tankis Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ако някой знае,може ли да ми каже как се почиства LCD/TFT монитор...на кратко плазмен???10x предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ако някой знае,може ли да ми каже как се почиства LCD/TFT монитор...на кратко плазмен???10x предварително!!! <{POST_SNAPBACK}> Има си специални разтвори,кърпички и др. Виждал съм ,че продават в Метро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Аз го чистя с най-обикновен препарат за прозорци и не забелязвам да му е станало нещо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Аз го чистя с най-обикновен препарат за прозорци и не забелязвам да му е станало нещо..... <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм,става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 pich vzemash novoto pronto i si go chistish nema problemi ako iskash moje da probvash i sys specialni spreiove ot kvazer-a ili ot konrad whatever you like Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Най-добре се стараъ да не го цапаш ... А иначе аз си чистя монитора с кърпичка за очила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Продават се специални комплекти за почистване на лаптопи. Естествено нищо не ти пречи да го чистиш и с обикновен препарат за почистване на офис техника. Но - TFT накратко не е плазмен . Нищо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.