tankis Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Е някой знае ли как да си направя сайтче,ама не само страница с линк ми например,нещо като анкета и такива работи(не може да не сте срещали) и като гласуваш например ти се отваря страница от сайта например???Ако някой има някакво желяние да ми помогне да пише тук или по skype-а!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Тук пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Тук пише <{POST_SNAPBACK}> много интересна темичка но май не е за тук "Ми отваря ми google-а!!!" ми чети де баш там е обяснено подробно Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Тук пише <{POST_SNAPBACK}> Е къде да влезна ся??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Значи най-важното нещо, когато искаш да направиш нещо е САМ да се интересуваш, не да искаш някой наготово да ти посочи. http://google.com е едно добро начало. Иначе ако искаш наготово анкета - http://anketi.abv.bg , а ако искаш сам да си направиш ... Едва ли ще се разминеш без сериозни умения с HTML/PHP/CGI или де да знам и аз [EDIT] - а това тема за хардуер ли е ? [EDIT2] - всъщност не чак толкова сериозни умения, пък и като имаш конкретна е цел по-лесно ще се научиш, може и да ти е полезно по-нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Ей това ми трябваше да знам!!!10x!!!А ти имаш ли познания относно тези изброените долу??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 rulez А по темата => има http://google.com за тая работа. Който не е търсил не е намерил Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Добре,някой знае ли как става или не??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Добре,някой знае ли как става или не??? <{POST_SNAPBACK}> личи си че не е за теб тази работа по добре си плати на някой и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Е някой знае ли как да си направя сайтче,ама не само страница с линк ми например,нещо като анкета и такива работи(не може да не сте срещали) и като гласуваш например ти се отваря страница от сайта например???Ако някой има някакво желяние да ми помогне да пише тук или по skype-а!!! <{POST_SNAPBACK}> От това което видях мога да ти дам само един съвет: ДОРИ НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙ С ТОВА, НЕ Е ЗА ТЕБ И НЯМА ДА СЕ СПРАВИШ. казвам го съзнателно и отговорно. Ако все пак си се заинатил, купи си няколко книги, прочети ги и донякъде ще придобиеш представа как може да се направи това. Ама защо си постнал тази тема в Hardware ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Ама защо си постнал тази тема в Hardware ?!?! <{POST_SNAPBACK}> Да...разбрах,че е за Docs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Има една много яка картинка ,която може да се каже по тази тема ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Е стига сте наливали човека де, не знае. И вие не сте знаели и не знаете много неща. Като му кажете питай в гугъл и сте си свършили работата ? Еми не е точно така. Да си направиш анкета наистина не е лесна работа, така че ти препоръчвам да използваш някой готов вариант за такава. В повечето случаи ще ти е необходим хостинг с PHP (забрави за хит.бг). Най-лесния вариант ти го казах и по-надолу - http://anketi.abv.bg . Други интересни варианти са Prestopoll и НеЗнамСиКво. Предвид факта, че второто изисква база данни, обърни повече внимание на първото. Да не забравяме и още един голям източник на скриптчета. Въобще разгледай тези неща, потърси из интернет още, без търсачка няма да се оправиш, едва ли някой ще направи всичко вместо теб. И ако имаш нужда от нещо - питай по-конкретно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Какво сте го хванали пича всички за това Гугле, там няма да намери нищо, което да му свърши достатъчно работа. Грешките му се, че първо е пуснал темата не където трябва, второ - такива теми има бол и не е потърсил в локалната търсачка на форума, трето - поради липса на знания по темата, си мисли, че ей така лесно, дори само с търсене в Гугъл, ще научи и разбере как да си напише подобно 'нещо' (защото и той не е много наясно като какво точно ще бъде сайта му, къде и защо трябва динамичност - програмиране и такива работи). @tankis, ако е за спорта и имаш време, хвани за ушите някоя електронна книжка с основите, в дата.бг има предостатъчно, разбери основните принципи на програмирането, хтмл, уеб сървъри и такива неща, и чак тогава се напъвай с програмиране на сървър, правене на цялостен сайт и така нататък. Или си плати на специализирани фирми или хора, които се занимават с това. Те затова и съществуват, защото да се направи такова нещо не е толкова просто, не всеки може да има време и нерви да го учи, изискват се доста познания в различни области, и опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.