Jump to content
BulForum.com

Шофьорски курсове

mYa

Recommended Posts

Aз благополучно си взех изпита по правоуправление мин. седмица( благод. на г-н Сендов ) ,ОБАЧЕ като ходих да си запиша час за БЧК първата дата беше 9 АПРИЛ!!!!!!Моля ви ако някой знае някакъв начин за по-бързо взимане на БЧК-то нека сподели ,че иначе ще си отчакам 1 месец.

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Попринцип БЧК го дават ей така тъйче на място да идеш да питаш в часа преди да започне може и да стане не винаги всички ходат при нас липсваха 2-3 тъйче може да пробваш .

ЕДИТ : Затова отива и пита на място ! Така с чесане на клавиатури и столове няма да стане .

• 2 weeks later...

тва бчк да ти кажа си е чиста загуба на време.. особено ако си сутринта.. то ти се спи като на *** пък тия те мъчат да спасяваш някви кукли... не става номера и не става! най-много да запомниш че като стане авария първо тряя за себе си да мислиш

иначе аз си взех листовки с 0/60, кормуване вчера без ПТП, бчк преди време... ся чакам някъв лист да ми даде инструктура ми и да ходя да се разправям с ......... всъщност къде точно трябва да си подавам документите? че нещо не ми е ясна процедурата.. адресче ала бала?

тва бчк да ти кажа си е чиста загуба на време.. особено ако си сутринта.. то ти се спи като на *** пък тия те мъчат да спасяваш някви кукли... не става номера и не става! най-много да запомниш че като стане авария първо тряя за себе си да мислиш

иначе аз си взех листовки с 0/60, кормуване вчера без ПТП, бчк преди време... ся чакам някъв лист да ми даде инструктура ми и да ходя да се разправям с ......... всъщност къде точно трябва да си подавам документите? че нещо не ми е ясна процедурата.. адресче ала бала?

Отиваш в КАТ до руския пазар минаваш през банката няма как да не я видиш казваш , че искаш документи за книжка ( по добре дай 1-2 лв беше те да ти ги попълнят ) даваш всички документи + 2 снимки плащаш такси ала балаи отиваш на гишето и чакаш .

То пък оставаше и на изпита да направиш ПТП :bgrin:

Не мисля, че БЧК е загуба на време. Искрено се надявам никога да не ви се налага да си прилагате това което "уж" сте научили на БЧК-то, или пък на вас да ви ги прилага някой, който и той си е мислил, че е загуба на време. Ама от сърце ви го желая.

Иначе аз се записах на БЧК на 8-ми февруари и първата свободна дата беше 16-ти март. Правете си сметката.

То пък оставаше и на изпита да направиш ПТП :bgrin:

Не мисля, че БЧК е загуба на време. Искрено се надявам никога да не ви се налага да си прилагате това което "уж" сте научили на БЧК-то, или пък на вас да ви ги прилага някой, който и той си е мислил, че е загуба на време. Ама от сърце ви го желая.

Иначе аз се записах на БЧК на 8-ми февруари и първата свободна дата беше 16-ти март. Правете си сметката.

аз мойто бчк го проспах , бях рано сутринта а вечерта малко се понапихме , та такива работи събудих се чак кат правихме теста :wacko:

Днес се записах за БЧК за 2 МАЙ. Добре, че на 24.04 правя 18 и 25-27 април ще са ми изпитите, та се падат едно след друго.

• 2 months later...

В крайна сметка колко стана цената на шофьорския курс + таксите за изпити и т.н.?

В крайна сметка колко стана цената на шофьорския курс + таксите за изпити и т.н.?

Ами смятай, 95% от инструкторите и школите взимат по 15 лв. на час и около 80-90 лв за двата изпита.

Значи някъде около 400-450 горе долу прави.

• 4 weeks later...
Ами смятай, 95% от инструкторите и школите взимат по 15 лв. на час и около 80-90 лв за двата изпита.

Значи някъде около 400-450 горе долу прави.

Сега от юни не увеличиха ли таксите? Питам, че сега ми предложиха едни курсове за 300 лв, уж на далавера и се чудя дали да ги карам. :)

Сега от юни не увеличиха ли таксите? Питам, че сега ми предложиха едни курсове за 300 лв, уж на далавера и се чудя дали да ги карам. :)

От Юли би трябвало да влезат промените и да ги дигнат над 600лв шофьорските курсове, но сигурно ще има изчакване и през лятото пак ще останат на старите цени.

Аз лично карах курс преди месец и знам че цени от сорта на 300лв са пълна измислица.

На мен всичко, включително и таксата пред КАТ, ми излезна 500лв, че и малко отгоре.

300 лв,ама трябва да питаш кво включва,щото повечето пишат 300 лв,но това са само часовете,без таксите за двата изпита,които са 100 лв и накрая като теглиш чертата и излизат към 450-500 лв.

Да си кажа мнението.Ако дадете 300лв. за целия испит на кормуването сте скасани,после трябва да плаштате за 4 допълнителни часа кормуване и такса изпит което прави кам 100лв такаче инструктора пак е на далавера за това идете при някои които взима по скъпо.

Oще не съм питал какво включват, но като отида за първия час ще го поразпитам. Е и на мен не ми се вярва да включва таксата за изпитите, ама все пак ми се струва по-нормално от 600 лв. начален старт. А за късането, май май ще го разбера лично след месец-два. :)

• 3 months later...

Тарся информация на колко години може да се започнат шофъорските курсове,цена и ако има и някфи саитове на инструктори.За предпо4итане е да пи6ете на ЛС мерси предварително

По принцип курсове можеш да почнеш на 17 години и 9 месеца. Само че ако ги изкараш тогава трябва да чакаш да станеш на 18 за да ти мине изпита и да вземеш книжката, тоест получава се един период в който не караш а за начинаещ това е силно нежелателно ;) Курса ти излиза към 400 кинта.

Даже повече от 400лв. след като вече ги направиха на 32 часа.След месец и аз ги почвам,но ми е интересно дали можеш да си вземеш книжката седмица преди да навършиш 18 ?

Даже повече от 400лв. след като вече ги направиха на 32 часа.След месец и аз ги почвам,но ми е интересно дали можеш да си вземеш книжката седмица преди да навършиш 18 ?

и аз ги почвам тоя месец дето идва само чакам да ми кихнат кинтите .. до колкото знам можеш да почнеш на 17 и 9 месеца и да си ги изкараш , но чак като навършиш 18 ти дават самата книжка ;)

и аз ги почвам тоя месец дето идва само чакам да ми кихнат кинтите .. до колкото знам можеш да почнеш на 17 и 9 месеца и да си ги изкараш , но чак като навършиш 18 ти дават самата книжка ;)

Тея неща бяха ино време.От 2 години вече нямаш право да се явиш на изпит за шофиор ако нямаш 18 години и поне 1 час ;) Иначе аз като карах курсовете преди близо 4 години можеше и аз взех изпита на 17 години, 11 месца и 26 дни ама можех да подам документи само като навърша 18.Тогава и изпира беше в 1 ден сега е в 2 дни.

Vse o6te ne sa 32 4asa kursovete ... az se zapisah predi mesec i sa si 24. Celiqt kurs s izpitite mi e to4no 400lv. Daje v srqda sym na listovki samo deto dadoha novi vaprosi za listovkite predi 20 dena (daje i tolkova moje da nqma) i sq osven 4e u4ish starite listovki ima i novi vaprosi kato dobavka :punk :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...