bate_pesho Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Eto skifte ei tva: http://play.evrocom.net/dl/incoming/emp_ty....04.2005/v8.MPG Men li4no me razbiva OTVSQKADE iskam i va6eto mnenie de ..... I SEGA NAI-VAJNOTO , koito mi kaje kvo kazva toq-Filio MU KAZVAM BRAVOS ! Edin malak JOKER govori na Bulgarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 ni6o ne razbrah ama ni6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 I SEGA NAI-VAJNOTO , koito mi kaje kvo kazva toq-Filio MU KAZVAM BRAVOS ! Edin malak JOKER govori na Bulgarski <{POST_SNAPBACK}> Ей т'ва тана яко, дай! поне аз това чувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 ni6o ne razbrah ama ni6o <{POST_SNAPBACK}> 6te poiz4akam edin dva dena da vidim dali nekoi nqma da go razbere i nakraq 6te vi kaja kakvo kavat i dvamata i az parvo ne g razbrah , no sled kato mi kazaha i se vslu6ah naistina se usetih ama mi kazvaite sa6to dali vi kefi de Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 По-голяма глупост не бях гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Ей т'ва тана яко, дай! поне аз това чувам <{POST_SNAPBACK}> Blziko si , mnogo si blizko По-голяма глупост не бях гледал. <{POST_SNAPBACK}> emi sajelqvam , 4e ne ti e haresalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Бати малкия дебил........И маи4е казва: Ей т'ва стана яко,дааааай......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ей тва са е яко ,даййй Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Бати малкия дебил........И маи4е казва: Ей т'ва стана яко,дааааай......... <{POST_SNAPBACK}> Mnogo Steeee blizko , mnogoooo na vas moje bi ne vi haresva , za6toto ne go poznavate li4no kolko e serizoen Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 аз нищо не рабрах, но каквото и да е тва пак ще си е безсмислено Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Добре де.. не казва ли: Ей тва ся е яко, ааай. Нещо като Ali G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Е нямаше да е лошо да разберем какво толкова "яко става" ама..Иначе до тук не е нищо особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 DObre , dobre ve4e 6a vi kaj ko kazva .... tvarde blizko ste ..... kazva to4no : EI TVA SIQ E QKO , DAIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 E, т'ва е, аре давай! Ей т'ва са(сега) е яко, даййй ПП. Предният път предположих, че казва стана, ама съм написал тана по грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 E, т'ва е, аре давай!Ей т'ва са(сега) е яко, даййй ПП. Предният път предположих, че казва стана, ама съм написал тана по грешка <{POST_SNAPBACK}> Vsi4ki bqhate tvarde blizko taka 4e ... BRAVOS na vsi4ki ... da vi kaja 4estno kato go gledah o6te parviqt pat si misleh 4e si plqmpa ei taka ... ni6to ne kazva ama plqmpa s vaobrajenie , no posle mi kaza kvo e kazal ..... se pak vi dadoh JOKER , 4e govori na Bulgarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ne 4atnah kakvo mu beshe smeshnoto vyobshte na tva... Moje bi sym typ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Ne 4atnah kakvo mu beshe smeshnoto vyobshte na tva... Moje bi sym typ <{POST_SNAPBACK}> Emi sme6noto ..... niznam ama samo kato go vidq kva fizionomiq go kazva i s kakav entusiazam i mnogo vaobrajenie ..... izbuhvam v buren smqh ina4e toq ee Super seriozen pi4 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ей тва стана яко, дай! мисля че е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Еми аз тоя го знам.Той е от моето даскало "Търговска гимназия" Пловдив.Ако не греша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Еми аз тоя го знам.Той е от моето даскало "Търговска гимназия" Пловдив.Ако не греша. <{POST_SNAPBACK}> emi sa6tiqt e haahaha ot targovskata 12 klas hihih kakto i da e de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Почти получих оргазъм като го гледах. (да не вземе някой да повярва пък сега ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ne 4atnah kakvo mu beshe smeshnoto vyobshte na tva... Moje bi sym typ <{POST_SNAPBACK}> Явно и аз съм тъп На тея които познават тоя човечец може и да им е смешно ама на другите едва ли ще им бъде интересно Аз такива тъпи клипчета колкото щеш мога да сложа ама ще се кефят само тея които познават хората на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Нещо не схванах замисъла Какво толкова смешно има Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Явно и аз съм тъп На тея които познават тоя човечец може и да им е смешно ама на другите едва ли ще им бъде интересно Аз такива тъпи клипчета колкото щеш мога да сложа ама ще се кефят само тея които познават хората на тях <{POST_SNAPBACK}> ami i az se prisaedinqvam kam kompaniqta na tapite Нещо не схванах замисъла Какво толкова смешно има <{POST_SNAPBACK}> ami i az tva se ma4a da razbera moje bi kato se zamisli6 kolko e inteligenten toq deto si misli 4e tova e sme6no (deto go e pusnal) ti stava sme6no !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Ей т'ва ся е яко знай!... или нещо такова казва... а за смешното.... ми и на мен не ми е смешно... някъв си там писка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.