inherit.hit.bg Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Продавам GSM Nokia 8850. Капачето му не стои много плътно и затова (доста рядко) понякога може да се случи да прекъсне. От петък ще отсъствам за известно време, така че ако някой го иска, добре е да го вземе днес или утре. инфо още инфо цена 20 лева Продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Не е по темата , но съм ти пратил Pm ако може да помогнеш ... Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Не е по темата , но съм ти пратил Pm ако може да помогнеш ... Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> взимам го кажи кога и каде Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Продавам GSM Nokia 8850. Капачето му не стои много плътно и затова (доста рядко) понякога може да се случи да прекъсне. От петък ще отсъствам за известно време, така че ако някой го иска, добре е да го вземе днес или утре. инфо още инфо цена 20 лева <{POST_SNAPBACK}> грешка за тела исках да кажа че взимам кажи каде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 ko stana we ....prodade li se ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Интересувам се.Ако още не е продаден пиши на РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 ако все още се продава, бих го взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 И аз имам желание Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 kakvo 6te re4e da prekasne v kakav smisal ne moga da se orientiram mnogo mnogo po opisanieto 6te obqsni6 li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 kakvo 6te re4e da prekasne v kakav smisal ne moga da se orientiram mnogo mnogo po opisanieto 6te obqsni6 li? <{POST_SNAPBACK}> Panela koito se svalq na dolo na nego e zaka4en mikrofona i kato se otvarq otzah e na 2 medni pisti4ki i s vremeto se iznosvat i tova e redoven problem pri tezi telefoni Ina4e i az se interesyvam ot tela kaji kade i koga moje i pove4e ot 20lv da dam pishi mi na PM BTW davam 40lv za nego a moje i pove4e samo pishi i shte se dogovorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Продадена на achom7004. Close topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.