Jane_Doe Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Нямаше начин да не ви върна жеста..и ето..резултата е нова тема..Айди не искам глупости,не вярвам да искате само секс, пари ,жени ,коли ,телевизор/и писи/и да се насочвате само към материални удоволствия.Не вярвам или не искам да вярвам,че вие не се нуждаете от разбиране ,нежност ,любов ,внимание/или не си го признавате/.Айди само да ми кажете не съм ли права, че си умирате за едно миличко същество, което да си гушкате и цункате , и да си го обичкате/и то да знае какво иска,хахах/.Човек колкото и да го привличат материалните неща има нужда да изпита щастието на това да бъде обичан и разбиран, дори и понякога да се налага да жертва мача за гаджиту ЕДИТ:АЛКОХОЛ С ВАС СЪМ<НАЗДРАВЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Не вярвам или не искам да вярвам,че вие не се нуждаете от разбиране ,нежност ,любов ,внимание/или не си го признавате/.Айди само да ми кажете не съм ли права, че си умирате за едно миличко същество, което да си гушкате и цункате , и да си го обичкате/и то да знае какво иска,хахах/.Човек колкото и да го привличат материалните неща има нужда да изпита щастието на това да бъде обичан и разбиран, дори и понякога да се налага да жертва мача за гаджиту <{POST_SNAPBACK}> Права си Затова хората си взимат куче едит: Ма ако си ползваш кучиту за гадже.....малиии,смяяяяххххх,паднала съм от стола от тва мнение,хахахахахх <{POST_SNAPBACK}> Радвам се, че съм те разсмял. Ти супер готино си го описала едно миличко същество, което да си гушкате и цункате , и да си го обичкате/и то да знае какво иска,хахах/ Същество!!! Кой говори за гаджета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Права си Затова хората си взимат куче <{POST_SNAPBACK}> Ма ако си ползваш кучиту за гадже.....малиии,смяяяяххххх,паднала съм от стола от тва мнение,хахахахахх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Нямаше начин да не ви върна жеста..и ето..резултата е нова тема..Айди не искам глупости,не вярвам да искате само секс, пари ,жени ,коли ,телевизор/и писи/и да се насочвате само към материални удоволствия.Не вярвам или не искам да вярвам,че вие не се нуждаете от разбиране ,нежност ,любов ,внимание/или не си го признавате/.Айди само да ми кажете не съм ли права, че си умирате за едно миличко същество, което да си гушкате и цункате , и да си го обичкате/и то да знае какво иска,хахах/.Човек колкото и да го привличат материалните неща има нужда да изпита щастието на това да бъде обичан и разбиран, дори и понякога да се налага да жертва мача за гаджиту <{POST_SNAPBACK}> Ами дори не знаеш колко си права ! Има различни хора но това което каза важи за мен почти на 100%. Особено тва че умирам за едно миличко същество, което да си гушкам и цункам.... Е, намерил съм решение - ЩЕ СИ КУПЯ КОТКА хахахахаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Мъжете искат същото като жените,искат да са разбирани,обичани,да не бъдат лъгани и т.н.Но аз имам някви изисквания за характера-да не са снобари(да определат човека според начина им на обличне),материалиски,лигли,и още неща от сорта,жената трябва да е добра в всяко отношение,не да говори като селска бичкия,а като дама или общо взето с няколко изричения: Домакиня в къщата,дама в обществото и курва в леглото мисля че това стига Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Ех,че сте лиготии/ше ми говорят за котки и кучета,хахахаххаха/..Да разбирам ли ,че нямате нужда от жени/осве Боффо,който много ме зарадва с точния си отговор,ей начи,тва е да знаиш кво искаш...И да разбирам ли ,че в тоя форум сички са женомразци? Едит:ей тва се иска,да си излеете чувствата като diabolik/искрено ти съчувствам Не вярвам обаче това да помогне...Успех,не всички жени са такива,ма май няма смисъл да ти го казвам,защото вече отделен е въпроса има ли любов.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kembal Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 мъжа се нуждае от няколко животни,,,,,хахахах -ПЕКАНО ПИЛЕ НА МАСАТА,ТИГРИЦА В ЛЕГЛОТО, И ЯГУАР В ГАРАЖА !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 е 4е ков да иска 4овек(мъжа де хехехехе)ами жена до себе си малко приказки с нея някоия друга бира някои йоинт и после квот стане.за предпо4итане ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 И да разбирам ли ,че в тоя форум сички са женомразци? <{POST_SNAPBACK}> Не, не го разбирай така. "едно миличко същество, което да си гушкате и цункате , и да си го обичкате/и то да знае какво иска,хахах/" Ей това искам + парички, не много, ама да има Доволна Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Нямаше начин да не ви върна жеста..и ето..резултата е нова тема..Айди не искам глупости,не вярвам да искате само секс, пари ,жени ,коли ,телевизор/и писи/и да се насочвате само към материални удоволствия.Не вярвам или не искам да вярвам,че вие не се нуждаете от разбиране ,нежност ,любов ,внимание/или не си го признавате/.Айди само да ми кажете не съм ли права, че си умирате за едно миличко същество, което да си гушкате и цункате , и да си го обичкате/и то да знае какво иска,хахах/.Човек колкото и да го привличат материалните неща има нужда да изпита щастието на това да бъде обичан и разбиран, дори и понякога да се налага да жертва мача за гаджиту <{POST_SNAPBACK}> еми ти си казала какво искаме ... кво повече искаш ? но всеки иска и по нещо специално което сама всяка жена трябва да открие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ех,че сте лиготии/ше ми говорят за котки и кучета,хахахаххаха/..Да разбирам ли ,че нямате нужда от жени/осве Боффо,който много ме зарадва с точния си отговор,ей начи,тва е да знаиш кво искаш...И да разбирам ли ,че в тоя форум сички са женомразци? <{POST_SNAPBACK}> Абе как ще съм женомразец ? Аз съм един голям.... лезбиец Не че не ми трябва момиче просто не съм срещнал подходящото на този етап от моя живот. До сега съм попадал само на кухи лейки, но няма да спра да търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 мъжа се нуждае от няколко животни,,,,,хахахах -ПЕКАНО ПИЛЕ НА МАСАТА,ТИГРИЦА В ЛЕГЛОТО, И ЯГУАР В ГАРАЖА !!!!! <{POST_SNAPBACK}> TRUE,true,TrUe To4no taka ..... tvardo sam na tvoito mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 .Айди само да ми кажете не съм ли права, че си умирате за едно миличко същество, което да си гушкате и цункате , и да си го обичкате/и то да знае какво иска,хахах/. <{POST_SNAPBACK}> Няма да се лигавя, макар, че това с куче или котка е добра идея Аз най много държа на това, което казваш, но там е проблема, че само с искането си остава човек. Почнах да намразвам жените от страната на любовта. Колкото и да се старая да давам всичко от себе си, в замяна нищо не получавам. Или както се оказа вчера, просто ми забиха нож в гърба. Момичето, което обичам и толкова съм се привързал към нея, ми съобщи, че неможе да забрави по-бившия си. Още го била обичала и за това неможела да се привърже към мен или към тоя преди мен. Просто по едно време си беше "моя", гушкахме се, "обичкахме се" и какво се оказа, един дen ми каза, че неможела да се привърже. Не го каза направо, но просто не ме обича, не изпитва нищо. И кво? Накрая зарязан, отново сломен и пак да обичам друга Ще ме извиняваш, но ако видиш толкова болка колкото мен, щеше да си мъжемразка. Остава ми малко, да стана като повечето момчета (е*еш и бягаш) Не разбирам кво искате вие жените - уж някой, който да ви разбира, да ви изслушва, да ви е хубаво с него, да ви гушка, да ви милва и изведнъж кво? Биете му шута Мисля, че няма да стане. Това най - го мразя. Винаги ми е било приятно да чуствам, предпочиам да съм весел или тъжен, отколкото непукист, но по някой път се чудя как издържам на женската простотия. Като разберете кво искате, може да ми звънните Нестава просто, да даавм толкова много от себе си и никой да не го оценява, просто нестава Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnold Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 i az iakam niakvo sladursko gadje da mi se gushka.ama za sq iok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Няма да се лигавя, макар, че това с куче или котка е добра идея Аз най много държа на това, което казваш, но там е проблема, че само с искането си остава човек. Почнах да намразвам жените от страната на любовта. Колкото и да се старая да давам всичко от себе си, в замяна нищо не получавам. Или както се оказа вчера, просто ми забиха нож в гърба. Момичето, което обичам и толкова съм се привързал към нея, ми съобщи, че неможе да забрави по-бившия си. Още го била обичала и за това неможела да се привърже към мен или към тоя преди мен. Просто по едно време си беше "моя", гушкахме се, "обичкахме се" и какво се оказа, един един ми каза, че неможела да се привърже. Не го каза, но просто не ме обича, не изпитва нищо. И кво? Накрая зарязан, отново сломен и пак да обичам друга Ще ме извиняваш, но ако видиш толкова болка колкото мен, щеше да си мъжемразка. Остава ми малко, да стана като повечето момчета (е*еш и бягаш) Не разбирам кво искате вие жените - уж някой, който да ви разбира, да ви изслушва, да ви е хубаво с него, да ви гушка, да ви милва и изведнъж кво? Биете му шута Мисля, че няма да стане. Това най - го мразя. Винаги ми е било приятно да чуствам, предпочиам да съм весел или тъжен, отколкото непукист, но по някой път се чудя как издържам на женската простотия. Като разберете кво искате, може да ми звънните Нестава просто, да даавм толкова много от себе си и никой да не го оценява, просто нестава <{POST_SNAPBACK}> Я гледай ти! Имам брат по съдба! Тежко е брат ми ама кво да се прай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Тежко е брат ми ама кво да се прай. <{POST_SNAPBACK}> Как какво....ами Понякой път и Абе колко сме се събрали тука Те....искат да ги гушкат, целуват, обичат и т.н. ама неискат ние да го правим явно Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Домакиня в къщата,дама в обществото и курва в леглото мисля че това стига <{POST_SNAPBACK}> Ei tva e istinata pi4ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Те....искат да ги гушкат, целуват, обичат и т.н. ама неискат ние да го правим явно <{POST_SNAPBACK}> Вярно е тва. Много е вярно. С абсолютно нищо не я нараняваш, "караш да лети из облаците и ти разбира се си нея, и по едно време тя решава, че и е тясно на облака и те праща на земята " едит: Jane_Doe айде де, нали ти беше интересно, нищо ли няма да кажеш по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 по-темата. лично аз искам пари всичко останало мога да си купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Аве пичове, я да се съберем някаде и да се напием да удавим мъката Така кат гледам много прецакани се събрахме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ми аз искам от Момичето да е 1 Красиво 2 Умно(не като я питам нещо да ми вика "дам" "ахам" и текива случаи съм имал) 3 Сладка... Другото което искам е секс, пари ,коли ,Велевизор... ПС: ще е хубаво и ако момичето ме обича и се държи добре... Едит: не харесвам шаврантии и уроспии хахаха(тея двете думи ме кефат)...но да не са и много скромни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Едит: не харесвам шаврантии и уроспии хахаха(тея двете думи ме кефат)...но да не са и много скромни <{POST_SNAPBACK}> хахахахахах би ли обяснил какво означават. иначе и мен ме кефят много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 хахахахахах би ли обяснил какво означават. иначе и мен ме кефят много <{POST_SNAPBACK}> да ти кажа и аз много незнам...абе с една дума кор*и Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Не съм чел, кой какво...ще кажа за себе си. Искам разбиране и най-много от всичко споделяне. Може и малко уважение и щипка признание, за се храни ужасното ми его... В същност всичко си имам сега...това значи ли, че нищо не искам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 То е ясно , че всеки иска нежност ,любов и внимание от другия. Обаче до там. Аз искам жена от която освен нежност ,любов и внимание да получавам и секс. Да е забавна. Да не ме лъже, колкото и да боли. Да не крие нищо от мен което в последствие мога да разбера от друг. И най-важното според мен: да се поддържа (в смисъл косата да не й е одърпана като на овца, да си скубе веждите ако са дебели, ако има мустак да го маха я с кола, я с лазер, гърдите не е задължително да са големи, задника в норма, както и килограмите и накрая да си бръсне краката и другото между тях). Да имам пари ,жени ,коли ,телевизор/и писи/и материални удоволствия. А вече като мине време искам също, колкото и да се обичаме да се караме по-често (за да има тръпка) и да си лепиме шамарки от време на време (но без синки ). Да се псуваме без да се нараняваме. Разбира се да знае какво иска, защото ако незнае къде е ще бъде скучно дори да се заяждам. Да бъде изобретателна и да отстоява своето, но не винаги (ако е съобразителна ще знае кога е това не). А и най-вече да има чувство за хумор и да държи на бъзик, защото на такива неща никоя няма да издържи . Мога да се хвана на бас. Ако някоя иска да се пробва да ми се обади . Ами мисля че това е идеала за жена за мен. Благодаря за темата. Накара ме да се замисля какво всъщност искам . Аз по принцип не съм лош, ама незнам защо напоследък ме избиват простотии само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.