Jump to content
BulForum.com

Търся програма са .gif фаилове

cTo9H

Recommended Posts

Търся програма за .gif фаилове.По точно как да си направя такива.Искам да съединя няколко снимки в един гиф и да се редуват(вартят).Някои ако знае такова нещо нека ми я даде ако може и да ми обесни как става.мерси :)

Всяка сериозна програма ще ти свърши работа. Photoshop и CorelDraw стават, а аз лично използвам Flash-а и го експортвам като анимиран gif.

Всяка сериозна програма ще ти свърши работа. Photoshop и CorelDraw стават, а аз лично използвам Flash-а и го експортвам като анимиран gif.

kak i e cqloto ime na taq programa i ima li q v warez?

Aз ползвам Jasc Animation Shop 3. Не е много сложна за използване.

Aко решиш да ползваш нея ето и малко инструкции:

Отвори едната снимка с тази програма, след това само копираш другата снимка и горе от менюто Edit избираш Paste -> After Current Frame. Tогава трябва да ти излезне и 2та снимка. Кликаш с мишката в/у първата снимка и този път избираш менюто Effects и от там Insert Image Transition. Ще ти излезне един прозорец там в Start with и End with избираш Аnimation Frame, а от долу има различни ефекти които можеш да избереш с падащото меню под надписа Effect

Аз преди ползвах една много яка програма и не беше трудна за използване ама лошото е че не се сещам как се казва мисля че беше нещо от рода на MovieGear.Потърси я и ако е намериш ще видиш че е доста добра. :lol:

Ulead GIF Animator 5 също не е лоша, според мен.

Пък и ми се струва най-лесна от всички изброени дотук (за този случай специално, заради който се търси подобна програма). Нужно е само да се изберат отделните картинки, които ще се свържат и готово.

Иначе могат да се правят картинки с ефектни надписи (статични и/или движещи се), има и допълнителни сложени ефекти освен надписите, които сега не ми се изброяват. Мисля, че програмката е доста опростена и с нея проблеми няма да има :)

Аз само ще допълна с GIFAnimator също се правят gif-ове. Все пак това е една от малкото безплатни програми от Майкрософт.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...