това?? :confused Пък и както се изказа едно момиче: "90% от жените сме курви а останалите сме кучки!!"

Айде Айде, вие го изкарахте ,че само жените са виновни/а просто жените са много малко в тоя форум,хах/Според една статистика/не е направена от мен/ за един мъж се падат средно 4 жени/в България става въпрос/Извинявам се за това отклонение, но вие имате много по-голям избор/може да звучи глупаво е така/.Винаги има прецакани, не създавайте заблудата ,че жените са гадни и не знаят какво искат.Тук ,тази тема ,е специално за вас ,за вашите желания и наистина ме карате да се замислям/което е много хубаво/,дано и други жени/момичета го правят :rolleyes: :rolleyes:

П.С.Забележете обяснението на темата/за мъжете с любов/-искрено е ;)

Аиде,аиде-няма какво да се лъжем-мъжете и жените са от различни планети-казвам го от личен опит!Нищо лично срещу жените,но просто изобщо не мислят рационално.Не,не са лоши или кучки или там квито се сещате прилагателни,просто не могат да ни (мъжете) разберат.Предполагам че обратното също е вярно,но просто не е придобило толкова гласност,защото жените не обичат да се изказват на висок глас за такива неща.

Иначе какво искам аз ли?Хахаха-тооолкова много неща че даже не мога да се сетя за всичките,пък камо ли да ги напиша,но наи-много(ако трябва да сведа нещата до взаимоотношения с някоя жена) може би някои ден да се разбираме и като цяло половете ни да се разбират,но това никога няма да стане.....

Според една статистика/не е направена от мен/ за един мъж се падат средно 4 жени/в България става въпрос/Извинявам се за това отклонение, но вие имате много по-голям избор/може да звучи глупаво е така/.

П.С.Забележете обяснението на темата/за мъжете с любов/-искрено е ;)

:blink: :blink: 4 жени на 1 мъж :rolleyes:

Момчета, викам да се съберем и да си ги разпределим :lol:

Сега сериозно: Статистиката говори, че на 1 мъж в БГ се пада по около 1.4-1.5 жени, ама това е защото жение живеят по-дълго и са останали много некомпенсирани бабички. Така теорията ти за по-големият избор, който сме имали отпада.

:blink:  :blink: 4 жени на 1 мъж :rolleyes:

Момчета, викам да се съберем и да си ги разпределим :lol:

Сега сериозно: Статистиката говори, че на 1 мъж в БГ се пада по около 1.4-1.5 жени, ама това е защото жение живеят по-дълго и са останали много некомпенсирани бабички. Така теорията ти за по-големият избор, който сме имали отпада.

Ма вие какъвто и избор да имате все ше има недоволни, ако не спрете да мислите само за минали любови и не спрете да обвинявате жените.Ми да ви кажа то наготово няма да ви дойди, квото и да искате...Трябва да се борите за всичко/ма вие го знаете по-добре, защото имате мноооого по-голям опит от мен/.Според мен ,ако един мъж спечели любовта на една жена ,тя е готова на всичко.Но това много рядко става, защото "сме от различни планети".Бтв ,доколкото разбрах вие искате не по-различно от нас /или поне от мен,хах/А иначе то си е до индивидуалност, всеки да иска очаква различно, нали в това е тръпката ;)

Аз не искам много.Искам жената до мен да ме обича,да ми бъде приятел,да е умна.Искам да съм осигурен добре материално,за да мога да си позволя да живея нормално/тоест не искам последен модел мерцедес/.Абе искам да съм щастлив,ей тва е.

Пичове,основаваме lonely hearts club,после да му мислят жените :D

Там е работата че всички искат едно и също. Но жените са повече егоисти от мъжете. Колкото повече един мъж се размеква пред тях, толкова повече гледат да го използват в своя полза, вместо да отвърнат със същото. Както обичат мъжете да казват, "жените правите ку...нски номера" (нищо лично, но темата е такава :) ).

Ей ся питах мъжо , какво иска и той вика така : "Децата да не плачат , манжа в къщи , не навън , да не му бавели заплатата , колата да арчи малко газ , на телевизора да има кабелна да го чеша по косата , когато лежи и ако ми е възможно , когато гледам мач , да не псувам и коментирам толкова високо , че му се спи ..."

Нормален , ненормален , тък каза ...

Какво искам аз ( с поглед в бъдещето):

доволен живот ( от парична гледна точка-да посрещам всеки следващ ден без притеснения.)

спокойствие в дома

лоялна жена до мен

Jane_Doe Какво значи, да се бориш за едно момиче :confused Да и даваш всичко от себе си, за да е щастлива и тя като разбере, че държиш изключително много на нея, че не би е зарязал, че тя е всичко за теб, решава , че вече не си интересен и те зарязва. :cry Почти се отказах да се боря за някое момиче. Предпочитам те да ми вървят по свирката, отколкото все аз да съм нараняван. :angry1 Нека и вие видите малко, какво е да държиш на някой а той да те зареже :angry1

едит: Толкова малко да искаш, а да "те сритат в топките" :ghost :cry

Jane_Doe Какво значи, да се бориш за едно момиче  :confused Да и даваш всичко от себе си, за да е щастлива и тя като разбере, че държиш изключително много на нея, че не би е зарязал, че тя е всичко за теб, решава , че вече не си интересен и те зарязва.  :cry Почти се отказах да се боря за някое момиче. Предпочитам те да ми вървят по свирката, отколкото все аз да съм нараняван. :angry1 Нека и вие видите малко, какво е да държиш на някой а той да те зареже  :angry1

едит: Толкова малко да искаш, а да "те сритат в топките"  :ghost  :cry

Ама то всеки е имал и ще има любовни разочарования/мъжете от жените и жените от мъжете/,просто няма идеални хора, няма идеални връзки, няма да има и лЬОбоФ ,докато има ей тва нещо: Дай ся да си го върнем на жените.Ми представи си нараниш момиче, което те е обичло, тогава и тя намразва мъжете и тя почва да мисли като тебе ,демек само за себе си, почва да наранявам други и накрая ето го резултата, всички реват по темата...

Ami az ako sega (na 16 god) namerq istinskata liubov , mi to jivota mi 6te si izgubi smisala ob6to vzeto. V na4aloto 6te mi e super kef ama posle... :) Za tva taka e ustroen sveta 4e cql jivot da tursi6 i da se mu4i6 i nakraq da postigne6 celta si. Za6toto vse pak postignata cel ve4e ne e cel. :)

Аз не искам много.Искам жената до мен да ме обича,да ми бъде приятел,да е умна.Искам да съм осигурен добре материално,за да мога да си позволя да живея нормално/тоест не искам последен модел мерцедес/.Абе искам да съм щастлив,ей тва е.

Пичове,основаваме lonely hearts club,после да му мислят жените :D

Винаги съм обичал Sergeant Pepper, обаче няма да мога да се включа...

С моята приятелка ,с която съм сега преди пак ходехме и аз няма какво да се лъжем бях супер идиот не ,че сега не съм...както някой беше казал тя ми играеше по свирката....после като я зарязах осъзнах че е била по-различна и за моя радост не беше късно ,когато го осъзнах това...така че винаги има 2 шанс обаче няма смисъл да се намразва другия пол заради някакви простотии на едно или н-брой момичета/момчета ,защото рано или късно ще намериш подходящото момиче ,на което ще дадеш своята любов и тя нейната (или обратното да се получи) :D :P темата доста се измести ,но няма значение

Еххххххххххх горките мъже,винаги искат толкова обикновени нещица... :devil :devil :devil

Ало пичове...я се осъзнайте и не говорете глупости....много сте претенциозни даже...каква е тая скромност във форума???

Говоря от позицията на жена,която е давала всичко това - любов,разбиране....СВОБОДА!!!

Я пак си помислете,какво всъщност искатееее...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...